Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρόνια Πολλά Γρηγόρη / Γρηγορία / Μαργαρίτα

Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Μαργαρίτα

Γρηγόρης, Γρηγορία:
Ο άγρυπνος, ακοίμητος φρουρός, πανέτοιμος. Ελκυστικός, κοινωνικός, με φαντασία, αναζητάει την ομορφιά, την ποικιλία και την αγάπη. Χαρακτήρας δημιουργικός, όχι πολύ πρακτικός, που ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο.
Μαργαρίτα
Μαργαριτάρι. Όσο πετυχημένη κι αν είναι η Μαργαρίτα στη δουλειά της, θα ενδιαφέρεται πάντα περισσότερο για τη γοητεία της. Ερωτεύεται με πάθος, δίνει πολλά από τον εαυτό της κι αργότερα απογοητεύεται! Πολύ μητρική, όταν δεν έχει παιδιά «νταντεύει» τους φίλους της.
Γρηγόρης
Γρηγόρη, είσαι ένας άνδρας έτοιμος για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια.
Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις.
Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, που σημαίνει ότι δεν σου λείπει το κέφι για ζωή, φλερτ, έρωτα και επικοινωνία.
Είσαι αρκετά δραστήριος, κοινωνικός και έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες.
 Σου αρέσουν τα ταξίδια, οι επικοινωνίες και θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή με γέλιο, χαρά και με μεγάλες συγκινήσεις.
Προσπαθείς να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις, για αυτό και φροντίζεις να αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες.
Έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με αρκετά ενδιαφέροντα παράλληλα, με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεσαι, να χάνεις το ενδιαφέρον σου και να κάνεις λάθη απροσεξίας.
Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη και τα σημαντικά.
Γρηγορία / Ρίτσα
Γρηγορία, είσαι μία γυναίκα έτοιμη για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, για αυτό και είσαι τόσο χαρούμενη, κεφάτη αλλά και επαναστατική! Έχεις πολύ πρωτότυπες και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να προκαλείς και να διαφέρεις από όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Λατρεύεις την διασκέδαση, τα λούσα και την πολυτέλεια, για αυτό και πολύ συχνά αδειάζει το πορτοφόλι σου! Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, για αυτό και πάντα είσαι ερωτευμένη ή έχεις κάποιο φλέρτ να ασχολείσαι! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι πως πολλά ζητήματα τα βλέπεις ανάλαφρα και επιπόλαια και μετά από λίγο καιρό το μετανιώνεις.
Μαργαρίτα / Ρίτα
Μαργαρίτα, εκτός από πανέμορφο λουλούδι του αγρού, που μας προλέγει αν μας αγαπά ή δεν μας αγαπά, το όνομά σου προέρχεται και από το πολύτιμο μαργαριτάρι, που είναι τόσο περιζήτητο σε όλες τις γυναίκες. Είσαι πράγματι ένα σπάνιο θηλυκό, με πολλές κατακτήσεις αλλά και με μία δυναμική προσωπικότητα που πραγματικά μαγνητίζει. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία συντηρητική γυναίκα με παραδοσιακές αξίες και ένα πολύ λογικό και πρακτικό τρόπο σκέψης. Σου αρέσει η τάξη και η οργάνωση και προσπαθείς να προγραμματίζεις τη ζωή σου ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Λατρεύεις την οικογένεια, την σταθερότητα και την ασφάλεια. Αναμφίβολα είσαι πολύ καλή μαγείρισσα και φροντίζεις με συνέπεια όλες τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Στις αισθηματικές αλλά και φιλικές σου σχέσεις διακρίνεσαι από την σταθερότητα και την πίστη σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν και να εμπιστευτούν, γιατί δεν αφήνεις ποτέ κανέναν συνεργάτη ξεκρέμαστο αλλά ούτε και καμία εργασία ανολοκλήρωτη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια