Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζωή χρόνια πολλά

Ζωή, Ζήσης, Ζησούλα, Ζώης, Ζήσιμος, Ζωΐτσα, Ζωζώ
Μάρκος, Μαρκία, Μαρκούλης, Μαρκούλα
Ζωή, Ζώης
Μάρτυς της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Χαρούμενη και αισιόδοξη, η Ζωή έχει καλή επαφή με τα παιδιά. Πιο σοβαρός, ο Ζώης είναι άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος.
Ζήσης
Ζήση, το όνομά σου προέρχεται από τη «Ζωοδόχο Πηγή» δηλαδή την πηγή της Ζωής, την Παναγία. Σύμφωνα με λαογραφικές μελέτες, το όνομα σου είναι μεσαιωνικό και χαρακτηριζόταν στο παρελθόν ως «φυλαχτό», γιατί δινόταν στα νεογέννητα ως ευχή, προκειμένου το παιδί να είναι πάντα γερό και υγιές. Έτσι λοιπόν το όνομά σου, σου μεταδίδει θετική ενέργεια, τύχη και προστασία. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 7, για αυτό και διακρίνεσαι από σοφία και ωριμότητα. Είσαι ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο, διαθέτεις πολλά χαρίσματα και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι καταφέρνεις μέσα από την γνώση, τη μελέτη και την εμπειρία να προοδεύεις και να εξελίσσεσαι! Η διαίσθηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου, που σε βοηθά να ξεγλιστράς εύκολα από τις κακοτοπιές. Η μοναχική ζωή δεν σε τρομάζει, ίσα - ίσα που κάποιες στιγμές την επιδιώκεις!
Ζωή
Ζωή, δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο από την ίδια μας τη ζωή …δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψουν όλα τα θετικά στοιχεία που σου μεταδίδει το βαπτιστικό σου όνομα! Είσαι γυναίκα ζωηρή, κεφάτη, αισιόδοξη και πολύ δημιουργική. Σου αρέσει η εξέλιξη και η αλλαγή και διψάς για περιπέτεια, γνώση και οτιδήποτε καινούριο! Λατρεύεις τα παιδιά και τα ζώα. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 5, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό! Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές. Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο. Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου. Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν είσαι σταθερή στις απόψεις σου με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια