Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η πόλη του Μπάτμαν θα ζωντανέψει για χάρη ενός 5χρονου

Σε Γκόθαμ Σίτι θα μεταμορφωθεί στις 15 Νοεμβρίου το Σαν Φρανσίσκο.
Η μυθική πόλη του Μπάτμαν θα ζωντανέψει για χάρη ενός παιδιού 5 χρόνων, το οποίο θέλει να γίνει για μία ημέρα Μπάτκιντ, η παιδική εκδοχή του φανταστικού ήρωα.
Ο μικρός Μάιλς πάσχει από λευχαιμία και η ζωή του κινδυνεύει, όμως το Make-a-Wish Foundation φρόντισε να.... 

πραγματοποιήσει την επιθυμία του, να σώζει τις ζωές των άλλων πολιτών του Γκόθαμ Σίτι.
Στις 15 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο Μάιλς θα ξεκινήσει την ημέρα του μ ένα τηλεφώνημα που θα δεχτεί από το δήμαρχο του Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος θα τον παρακαλέσει να σώσει την πόλη από μερικούς από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς των γνωστών κόμικς.
Ο Μάιλς θα τρέξει στο Μπατμομπίλ του και με τη βοήθεια του Μπάτμαν, ο οποίος θα τον βοηθά, θα αναλάβει να σώσει μια κοπέλα η οποία θα είναι δεμένη στις ράγες του τρένου. Στη συνέχεια, ο Μάιλς θα συλλάβει τον Γρίφο, καθώς εκείνος θα προσπαθεί να ληστέψει ένα χρηματοκιβώτιο στα κεντρικά της πόλης.
Θα ξεκουραστεί για να φάει μεσημεριανό σε εστιατόριο με χάμπουργκερ, όμως πανικόβλητες φωνές χιλιάδων συμπολιτών του θα ζητούν τη βοήθειά του για να διασωθεί η μασκότ της ομάδας τους από τα χέρια του Πιγκουίνου, την οποία θα έχει απαγάγει.
 Μόλις σώσει τη μασκότ, ο Μάιλς θα βρεθεί στο δημαρχείο για να παραλάβει το κλειδί της πόλης, έχοντας σίγουρα κερδίσει πρώτα το κλειδί για τις καρδιές των ανθρώπων της, οι οποίοι κατά χιλιάδες προσφέρθηκαν ελεθοντικά να συμμετάσχουν ως κομπάρσοι στη μεταμόρφωση της πόλης για το χατίρι του.
"δ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια