Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως θα είναι το πρόσωπο που θα παντρευτείς

Ο Ωροσκόπος,είναι πολύ σημαντικός στην ανάλυση της προσωπικότητας ενός ατόμου,καθώς και για το γάμο. Απέναντι από τον Ωροσκόπο,είναι ο έβδομος οίκος ο οποίος αντιπροσωπεύει τον τομέα των σταθερών σχέσεων και του γάμου. Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του 7ου οίκου μας,θα εξηγήσουν πολλά για το πως συμπεριφερόμαστε στο σύντροφό μας, με ποιον τρόπο τον αγαπάμε,την προσωπικότητα του ατόμου που θα παντρευτούμε,τις προκλήσεις που θα βιώσουμε κι αν τελικά ο γάμος μας,θα είναι πετυχημένος ή όχι. Επίσης,παρέχει σημαντικές πληροφορίες για το τι μπορούμε να αποφύγουμε,προκειμένου να βιώσουμε την ευτυχία στον έγγαμο βίο μας.

Διάβασε παρακάτω το ζώδιο του Ωροσκόπου σου, για να δεις τα χαρακτηριστικά του ατόμου που θα παντρευτείς και τι να προσέξεις για την ευτυχία σου.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Κριό
Ο σύντροφός σου θα έχει καλή εμφάνιση,καλούς τρόπους,καθαριότητα,καλό γούστο και την ικανότητα να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους. Αυτοί που κατέχουν ταλέντο στις καλές τέχνες,για παράδειγμα τη μουσική,τη ζωγραφική,το θέατρο,τη γλυπτική, κλπ,θα σου τραβούν το ενδιαφέρον. Οι δικηγόροι θα μπορούσαν να αποδειχθούν ελκυστικοί. Χρειάζεσαι έναν ήρεμο,γαλήνιο σύντροφο,ένα άτομο του τύπου της Αφροδίτης να σε θαυμάζει,να επηρεάζεις τη σκέψη του και τη συμπεριφορά του.
Θα πρέπει να γίνεις πιο διπλωματικός/ή,για να πετύχεις στο γάμο σου. Το να μοιράζεσαι κάποια πράγματα δεν είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό σου και πρέπει να το μάθεις. Ευτυχώς,μπορείς να προσελκύσεις ένα διπλωματικό σύντροφο που δε θα σου πάει κόντρα,αλλά χρησιμοποιεί διακριτικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει. Πάντα φαίνεται να είναι έτοιμος για συμβιβασμό ακριβώς την κατάλληλη στιγμή,προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις. Γίνεσαι ήρεμος και συνετός όταν πρόκειται για την επιλογή μιας έγγαμης σχέσης και ζωής.
Να είσαι επιφυλακτικός,με αυτούς που ασχολούνται με την εξωτερική τους εμφάνιση περισσότερο από ότι είναι αναγκαίο. Πρόσεξε τον εγωισμό που μπορεί να εκδηλωθεί ως ζήλια ή απροθυμία να μοιραστείς τα πράγματα εξίσου και δίκαια. Να είσαι επίσης,ιδιαίτερα προσεκτικός με την επιλογή σου και μη βιαστείς να παντρευτείς.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Ταύρο
Ο σύντροφός σου,θα έχει έντονο σεξαπίλ και γοητεία. Θέλεις κάποιον,που είναι πρόθυμος να έχει άφθονο χρόνο για να οικοδομήσει μία ουσιαστική σχέση. Δε σου αρέσει να βιάζεσαι,ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις σου. Ο σύντροφός σου,θα έχει τονισμένη λίμπιντο μαζί με έναν έμφυτο αισθησιασμό και καλή εμφάνιση. Μπορεί επίσης,να είναι καλά τα οικονομικά του ή να πάρει μεγάλη κληρονομιά στο μέλλον.
Αναλώνεις πολύ ενέργεια στο γάμο σου. Γνωρίζεις,τις συνέπειες και τις υποχρεώσεις του γάμου και επιλέγεις με τη διαίσθησή σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να είναι ενεργητικός και δυναμικός,να διαθέτει δημιουργική έκφραση και δύναμη,αλλά να είναι και κτητικός.
Πρόσεξε γι’ αυτούς,που ενδιαφέρονται μόνο για τη σεξουαλική ικανοποίησή τους,καθώς και εκείνους που έχουν υπερβολικές σεξουαλικές ανάγκες,όχι ίδιες με τις δικές σου. Θα μπορούσες να προσελκύσεις κάποιον,του οποίου οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι διαφορετικές από τις δικές σου. Να είσαι σε επιφυλακή αν δεις τέτοια πράγματα,ώστε να μπορείς να λάβεις εγκαίρως μέτρα για να τερματίσεις τη σχέση. Αν έχεις χρήματα,ακίνητα ή άλλα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία,πρόσεξε οποιαδήποτε προγαμιαία συμφωνία,ιδιαίτερα εάν ο υποψήφιος σύντροφός σου,δεν έχει την ίδια κοινωνική θέση με σένα.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στους Διδύμους
Φαίνεται,να προσελκύεις συντρόφους που είναι από άλλες χώρες ή έχουν σχέση με το εξωτερικό ή των οποίων η ανατροφή και οι εμπειρίες της ζωής,είναι σε αντίθεση με τις δικές σου. Μπορεί ακόμη και να προτιμήσεις ένα σύντροφο,που ταξιδεύει ή είναι μακριά από το σπίτι πολλές ώρες. Δε θέλεις κάποιον,που απαιτεί πάρα πολύ «συντροφικότητα» ή που «σε πνίγει» με την αγάπη ή την υπερβολική προσοχή του.
Είσαι απρόθυμος να εγκλωβιστείς στο γάμο. Τις περισσότερες φορές, παντρεύεσαι αργότερα. Θα απαιτήσεις την ελευθερία σου και την ευελιξία σου. Ευτυχώς, θα προσελκύσεις ένα σύντροφο ο οποίος συμμερίζεται αυτή την ανάγκη σου, για ελευθερία. Θα απολαύσεις κάποιον,που του αρέσει να ταξιδεύει συχνά μαζί σου. Μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι ένα πολύ μεγάλο συν. Ο γάμος έρχεται συνήθως λόγω της ανάγκης σου για συντροφικότητα, περισσότερο από την ανάγκη για το σεξ, τη μητρότητα ή την ασφάλεια. Αναζητάς την ποιότητα από το γάμο και έλκεσαι από ένα σύντροφο που είναι, πολύ ανεξάρτητος και ελεύθερος.
Οποιαδήποτε προσπάθεια για να ελέγξεις το παρελθόν του συντρόφου σου,δεν είναι μόνο σοφή,αλλά είναι απολύτως απαραίτητη. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν,ότι μπορούν να καλύψουν τα λάθη του παρελθόντος και έτσι να φαίνονται πιο καλοί,από ότι είναι στην πραγματικότητα. Να είσαι πάντα σε επιφυλακή για οτιδήποτε σου λένε.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Καρκίνο
Το να επιλέξεις τον ιδανικό σύντροφο,μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο για σένα και μπορεί να περιμένεις περισσότερο. Προσελκύεις ένα σύντροφο,που οι άλλοι ενδεχομένως θα τον θεωρούν ως «συναισθηματικά ψυχρό». Θέλεις να παντρευτείς,μόνο εάν πιστεύεις ότι αυτή η ένωση θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Θέλεις και χρειάζεσαι έναν πρακτικό και προσγειωμένο σύντροφο,που θα εργαστεί σκληρά για να σου εξασφαλίσει τα πάντα. Το καλό σεξ είναι ίσως πολύ πιο σημαντικό από το ρομαντισμό. Η αξιοπιστία και η υλική επιτυχία είναι πιο σημαντική από την καλή εμφάνιση,τον αισθησιασμό ή ακόμα και την ηλικία.
Υπάρχει έλξη σε ένα σύντροφο με πειθαρχία,που θα σου δώσει το χρυσό κλειδί για να είσαι δυνατός και για να κερδίσεις κάποια αναγνώριση στη ζωή. Οι σοβαροί τύποι έχουν ισχυρή επιρροή επάνω σου,το πρότυπο της πατρικής (για τις γυναίκες) ή μητρικής (για τους άνδρες) φιγούρας,οι οποίοι είναι εκεί,για να σου δώσουν μια σταθερή βάση και να είναι υποστηρικτικοί και υπεύθυνοι. Έχεις σύνεση και αυτοσυγκράτηση στο θέμα του γάμου,γιατί δεν είσαι παρορμητικός. Υπάρχει μια τάση,να νιώσεις να περιορίζεσαι από τα καθήκοντα του γάμου.
Πρόσεξε για πιθανούς συντρόφους, που είναι αρνητικοί και που με τον καιρό, θα μπορούσαν να σε κάνουν να μη βλέπεις τίποτα καλό σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Δε θέλεις να ζεις σε ένα κλίμα πλήρους κατήφειας. Να ελέγχεις προσεκτικά τις οποιεσδήποτε προτάσεις,για επενδύσεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητες από το μελλοντικό σου σύντροφο,ειδικά αν δουλεύεις γι’ αυτόν χωρίς μισθό,εκτός κι αν προστατεύεσαι νομικά.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα
Είτε σου αρέσει είτε όχι,φαίνεται να σε προσελκύουν σύντροφοι,οι οποίοι είναι «ασυνήθιστοι». Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον,που είναι μονόχνοτος και πρέπει να μπορεί να σε τονώσει ψυχικά. Είναι πιο σημαντικό να δημιουργηθεί πρώτα μια στερεή φιλία,πριν να παντρευτείς. Εάν συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες,συλλόγους και κοινωνικές οργανώσεις,κάποιος θα σου τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή. Μια άριστη ψυχική επαφή είναι εξαιρετικής σημασίας για σένα. Επηρεάζεσαι από τους άλλους,με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή. Ο σύντροφός σου μπορεί να δράσει ως καταλύτης για σένα και να σε φέρει σε επαφή,με ασυνήθιστα γεγονότα και καταστάσεις.
Θέλεις ένα σύντροφο που πάνω απ’ όλα,θα είναι πρώτα φίλος και η πιο γόνιμη σχέση για σένα είναι αυτή που δεν περιορίζει την ελευθερία σου,καθώς και εκείνη στην οποία οι δυο σας δεν είστε τόσο απαιτητικοί,ο ένας από τον άλλο. Θα επιλέξεις ένα σύντροφο ο οποίος,όπως και εσύ,είναι πολύ ατομιστής και ανεξάρτητος. Είσαι όμως δεμένος με το σύντροφό σου,αν και μπορεί να επιμένεις στη διατήρηση της προσωπικής ελευθερίας σου. Θέλεις να κάνεις ότι θέλεις,όταν το θέλεις. Αυτή η θέση του Ωροσκόπου δεν προσφέρεται πολύ για γάμο,αν δεν μπορείς να βρεις έναν ανεξάρτητο σύντροφο που μπορεί να προσαρμοστεί στο ύφος σου και τις ανάγκες σου. Θα πρέπει να επιτευχθεί αμοιβαία κατανόηση.
Πρόσεξε την επικοινωνία μεταξύ σας,πριν πάρεις μια απόφαση. Κοίταξε και διώξε,όλους εκείνους των οποίων οι ενέργειες μπορούν να φαίνονται περίεργες και παράξενες. Να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός,με εκείνους που συχνά ασχολούνται με τα προβλήματα ή τα συμφέροντα των φίλων τους,στο βαθμό που εσύ νιώθεις ότι η σχέση σας είναι παραμελημένη. Είναι βέβαιο ότι θα μάθεις από νωρίς,αν έχεις μια διανοητική σχέση. Η σεξουαλική συμβατότητα δε θα πρέπει να αγνοηθεί,αν επιθυμείς η σχέση να διαρκέσει.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στην Παρθένο
Προσελκύεις και προτιμάς συντρόφους που είναι ευαίσθητοι,πολύ στοργικοί και κυρίως παθητικοί. Είναι πιθανό να έχουν καλλιτεχνική κλίση ή ακόμη να είναι καλλιτέχνες. Είναι πολύ ρομαντικοί και απολαμβάνεις να σε λατρεύουν και να σου λένε ωραία λόγια. Μπορεί να έχεις ένα ειδικό ενδιαφέρον γι’ αυτούς που είναι σωματικά ελκυστικοί,ιδιαίτερα αν έχουν έντονα μάτια,σκούρα μαλλιά και μεγάλες βλεφαρίδες.
Είναι απαραίτητο για σένα να βρεις ένα συμπαθητικό σύντροφο,που θα απαλύνει τα νεύρα σου και θα συμπάσχει μαζί σου,στα προβλήματά σου. Όταν σου συμπαραστέκονται,είσαι πρόθυμος να κάνεις θυσίες προς όφελος του συντρόφου σου. Συχνά τείνεις,προς ένα γάμο με ένα σύντροφο που έχει διαφορετικό χαρακτήρα από το δικό σου. Αντί για ένα πρακτικό ή λογικό πρόσωπο όπως εσύ,θα επιλέξεις κάποιον πολύ διαισθητικό και με όραμα που σε βοηθάει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου,σε νέους τομείς. Μερικές φορές,προτιμάς την εργένικη ζωή. Μπορεί να έχεις έναν έμφυτο φόβο των σχέσεων,ένα φόβο απογοήτευσης ότι ποτέ δε θα μπορέσεις να βρεις,το ιδανικό σου.

Πρόσεξε τα άτομα,των οποίων οι στόχοι δεν φαίνεται να είναι απτοί ή υλικοί και βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Η αγάπη από μόνη της,δε θα πληρώσει τους λογαριασμούς!!! Απέφυγε,τον τύπο που φαίνεται να έχει παρελθόν και δε δείχνει αξιοπιστία. Να είσαι διπλά σίγουρος πως δεν είναι εξαρτημένος από ναρκωτικά,αλκοόλ ή άλλες επιβλαβείς ουσίες ή συνήθειες. Πρόσεξε οποιονδήποτε φαίνεται ότι αδυνατεί,να λάβει θέση ή να έχει άποψη ή που φαίνεται ότι στερείται δυναμισμού,σε όλα. Εάν δεν μπορείς να τον αποδεχθείς έτσι όπως είναι,δε νομίζω ότι θα μπορέσεις να τον αλλάξεις.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Ζυγό
Έχεις την τάση να έλξεις ένα σύντροφο, που έχει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και είναι ικανός να οδηγήσει τη σχέση σας. Προτιμάς εσύ ο ίδιος να επιλέξεις το σύντροφό σου, παρά να σε επιλέξει. Είσαι επιρρεπής σε πρώιμο γάμο και θα κάνεις μια άλλη σχέση αμέσως, αν η προηγούμενη τελειώσει για οποιοδήποτε λόγο. Εξαρτάσαι από τους άλλους και δεν λαμβάνεις πρωτοβουλίες, πράγμα το οποίο δεν είναι καλό για τις σχέσεις σου. Αντιδράς στον έλεγχο κι αυτό σε οδηγεί σε αγώνες και επιθετικές ενέργειες.
Προσελκύεσαι από συντρόφους που είναι ενεργητικοί, επιθετικοί, σεξουαλικοί, καινοτόμοι και πρωτοποριακοί. Είναι ίσως καλό για σένα, να έχεις ένα σύντροφο που δε θα αποθαρρυνθεί από τα εμπόδια. Κάποιον που να αγωνίζεται για σένα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να κυριαρχήσει. Όλως περιέργως,όσο κι αν αγαπάς την αρμονία και την ειρήνη,οι συγκρούσεις μπορεί να υπάρχουν σε πολλές από τις σχέσεις σου,ίσως και το γάμο σου. Όταν η αίσθηση της δικαιοσύνης προσβάλλεται,αντιδράς έντονα. Έχεις μια αγάπη για την ειρήνη και την αρμονία,αλλά όταν έχεις πρόβλημα με το σύντροφό σου,θα βρεις έναν τρόπο να αντιδράσεις. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά κάποιος μαζί σου,πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου.
Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός για ενδείξεις καταχρηστικών τάσεων. Πρόσεξε τους μελλοντικούς συντρόφους που επιχειρούν να πιέσουν τα πράγματα,σε σημείο να αισθάνεσαι άβολα. Μην αγνοείς τις αρνητικές ενδείξεις του συντρόφου σου,ακόμα κι αν δε φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ποτέ μη χάσεις το δικαίωμά σου,για τον προσδιορισμό,του τι είναι,αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Εξέτασε προσεκτικά τον υποψήφιο σύντροφό σου,αν φαίνεται απρόθυμος να συζητήσει το παρελθόν του. Τελείωσε τη σχέση,αν σου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Σκορπιό
Θα προσελκύσεις και θα προτιμήσεις ένα σύντροφο,ο οποίος είναι πολύ σεξουαλικός. Η καλή εμφάνιση μετράει πολύ για σένα και μπορεί να αποκλείσεις ένα άτομο από τη ζωή σου,που δεν είναι τόσο ελκυστικό. Εκτός από μια αισθησιακή εμφάνιση,επιθυμείς να είναι σε καλή κατάσταση υγείας. Επιθυμείς ένα σύντροφο,πρακτικό και με οικονομική άνεση. Το να είναι τα οικονομικά του σε καλή κατάσταση ή τουλάχιστον άνω του μετρίου,είναι ένα μεγάλο συν για σένα.
Έχεις μια ευχάριστη διάθεση και δημιουργείς ένα αισθησιακό κλίμα στις σχέσεις σου. Ελέγχεσαι ή επηρεάζεσαι,από το σύντροφό σου. Συχνά,ο γάμος σου αποφέρει υλικά οφέλη. Είσαι πιστός,αλλά ζηλιάρης. Συντηρητικός και πολύ επιλεκτικός,στην επιλογή ενός συντρόφου. Μόλις παντρευτείς,ο γάμος σου συνήθως είναι σταθερός,αν και μερικές φορές θυελλώδης. Υπάρχει πολύ πείσμα,τόσο σε σένα,όσο και στο σύντροφό σου. Ψάχνεις για ένα σύζυγο που να εκφράζει τις ιδιότητες,του Ταύρου. Χαλαρός ως ένα σημείο,αλλά σταθερός και μερικές φορές πεισματάρης. Ο γάμος γίνεται από αγάπη,αλλά μερικές υλικές πολυτέλειες,θα βοηθήσουν να γίνει η ένωση με επιτυχία.
Να είσαι δύσπιστος,όσον αφορά εκείνους που πρεσβεύουν τον πλούτο και δεν μπορούν πραγματικά να το τεκμηριώσουν ή αυτούς που υπόσχονται πράγματα που ποτέ δε θα δώσουν. Να είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος με οποιονδήποτε ο οποίος,έχει υπερβολική εμμονή με την προσωπική σεξουαλική του ικανοποίηση και τη θεωρεί ότι παίζει πρωταρχικό ρόλο στη σχέση,βάζοντας στην άκρη άλλα ζητήματα εξίσου σημαντικά,για μια επιτυχημένη ένωση. Μια παρατεταμένη χρονική περίοδος φλερτ,θα σου δώσει το χρόνο να δεις κάποια αρνητικά σημάδια,τα οποία παρεμπιπτόντως,δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Τοξότη
Μια χαρούμενη και νεανική συμπεριφορά,είναι σημαντική κατά την επιλογή του συντρόφου σου. Επιθυμείς ένα σύντροφο,ο οποίος να είναι έξυπνος και επικοινωνιακός. Η ψυχική και εγκεφαλική επαφή είναι απαραίτητη για έναν καλό γάμο. Το καλό σεξ είναι σημαντικό για σένα,αλλά δε θα απολαύσεις πραγματικά μια σχέση,εάν δεν μπορείς να διασκεδάσεις και να κάνεις εγκεφαλικά παιχνίδια. Θα εκτιμούσες ένα σύντροφο,ο οποίος να είναι ευέλικτος και ευπροσάρμοστος,καθώς και ταλαντούχος σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Θέλεις κάποιον που μπορεί να συζητήσει για την πολιτική,αλλά και που θα μπορεί να επιδιορθώσει και την πρίζα.
Θέλεις να ελαχιστοποιήσεις τυχόν διαφορές που θα μπορούσαν να σε κρατήσουν χώρια από τον σύντροφό σου και προσπαθείς να επικοινωνείς. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα πρέπει να είναι χαρούμενος,να έχει ετοιμότητα πνεύματος,επιχειρήματα και να είναι πάντα διασκεδαστικός. Έχεις ανάγκη,για ευελιξία και ποικιλομορφία στις σχέσεις σου. Πρέπει να έχεις ένα σύντροφο,ο οποίος να είναι ευφυής και να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά σου. Ο γάμος σου γίνεται καλύτερος,όταν ο σύντροφός σου δεν είναι τόσο εκδηλωτικός και απαιτητικός. Η νευρικότητα προκαλεί περιόδους ευερεθιστότητας στη σχέση σου,αλλά αυτές οι περίοδοι συνήθως περνούν γρήγορα. Ο σύντροφός σου θα πρέπει να είναι ενεργητικός και γεμάτος ιδέες,απασχολημένος αρκετά στη ζωή του για να αφήσει και σε σένα,το χώρο και το χρόνο που χρειάζεσαι.
Προσοχή σε όσους είναι υπερβολικά «ευέλικτοι» και σε αυτούς που έχουν πετύχει επαγγελματικά,σε σύντομο χρονικό διάστημα. Να τους αποφεύγεις. Ενώ σου αρέσει ο παιδικός τρόπος συμπεριφοράς του συντρόφου σου,θα συμπεριφερθείς αργότερα στα παιδιά σου με τον ίδιο τρόπο,ενώ αυτά θα χρειάζονται την προσοχή σου. Πρόσεξε οποιαδήποτε δείγματα,απογοήτευσης ή απιστίας.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Αιγόκερω
Ανεξάρτητα αν ενδιαφέρεσαι για την οικογένεια ή όχι, έχεις την τάση να αναζητείς και να προσελκύεις έναν «πατρικό» (για τις γυναίκες) ή «μητρικό» (για τους άντρες) τύπο συντρόφου. Η σταθερότητα,είναι σημαντική για σένα και έχεις την τάση να δίνεις προσοχή σε άτομα που μπορούν να προσφέρουν πραγματική ασφάλεια και προστασία. Ένα άτομο που κατέχει ήδη ένα σπίτι ή δείχνει έντονο ενδιαφέρον (και υπόσχεται) για την απόκτηση ενός σπιτιού,θα το επιλέξεις από αυτόν που το στερείτε.
Επιθυμείς ένα σύντροφο που είναι ευαίσθητος,συναισθηματικά δεκτικός και λίγο «κτητικός» ,απέναντί σου. Κάποιος που του αρέσει να μένει πολλές ώρες στο σπίτι,μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σου. Επιδιώκεις ένα βαθύ συναισθηματικό σύνδεσμο με τον σύντροφό σου,ο οποίος εξαρτάται από εσένα πολύ συναισθηματικά. Είσαι ευσυγκίνητος,συναισθηματικός και ευάλωτος. Αλλά μπορεί επίσης να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές των συναισθημάτων,από ακραία ευαισθησία ως και κατήφεια. Έτσι προσελκύεις κάποιον,που είναι ευμετάβλητος και η σχέση μαζί του έχει συναισθηματικές αλλαγές. Ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές ανάγκες και για τους δυο σας. Είσαι πολύ πιστός και ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο,όσο περνάει ο καιρός δένεστε περισσότερο μεταξύ σας.
Προσοχή σε όσους,αντί συντρόφου,φαίνεται να ψάχνουν για ένα «πατρικό» ή «μητρικό» πρότυπο για να τους φροντίζει. Επίσης,πρόσεξε αυτούς που μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το σπίτι σου ή την ιδιοκτησία σου ή τα χρήματα σου,από το ρομαντισμό και την αγάπη. Για να γνωρίσεις τα κίνητρά τους και να διαπιστώσεις πόσο ευαίσθητοι είναι,πες ή κάνε κάτι που θα πειράξει τα συναισθήματά τους. Κοίταξε πως συμπεριφέρονται όταν έχει πανσέληνο.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Υδροχόο
Προσελκύεις συντρόφους,οι οποίοι διαθέτουν ένα συγκεκριμένο ταλέντο ή έχουν καλλιτεχνικές τάσεις. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους,θα αναζητήσεις το «παιδί» που κρύβεται μέσα τους,τη σπίθα της νεανικότητας που είναι τόσο αναζωογονητική για σένα. Προτιμάς κάποιον που δεν είναι μόνο ένας καλός εραστής,αλλά ο οποίος επίσης μπορεί να κάνει τον έρωτα και την αγάπη,πραγματική διασκέδαση. Ένα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό μπορεί επίσης να αποτελέσει πλεονέκτημα. Ο σύντροφός σου είναι δυναμικός, δραματικός, ισχυρός και ζωτικής σημασίας για σένα. Παραδόξως, επιδιώκεις ένα σύντροφο που είναι η αντανάκλαση του εγώ σου και έχει το αίσθημα της αυτοεκτίμησης.
Υπάρχει η πιθανότητα μίας αρνητικής δύναμης για εξουσία,καθώς και οι δύο σας τείνετε να κυριαρχήσετε ο ένας,τον άλλο. Έχεις την τάση να παντρευτείς από έρωτα,αλλά ενδιαφέρεσαι επίσης για το κοινωνικό κύρος του συντρόφου σου. Θα επιδιώξεις μια θέση «στον ήλιο» και οι προσπάθειες για να τον αλλάξεις,είναι σίγουρο ότι θα αποτύχουν. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα,είναι αυτός που μπορεί να διαχειρίζεται μια επιχείρηση ή τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Υπάρχει η ανάγκη να αναλάβει αυτός τα ηνία της σχέσης αφήνοντάς σε,ελεύθερο να εκφράσεις τις πνευματικές σου ικανότητες.
Μην επιτρέπεις στις επιθυμίες σου να κυριαρχήσουν και μην επιλέγεις ένα σύντροφο, που το μόνο που θέλει από εσένα είναι, μόνο να «περνάει καλά». Κοίταξε για ενδείξεις που δείχνουν, ότι αγαπά μόνο τον εαυτό του ή ότι έχει εθιστεί σε τυχερά παιχνίδια ή ότι είναι συναισθηματικά ανώριμος. Μπορεί να είναι θαυμάσιος ηθοποιός και να παίζει τέλεια το ρόλο του. Η καλή εμφάνιση και η γοητεία του,δεν πρέπει να υπερεκτιμάται.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι στους Ιχθείς
Ο σύντροφος που θα σε εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει τις σημαντικότερες απαιτήσεις σου,είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο,πρακτικός και προσγειωμένος. Θα πρέπει να είναι εργατικός,σε μια σταθερή επιχείρηση ή επάγγελμα και να μη φοβάται να δουλέψει σκληρά. Η λογική του είναι υποχρεωτικό να υπάρχει,όπως επίσης και μία ανώτερη μόρφωση. Διαφορετικά,θα παντρευτείς κάποιον άλλο,ο οποίος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα «σέξι» ή ελκυστικός,αλλά να είναι πρακτικός. Ωστόσο,πρέπει να είναι σεξουαλικός,πρόθυμος και ικανός,να ικανοποιήσει τις ανάγκες της λίμπιντό σου. Έχεις ανάγκη από ένα σύντροφο,ο οποίος θα καλύψει την έλλειψη της αποτελεσματικότητάς σου. Κάποιον που μπορεί να διαχειριστεί τις λεπτομέρειες,ενώ εσύ έχεις το όραμα.
Σαν ένα πολύ ιδεαλιστικό άτομο που είσαι,σε ελκύει η πνευματικότητα του συντρόφου σου που θα σε εξισορροπήσει και θα συμβάλει στο να προσγειώσει, τον ονειρικό σου κόσμο. Ο σύντροφός σου είναι εργατικός, αποτελεσματικός και αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών και αυτό σε βοηθάει να ασχοληθείς με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Δεν είσαι ιδιαίτερα εύκολο άτομο,στο να ζει κανείς μαζί σου. Είναι ευεργετικό για σένα όταν συνδέεσαι με έναν έξυπνο, αναλυτικό και πραγματικά προσανατολισμένο σύντροφο.
Πρόσεξε μην αρχίζει να εμφανίζει σημάδια υπερβολικής αυστηρότητας ή και ιδιοτροπίας. Αυτά τα ελαττώματα, θα επιδεινωθούν με τον καιρό και μπορεί να κάνουν τη ζωή σου άθλια. Να φοβάσαι αυτούς που έχουν μανία με την καθαριότητα,τους υποχόνδριους και τους παράλογα εργασιομανείς. Πρόσεξε αυτούς που έχουν μια διαταραγμένη επαγγελματική ζωή. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς,αγαπούν μόνο τη δουλειά τους και όχι εσένα.
- www.e-zwdia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια