Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αγγελος, Αγγελική, Μιχάλης, Ραφαήλ, Σταμάτης, χρόνια πολλά

ΑΓΓΕΛΟΣ (Αγγελος, Αγγελής, Αγγελική, Αντζελα, Ατζελα, Αντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Αγγελικούλα, Αγγελης, Αγγελικη, Αγγελα, Αγγελλω, Αγγελινα, Αγγελικουλα)
ΓΑΒΡΙΕΛΑ (Γαβριέλα, Γαβρίλα, Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα, Γαβριελα, Γαβριλα, Γαβριηλιτσα, Γαβριλιτσα, Αραβελα)
ΓΑΒΡΙΗΛ (Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Γαβριηλ, Γαβριλος, Γαβριλης)
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ (Ευστρατία, Ευστρατια)
ΜΕΤΑΞΙΑ (Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα, Μεταξια, Μεταξουλα, Ταξουλα)
ΜΑΤΙΝΑ (Ματίνα, Ματινα)
ΜΙΧΑΕΛΑ (Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα, Μισέλ, Μιχαλία, Μιχαελα, Μιχαελλα, Μιχαηλα, Μιχαηλιτσα, Μιχαλιτσα, Μισελ, Μιχαλια)
ΜΙΧΑΗΛ (Μιχαήλ, Μιχάλης, Μιχαλός, Μιχαλιός, Μιχαλάκης, Μίχος, Μιχελής, Μιχαηλός, Μιχαηλ, Μιχαλης, Μιχαλος, Μιχαλιος, Μιχαλακης, Μιχος, Μιχελης, Μιχαηλος)
ΡΑΦΑΗΛ (Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαήλα, Ραφαηλ, Ραφαηλος, Ραφαελος, Ραφαελα, Ραφαηλα)
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (Ταξιάρχης, Ταξιαρχης) 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ (Σταμάτιος, Σταμάτης, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματιος, Σταματης, Σταμος, Σταμουλης, Σταμελος, Σταμελης, Σταμελας)
ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Σταματία, Σταματίνα, Σταμάτα, Μάτα, Ματούλα, Σταμέλα, Σταμούλα, Ματίνα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Σταματια, Σταματινα, Σταματα, Ματα, Ματουλα, Σταμελα, Σταμουλα, Ματινα, Σταματη, Ματω, Σταματελλα)
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (Στρατηγός, Στρατηγούλα, Στρατής (Λέσβος), Στρατηγος, Στρατηγουλα, Στρατης)

Τι σημαίνει το όνομα:
Αγγελική / Κέλλυ
Αγγελική, είσαι μία γυναίκα με πάρα πολλά χαρίσματα αλλά και πολλά ταλέντα! Το όνομά σου αντιπροσωπεύεται αριθμολογικά από τον αριθμό 8 και αυτό σημαίνει λατρεύεις την τελειότητα και φροντίζεις να βελτιώνεις, να εξελίσσεις και να ομορφαίνεις οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σου. Έχεις καλλιτεχνική φλέβα, σου αρέσει ο χορός, η μουσική ενώ είναι πολύ πιθανό να ασχολείσαι ακόμα και επαγγελματικά με την τέχνη! Δεν σου αρέσει η ρουτίνα και η στασιμότητα, θέλεις να προοδεύεις, να έχεις αλλαγές και να ζεις διαρκώς και μία νέα εμπειρία. Από εμφάνιση μπορεί να μην έχεις το κορμί της Jenifer Lopez, ή το πρόσωπο της Angelina Jolie, όμως η παρουσία σου είναι τόσο γοητευτική και η αύρα που εκπέμπεις τόσο γλυκιά και αισθησιακή, που δύσκολα κάποιος άνδρας μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω σου! Στα επαγγελματικά σου είσαι ένα δυναμικό θηλυκό, με στόχους όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλεις στη ζωή σου να έχεις την πρωτιά, να κατέχεις καλή επαγγελματική θέση και να διαθέτεις οικονομική ανεξαρτησία. Με την τόλμη και την επιμονή που διαθέτεις, σου είναι πολύ εύκολα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Ο ερωτικός σου τομέας στιγματίζεται από ισχυρούς , παθιασμένους, φλογερούς και αξέχαστους αισθηματικούς δεσμούς!
Άγγελος
Άγγελε, είσαι ένας άνδρας, γλυκός, ερωτικός παιχνιδιάρης αλλά και αχόρταγος στα ερωτικά σου! Τα θέλεις όλα δικά σου, αλλά έχεις και το ταλέντο να μπορείς να κατακτάς οτιδήποτε βάλεις στο μάτι! Αριθμολογικά το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 6 και αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είσαι από τους άνδρες που δεν τους ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν. Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»! Είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, ανοιχτόμυαλος, φιλελεύθερος και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε συνθήκη. Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις. Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!
Γαβριήλ
Το όνομά σου προέρχεται από τον Αρχάγγελο της Χριστιανικής θρησκείας! Ετυμολογικά το όνομά σου σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμή μου», έτσι λοιπόν είσαι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας ονειροπόλος, ευαίσθητος και τρυφερός. Αγαπάς όλο τον κόσμο, δίνεσαι ολοκληρωτικά στις σχέσεις σου και αγαπάς δίχως όρια. Διαθέτεις παιχνιδιάρα φαντασία και κάνεις μεγάλα όνειρα για τη ζωή σου! Δώσε προσοχή στην αναβλητικότητά σου, γιατί μπορεί κάποιες στιγμές να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες.
Ευστράτιος
Δύο άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κυκλοθυμικός, γίνεται εκρηκτικός όταν θυμώνει. Μοιάζει απόλυτος, αλλά ξέρει να ελίσσεται. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη.
Ευστρατία
Φίλη μας το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι οργανωτική, πρακτική και πειθαρχημένη. Επιβάλεις στη ζωή σου νόμους και κανόνες και είσαι σε όλα συνεπής και λογική. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα σοφή, σου αρέσει η πνευματική εξέλιξη και διαθέτεις σοβαρότητα. Αρκετές στιγμές γίνεσαι απόμακρη και θέλεις το χώρο και το χρόνο σου! Προτιμάς να έχεις λίγους και καλούς φίλους, παρά πληθώρα γνωριμιών. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή καθοδήγηση.
Μεταξία
Το όνομά σου προέρχεται από το αγαπητό σε όλες τις γυναίκες μετάξι! Είσαι μία γυναίκα λεπτεπίλεπτη, κομψή, με ακριβό και εκλεκτικό γούστο! Σου αρέσει να κάνεις την διαφορά, χωρίς όμως να προκαλείς, απλά με το να αναδεικνύεις τα όμορφα χαρακτηριστικά της εμφάνισης και της προσωπικότητάς σου! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι είσαι ευγενική, με καλούς τρόπους και με μία μεγάλη καρδιά! Θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, δεν μπορείς την μοναξιά και η σημαντική προτεραιότητα της ζωής σου είναι να μπορείς να διατηρείς αρμονικές σχέσεις. Δεν αντέχεις τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις για αυτό και προσπαθείς πάντα να είσαι υποχωρητική, έστω και αν συμβαίνουν γύρω σου πράγματα που δεν σου αρέσουν. Χρησιμοποιείς την διπλωματία στις επικοινωνίες σου, προκειμένου να μπορείς να διατηρείς τις ισορροπίες. Έχεις την τάση να εγκλωβίζεσαι συναισθηματικά σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν από φόβο μην μείνεις μόνη!
Μιχαήλ / Μιχάλης
Μιχάλη, το όνομά σου προέρχεται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που σύμφωνα με τις Γραφές, ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του κόσμου! Έτσι λοιπόν και εσύ στη ζωή σου, είσαι ένας άνθρωπος πρωτοπόρος, έχεις τον τρόπο σου να ξεχωρίζεις και σου αρέσει να δημιουργείς. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος κεφάτος, δημιουργικός, με φαντασία και πολλά όνειρα για τη ζωή. Έχεις έναν κοινωνικό χαρακτήρα και αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις σε όλες τις προσωπικές σου επαφές. Είσαι γενναιόδωρος τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά και σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση όταν καταφέρνεις να σκορπίζεις το γέλιο και τη χαρά δίπλα σου. οι απόψεις σου για τη ζωή είναι φιλελεύθερες και οι ιδέες σου πρωτοποριακές και αυτό σε βοηθά να διακρίνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Σταμάτης / Στάμος
Φίλε μας Σταμάτη, υπάρχει μία μεγάλη παράδοση για το όνομά σου: Οι οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τεκνοποίηση, όταν τελικά κατάφερναν να κάνουν ένα παιδί, το ονόμαζαν «Σταμάτη», προκειμένου να σταματήσει η κακοτυχία που υπήρχε για καιρό στο σπίτι! Έτσι λοιπόν είσαι ένας άνδρας που με την παρουσία σου, μπαίνει ένα τέλος στην κακοτυχία και στα προβλήματα. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος που αντιπροσωπεύει το όνομά σου είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι θέλεις να διατηρείς στη ζωή σου τρυφερές και μονιασμένες σχέσεις. Οι καβγάδες σε τρομάζουν, για αυτό και προσπαθείς να είσαι καλός με όλους και με όλα προκειμένου να διατηρείς τις ισορροπίες και να μην δημιουργείς προβλήματα. Ωστόσο μερικές φορές παραγίνεσαι καλός με τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα η αγάπη και η φροντίδα που τους δείχνεις, να θεωρείτε δεδομένη και να γίνεσαι το θύμα των σχέσεών σου. Η διπλωματικότητα αλλά και η ισορροπία που προσπαθείς να διατηρείς στις επαγγελματικές σου υποθέσεις σε βοηθούν να κερδίζεις τις συμπάθειες και να έχεις εύνοια σε συνεργασίες.
Σταματία / Σταματίνα / Ματίνα / Τίνα
Φίλη μας Σταματία, υπάρχει μία μεγάλη παράδοση για το όνομά σου: Οι οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τεκνοποίηση, όταν τελικά κατάφερναν να κάνουν ένα παιδί, το ονόμαζαν «Σταματία», προκειμένου να σταματήσει η κακοτυχία που υπήρχε για καιρό στο σπίτι! Έτσι λοιπόν και εσύ είσαι μία γυναίκα που θέλεις να «σταματάς» τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου, κόβεις μαχαίρι οτιδήποτε σε πικραίνει ή στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη και δεν διστάζεις να βάλεις ένα οριστικός τέλος, σε υποθέσεις που δεν έχουν εξέλιξη. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία πρακτική, λογική γυναίκα, με σταθερό και υπεύθυνο χαρακτήρα. Δεν σου αρέσουν τα παιχνιδάκια ούτε και οι επιπολαιότητες, αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με μεγάλη σοβαρότητα. Είσαι ένα παραδοσιακό θηλυκό, καλή νοικοκυρά και μοναδική μαγείρισσα. Σου αρέσει η οικογενειακή ζωή και είσαι σπιτόγατη!
Ραφαήλ
Ραφαήλ, το όνομά σου στα εβραϊκά σημαίνει: «Ο Θεός μας γιατρεύει»! Ο Ραφαήλ ήταν ο τρίτος Άγγελος που μετέφερε τις ανθρώπινες προσευχές στο Θεό! Ραφαήλ σημαίνει ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων, για αυτό λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου ζωή έχεις διαπιστώσει ότι σου αρέσει να μεταφέρεις νέα, να μαθαίνεις κουτσομπολιά και να μεταδίδεις ειδήσεις …! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι φιλόδοξος, με μεγάλους στόχους για την επαγγελματική και οικονομική σου αποκατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν σου αρέσει να στηρίζεσαι πουθενά παρά μόνο στις προσωπικές σου δυνάμεις! Το σεξ είναι αναγκαίο στη ζωή σου, ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν το συνδέεις με το συναίσθημα.
Ραφαέλα
Ραφαέλα, το όνομά σου στα εβραϊκά σημαίνει: «Ο Θεός μας γιατρεύει»! Ο Ραφαήλ- από όπου προέρχεται και το όνομά σου - ήταν ο τρίτος Άγγελος που μετέφερε τις ανθρώπινες προσευχές στο Θεό! Ραφαήλ σημαίνει ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων, για αυτό λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου ζωή έχεις διαπιστώσει ότι σου αρέσει να μεταφέρεις νέα, να μαθαίνεις κουτσομπολιά και να μεταδίδεις ειδήσεις …! Η αριθμολογία αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου, ότι είσαι πολύ ευαίσθητη και ονειροπόλα, αφού ο λεξάριθμος που σε αντιπροσωπεύει είναι το 9. Είσαι τρυφερή, συναισθηματική και συγκινείσαι πολύ εύκολα. Προσπαθείς να προσφέρεις χαρά γύρω σου και φροντίζεις με όποιον τρόπο μπορείς κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Έχεις πολλά όνειρα και ιδανικά για τη ζωή, ωστόσο πολλές φορές μένεις μόνο στην θεωρία, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις πράξη όλα όσα σχεδιάζεις. Η αμέλεια και η ασυνέπεια είναι δύο από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που σε κάνουν να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια