Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βάια, Βάιος, Βάγια, Δάφνη

Βάια, Βάιος, Βάγια, Δάφνη
Βάιος
Βάιε, το όνομά σου γιορτάζεται την Κυριακή πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι η Κυριακή πριν την Ανάσταση. Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, την Κυριακή των Βαΐων γιορτάζεται η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, όπου οι Ιουδαίοι των υποδέχτηκαν με Βάϊα (κλαδιά από φοίνικες). Στην αριθμολογία το όνομά σου υποδεικνύει ότι είσαι ένας παιχνιδιάρης, επικοινωνιακός και κεφάτος άνδρας! Σου αρέσει να γνωρίζεις νέο κόσμο – ιδιαίτερα γυναίκες- και λατρεύεις το φλερτ! Τα πας πολύ καλά με την τεχνολογία και σου αρέσει να ανακαλύπτεις και να εξερευνείς κάθε τι καινούριο. Ασχολείσαι ταυτόχρονα με αρκετά πράγματα, όμως έχεις το ελάττωμα να αφήνεις ανολοκλήρωτες δουλειές αλλά και να χάνεις πολύ γρήγορο το ενδιαφέρον σου!
Βάια, Βάιος, Βάγια, Δάφνη
Βάγια
Βάγια, το όνομά σου γιορτάζεται την Κυριακή πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι η Κυριακή πριν την Ανάσταση. Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, την Κυριακή των Βαΐων γιορτάζεται η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, όπου οι Ιουδαίοι των υποδέχτηκαν με Βάϊα (κλαδιά από φοίνικες). Στην αριθμολογία το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι γυναίκα που θέτεις στόχους, έχεις φιλοδοξίες και θέλεις πάση θυσία να κάνεις πραγματικότητα την κάθε επιθυμία σου. Οι δυσκολίες στη ζωή δεν σε τρομάζουν, ίσα – ίσα που είναι για σένα μία μεγάλη πρόκληση που σε παροτρύνει να αποδείξεις την αξία σου. Όλοι θαυμάζουν τον δυναμισμό και το πείσμα σου και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή σου, και το ερωτικό ταίριασμα είναι μία από τις προτεραιότητές σου για μία αισθηματική σχέση.
Βάια, Βάιος, Βάγια, Δάφνη
Δάφνη
Η Δάφνη σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ήταν η νύμφη των δασών. Ο Θεός Απόλλωνας είχε θαμπωθεί από την ομορφιά της και την διεκδικούσε έντονα με κάθε τρόπο! Η Δάφνη είχε κουραστεί από την συνεχή πολιορκία του Απόλλωνα έτσι παρακάλεσε τη μητέρα της, τη Γαία να την μεταμορφώσει σε δέντρο, όπως και έγινε! Όταν ο Απόλλωνας διαπίστωσε ότι η αγαπημένη του μεταμορφώθηκε σε δένδρο, προσπάθησε να την αγκαλιάσει και για να παρηγορηθεί έκοψε ένα κλαδί της και το στεφανώθηκε. Από τότε η Δάφνη είναι το ιερό φυτό του θεού Απόλλωνα! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, το όνομά σου, έχει λεξάριθμο το 4 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που λατρεύεις την παράδοση, έχεις αξίες τις οποίες δεν καταρρίπτεις για τίποτα και για κανέναν και βαδίζεις πάντα με αυστηρή λογική στη ζωή σου! Τηρείς την τάξη και το πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και ακολουθείς αυστηρά τα πρέπει και τους κανόνες! Λατρεύεις το σπίτι και την οικογένεια!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια