Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σάκης Ρουβάς και Sirusho ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Sirusho, δύο από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της Eurovision αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ηχογραφήσουν μαζί ένα νέο τραγούδι.
Η τραγουδίστρια της Αρμενίας που το 2008 με το «Qele Qele» ξεσήκωσε την Ευρώπη και πήρε την....

τέταρτη θέση και ο δικός μας Sakis έχουν ήδη μπει στο στούντιο και έχουν ηχογραφήσει το τραγούδι που έχει τον τίτλο «See».
Η ίδια η Sirusho, τόνισε ότι με τη συνεργασία της αυτή με τον Σάκη Ρουβά επισφραγίζεται ακόμα μια φορά η φιλία της Ελλάδας και της Αρμενίας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα super star.
«Ο Σάκης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Έχουμε εκπροσωπήσει τις χώρες μας και οι δύο στην Eurovision και έχουμε κοινό μουσικό παρελθόν. Ο Σάκης είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Για εμένα είναι ευτυχία να συνεργάζομαι μαζί του. Αυτό που θέλουμε και οι δύο είναι μέσα από αυτή τη συνεργασία να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να τον κάνουμε χαρούμενο για να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του και να χαρεί τη ζωή», είπε η τραγουδίστρια.
Ο Σάκης πάλι μίλησε για την τρομερή χημεία που υπάρχει ανάμεσα σ’ εκείνον και την Sirusho και δηλώσε ενθουσιασμένος με τη συνεργασία τους.
«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία. Η Sirusho είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης με θετική ενέργεια πάνω στη σκηνή και ταιριάξαμε απίστευτα. Η χημεία μας αντικατοπτρίζεται σ’ αυτό το τραγούδι που είναι μια μίξη των δύο πολιτισμών. Ελπίζω να το αγαπήσετε όπως κι εμείς», είπε.
Η Sirusho μάλιστα είχε έρθει στην Αθήνα για την ηχογράφηση του τραγουδιού και ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη χώρα μας.
Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι; Υπομονή… Τα καλά νέα θα σκάσουν πολύ σύντομα!!!!

Eurovision.tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια