Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα Καρντάσιανς ψάχνουν για σπίτι!


Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας έχουν βγει στη... γύρα προκειμένου να βρουν κεραμίδι να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους.
Οχι, δεν τους έπληξε η οικονομική κρίση και είπαν αφού είναι φίλοι να μοιραστούν το ενοίκιο. Στην προσωπική τους ζωή όλα βαίνουν...

μια χαρά.
Η Μαρία είναι παντρεμένη και έχει το σπιτάκι της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Γρηγόρης σε λίγες μέρες θα γίνει μπαμπάς και υπέγραψε και σύμφωνο συμβίωσης με την Κατερίνα Κόκλα, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας ψάχνει νύφη για τρίτο γάμο.
Αρα τη μονοκατοικία τι τη θέλουν;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι τρεις παρουσιαστές θα παρουσιάζουν από τις 20 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα ένα ψυχαγωγικό σόου, «Τα Καρντάσιανς», το οποίο θα... βγαίνει από ένα σπίτι, καθώς το concept της εκπομπής τούς θέλει να συγκατοικούν.
Φήμες θέλουν τη βίλα που θα στεγάσει την... τρέλα τους να βρίσκεται στα βόρεια προάστια, να διαθέτει κήπο, τζάκι και μπάρμπεκιου.
Από την οικία τους θα περνούν όλοι οι φίλοι τους, γνωστοί και άγνωστοι, κι εκείνοι θα τους μαγειρεύουν, θα τους τραγουδούν, θα τους χαρίζουν δώρα, θα κάνουν πάρτι, θα συζητούν, θα αστειεύονται, ενώ θα κάνουν και δουλειές του σπιτιού ως καλοί νοικοκυραίοι.
Η φιλοσοφία της εκπομπής είναι μέσα από τη ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα ενός σπιτιού να αναδύεται με τον καλύτερο τρόπο η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα που πρέπει να υπάρχει στις μέρες μας.
Στόχος της επίσης θα είναι το χιούμορ, καθώς και οι τρεις τους το διαθέτουν άπλετο, ενώ μαζί με το γέλιο θα χαρίζουν και πολλά δώρα στους τηλεθεατές, αφού ως χαρακτήρες είναι και γενναιόδωροι και καλοί οικοδεσπότες.
Η συνύπαρξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Μαρία Μπεκατώρου ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο, καθώς τους συνδέει αμοιβαία εκτίμηση αλλά και κοινή «ματιά» για τη ζωή.
Το κουδούνι του σπιτιού τους σύντομα θα χτυπήσει και αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος. Λέτε να είναι ο Αρναούτογλου τζούνιορ;
Από τη ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια