Τυρένια Μολύβια

Υλικά:
Μοτσαρέλα ή Cheese sticks
Χοντρές φέτες μορταδέλα
Μουστάρδα
Πατατάκια χωνάκι
Πιπεριά
Σταφίδες
Οδοντογλυφίδες

Κατασκευή:

Για κάθε μολύβι, κόψτε το ένα άκρο του από το ραβδί τυρί για να γίνει επίπεδη.
Κόψτε ένα μικρό κύκλο από την Μορταδέλα και να το επισυνάψετε στο τέλος του "μολυβιού" με μουστάρδα.
Αν θέλετε κόψτε κι ένα μικρό κύκλο πιπεριάς
Πατήστε το τέλος μιας Bugle στο άλλο άκρο της ράβδου τυρί, στη συνέχεια, συνδέστε το σταφίδα (είτε με μουστάρδα ή πατώντας το στο Bugle).
 ΦΜ

Related Posts