Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρύσανθος, Χρυσάνθη, Δαρεία

Δαρεία
Υπεύθυνη, γεμάτη ενδιαφέροντα για τους άλλους, γίνεται γρήγορα απαραίτητη.
Χρυσάνθη / Χρύσα / Ανθή
Πολύτιμη, λαμπερή και αρκετά περιζήτητη είσαι φίλη μας Χρυσάνθη για όλους, αυτό άλλωστε το λέει και το όνομά σου χρυσό άνθος! Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου και δίνεις λάμψη σε ότι μουντό και μονότονο υπάρχει στη ζωή σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία κοκέτα! Ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας, σου αρέσουν τα λούσα, η καλοπέραση και η ακριβή ζωή! Θέλεις στη ζωή σου να υπάρχει η πολυτέλεια, όμως πάντα μοιράζεσαι ότι έχεις με τους γύρω σου! Είσαι κοινωνική, ευχάριστη αλλά έχεις την τάση να παρασύρεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου, με κάθε τρόπο!
Χρύσανθος
Χρύσανθε, ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στην λάμψη, στην γοητεία αλλά και στον ανδρισμό που εκπέμπεις; Καμία… Και αυτό συμβαίνει γιατί και το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι άνδρας χρυσός και μοναδικός σαν ένα σπάνιο άνθος (Χρύσανθος = Χρυσός + Άνθος)! Στην αριθμολογία ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματος σου είναι το 6 για αυτό και είναι φανερό ότι είσαι λάτρης της επικοινωνίας, του φλερτ και των γνωριμιών. Από όπου περάσεις και σταθείς, υπάρχει και κάποιος γνωστός και ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε πλήθος αγνώστων, πιάνεις με την μία την κουβέντα και γίνεσαι φίλος γρήγορα. Έχεις την τάση να ξοδεύεις απερίσκεπτα τα χρήματά σου, γιατί σου αρέσει η καλή ζωή και η πολυτέλεια. Άλλες πάλι στιγμές η ευκολοπιστία σου αλλά και οι καλοπροαίρετες διαθέσεις σου σε κάνουν το θύμα των σχέσεων σου!
Χρύσανθος, Χρυσάνθη
Χρυσό άνθος. Είναι πολύ ευγενικοί και κύριο μέλημά τους είναι να μη δυσαρεστήσουν και να μην πληγώσουν κανένα. Αυτό τους οδηγεί σε υποχωρήσεις, που τους κάνουν μερικές φορές να υποφέρουν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια