Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σιαμαία αδέρφια θέλουν να γεράσουν μαζί

Πρόκειται για μια ακόμη απόφαση της φύσης που συγκλονίζει.
Πρόκειται όμως και για την δύναμη του ανθρώπου να διαχειριστεί ανάλογες....

αποφάσεις.
Ο Shivanath και ο Shivram είναι δυο αδέρφια που γεννήθηκαν πριν από 12 χρόνια στην Ινδία, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες τους είναι σιαμαία.
Τα δυο αγόρια έχουν 4 χέρια αλλά μόνο δυο πόδια, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της διαδικτυακής Daily Mail, έχουν δυο εγκεφάλους, δυο καρδιές και δυο πνεύμονες, γεγονός που κάνει τους γιατρούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν μετά από μια χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού.
Το πιο συγκλονιστικό όμως δεν έχει να κάνει τόσο με την απόφαση της φύσης να γεννηθούν “ενωμένα” αυτά τα παιδιά, αλλά με το ότι τα δυο αδέλφια δηλώνουν ευχαριστημένα “μαζί” και υποστηρίζουν πως περνούν τόσο καλά, ώστε να θέλουν να ζήσουν και να γεράσουν ενωμένοι.
Ωστόσο, όπως μαρτυρούν οι επιστήμονες, λόγω του ότι έχουν μόνο δυο πόδια αν τολμούσαν την εγχείριση, ο ένας, πιθανότατα ο πιο αδύναμος από τα δυο αδέρφια θα έπρεπε να ζήσει χωρίς πόδια για την υπόλοιπη ζωή του.
Στο μεταξύ, τα αδέλφια, παρά την ιδιαιτερότητά της κατάστασής τους και των δεκάδων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν καθημερινά, φαίνεται να απολαμβάνουν τη ζωή τους και παρά το γεγονός ότι έχουν κινητικά προβλήματα, χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να περπατήσουν, ενω κάνουν μόνοι τους πολλές από τις καθημερινές εργασίες τους, όπως να πλυθούν, να ντυθούν και να ετοιμαστούν για το σχολείο που πρέπει να σημειωθεί ότι είναι άριστοι στις επιδόσεις τους!
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια