Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια -χωρίς να ταιριάζουν- καίνε τα παπλώματα

Κριός με Παρθένο:
Όχι, κανονικά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Το λένε όλοι. Αλλά αν ο Παρθένος αγαπήσει έναν Κριό – συνήθως έτσι είναι η σειρά – πολύ απλά, θα γίνει άλλος άνθρωπος! Ο Κριός θέλει πάρα πολύ πάθος, η εγκεφαλικότητα του Παρθένου, του φαίνεται κάπως ψυχρή. Δεν ξέρει με ποιον έμπλεξε! Ο διαισθητικός παρθένος, που έχει και τη δυνατότητα της προσαρμογής, μετατρέπεται στο ακόρεστο σεξουαλικά ταίρι που έχει ανάγκη ο Κριός. Και τέλος! Ζούνε αυτοί καλά, και ακόμα καλύτερα! Μαθαίνουν πολλά ο ένας από τον άλλον, και ο Παρθένος παίρνει φωτιά από το πάθος του Κριού, και ο Κριός ισορροπεί με τη λογική του Παρθένου.

Ταύρος με Ιχθύ:
Ο Ταύρος θέλει πάρα πολύ την ερωτική ασφάλεια. Ο Ιχθύς, παριστάνει ότι θέλει πολύ μεγάλη ασφάλεια, ενώ στην πραγματικότητα του αρέσει να αρμενίζει σε διάφορα νερά. Όταν όμως φλερτάρει με τον Ταύρο, καταλαβαίνει με την πανίσχυρη διαίσθηση που έχει, ότι πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί, να δείξει χαρακτήρα. Δεν έχει σκοπό να είναι πιστός, αρχικά. Και μετά, έρχεται το σεξ! Και εκεί ο Ιχθύς, που στην πραγματικότητα είναι ακόρεστος, παθαίνει τον έρωτα της ζωής του με τον Ταύρο και γίνεται όχι μόνο πιστός, αλλά και αφόρητα ζηλιάρης! Του ταύρου, του αρέσει να τον ζηλεύει το ταίρι του, νιώθει ότι τον αγαπάει! Αν δεν τον ζηλεύει, το θεωρεί αδιάφορη συμπεριφορά και ύποπτη. Οπότε, μόλις ο Ιχθύς πάθει το κάτι άλλο, ο ταύρος ανθίζει κυριολεκτικά από την αγάπη του, και γίνεται ένα ζευγάρι που μόνο μέλι στάζει ο ένας για τον άλλον!

Δίδυμοι με Αιγόκερω: 
Ο Αιγόκερως, αυτός ο σοβαρός εκπρόσωπος του ζωδιακού, την πρώτη φορά που θα συναντήσει Δίδυμο, θα του κόψει τη φόρα, τον αέρα και τη διάθεση για παιχνίδια. Ο Δίδυμος, είναι καλομαθημένος να αρέσει πολύ και να έχει αυτόματη επιτυχία όταν φλερτάρει. Οπότε, ιντριγκάρεται πάρα πολύ με την συμπεριφορά του Αιγόκερου, και θέλει οπωσδήποτε να τον κατακτήσει, για να «μάθει» να μην τα βάζει με Δίδυμο. Όσο προσπαθεί για αυτήν την κατάκτηση, τόσο ανακαλύπτει τον γήινο ερωτισμό του Αιγόκερου, που δεν είναι ούτε εύκολος, ούτε προφανής, ούτε προκλητικός. Και καταλαβαίνει ότι έχει πέσει σε φλέβα ερωτικού χρυσού! Αιγόκερως και Δίδυμος, οι δύο αταίριαστοι, μπορούν να κάνουν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, με αμοιβαίο όφελος: ο Δίδυμος να αποκτήσεις σταθερότητα και ο Αιγόκερως να το ρίξει λίγο έξω.

Καρκίνος Με Υδροχόο:
Από τις πιο ενδιαφέρουσες ενώσεις του ζωδιακού! Θέλει δουλειά, βέβαια, γιατί φαινομενικά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πλάσματα. Μόνο φαινομενικά, όμως. Ο Καρκίνος είναι φανερά ένας «τραυματίας» του έρωτα κι της ζωής. Πονάει και το δείχνει, θυμάται τις άσχημες στιγμές του και ξεχνάει τις καλές. Ο Υδροχόος, παριστάνει ότι δεν έχει και πολύ συναίσθημα, κάνει τον ψυχρό. Αλλά αυτό, γίνεται μόνο για άμυνα, είναι επίσης πολύ πληγωμένος. Και υπάρχει και μια κρυφή σχέση που τους ενώνει: συνήθως, έχουν και οι δύο πρόβλημα με την οικογένειά τους! Έχουν πιο πολλά κοινά από όσα φαίνονται αρχικά και έχουν και ένα ακόμα: είναι εντελώς απρόβλεπτοι στο σεξ! Μπορούν να αγαπηθούν όσο λίγα άτομα, και η σχέση τους να είναι απλά τέλεια.

Λέων Με Ζυγό:
Ο Ζυγός εκνευρίζεται αφόρητα με τον Λέοντα, αρχικά. Μα, τι νομίζει ότι είναι τέλος πάντων! Αλλά επειδή υποβόσκει μια ανάγκη να παραδεχτεί κάποιον, να τον θαυμάσει πραγματικά, και επειδή ο Λέων δεν παριστάνει ότι είναι κάτι, ΕΙΝΑΙ όντως κάτι σπουδαίο, τελικά τον κερδίζει τον Ζυγό, και τον κάνει να τρέχει! Από την άλλη ο Λέων, θεωρεί ότι ο Ζυγός, είναι άστατος. Θέλει όμως να παίξει μαζί του, γιατί πώς να αντισταθεί σε τέτοιο άψογο φλερτ. Και στην διαδρομή ανακαλύπτει ότι ο Ζυγός, είναι έως και παλιομοδίτης στον έρωτα, τελικά! Τότε τρελαίνονται τελείως ο ένας για τον άλλον. Μεγάλος έρωτας, που μπορεί να κρατήσει για πάντα. Ο Ζυγός, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του Λέοντα, κάνει πολλά και γίνεται ακόμα καλύτερος από ό,τι είναι. Στο δε ερωτικό πεδίο, κόλαση!

Τοξότης Με Σκορπιό:
Ο φλογερός και αισθηματίας Τοξότης, κανονικά δεν μπορεί, λένε, να τα βρει με τον πολύ απαιτητικό Σκορπιό. Γιατί, ως αισθηματίας, ο Τοξότης, θέλει και να… μοιράζει το συναίσθημά του, σε πολλές σχέσεις! Οπότε, ο Σκορπιός θα κακιώσει και θα γίνει το έλα να δεις. Όμως, ο Τοξότης δεν είναι άπιστος επειδή το θέλει, αλλά επειδή δεν του κινούν πολύ το ενδιαφέρον. Υπάρχει περίπτωση, Σκορπιός να μην κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον; Μα, είναι ο μετρ του έρωτα! Άρα ο Τοξότης παγιδεύεται στον ερωτισμό του Σκορπιού, και αφήνει κατά μέρος τις περιπέτειες. Από περιπέτεια, θα του δώσει ο Σκορπιός όση θέλει…
staxtopouta

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια