Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Botox και υαλουρονικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν στο botox αλλά και στη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ για την εξάλειψη των ρυτίδων.
Μάλιστα, στις συγκεκριμένες μεθόδους δεν καταφεύγουν μόνο μεγάλες γυναίκες, αλλά και μικρότερες σε ηλικία, προληπτικά για να αποτρέψουν την εμφάνιση ρυτίδων έκραφασης στο μέλλον.
Αυτή είναι η λεγόμενη “baby botox” τεχνική, κατά την οποία χρησιμοποιούνται μικρότερες δόσεις botox που δρα ανασταλτικά στη μονιμοποίηση των ρυτίδων.
Τώρα μάλιστα, που οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που θέλουν να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν στο ρεβεγιόν.
Εμείς σας παρουσιάζουμε χρήσιμες πληροφορίες που όλες πρέπει να ξέρετε προτού επισκεφτείτε το γιατρό σας.
 
Botox: Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης. Στην κοσμητική δερματολογία, το botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα.
Με το botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης: μετώπου, μεσόφρυου, ματιών και λαιμού.

Yαλουρονικό Οξύ: Η θεραπεία αυτή είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας.
Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το υαλουρονικό οξύ είναι η λύση για τις ρυτίδες χειλιών στόματος και παρειών, ενώ παράλληλα ενίοτε χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια