Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Που θα συναντήσεις τον έρωτα;

Μπορούμε να συναντήσουμε τον έρωτα σε περίεργα μέρη,αλλά και εντελώς απρόβλεπτα.

Ποτέ δεν ξέρουμε που μας περιμένει!
Η Αστρολογία, μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε σε ποιες περιοχές μπορούμε να τον συναντήσουμε κι έτσι, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να τον αφήσουμε να μας ρίξει τα βέλη του.....
Στην Αστρολογία, ο 5ος οίκος σηματοδοτεί τον έρωτα και τις αισθησιακές απολαύσεις. Μαζί με την Αφροδίτη, έχουν πολλά να μας πουν για την αισθηματική μας ζωή. Διάβασε το παρακάτω άρθρο, για να κατανοήσεις που υπάρχουν πιθανότητες να συναντήσεις τον έρωτα, ανάλογα με το ζώδιό σου. Αν γνωρίζεις το ζώδιο που βρίσκεται η ακμή του 5ου οίκου σου, μπορείς να διαβάσεις κι αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις μια παιχνιδιάρη στάση στον έρωτα και έτσι όταν περιφέρεσαι για να αναζητήσεις το θήραμά σου,είσαι καλός στο κυνήγι. Εάν είσαι σε διακοπές,τότε το ηλιόλουστο κλίμα και η ανεμελιά σου,σε κάνουν πιο πολύ να θέλεις να ερωτευθείς. Έχεις έναν άγριο μαγνητισμό,οπότε,τι θα έλεγες για μια βόλτα στο τσίρκο ή το ζωολογικό κήπο; Αποπνέεις επίσης,μια αίσθηση εντυπωσιασμού,μια αγάπη για τον εαυτό σου που σε κάνει να λάμπεις,οπότε σε κάθε αίθουσα χορού ή όπερας μπορείς να τραβήξεις την προσοχή και να φλερτάρεις ερωτικά,με ένα κούνημα της ουράς σου. Σε τέτοιες εκδηλώσεις,είναι πιο πιθανό να προσελκύσεις τον πιο πλούσιο και τον πιο ισχυρό ερωτικό σύντροφο και να τον βοηθήσεις,να απολαύσετε μαζί τον πλούτο και τη φήμη.Δεδομένου ότι τα πας με τα παιδιά πολύ καλά,μη σε εκπλήσσει το γεγονός,εάν τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του προξενητή,για σένα. Δεδομένου ότι βρίσκεις τη χρηματιστηριακή αγορά τόσο συναρπαστική,όπως και κάθε αθλητική διοργάνωση,θα μπορούσες να προσελκύσεις ένα μεγάλο επενδυτή,που βρίσκει τυχερή την παρουσία σου στο τραπέζι της ρουλέτας. Ή κατά το βραδάκι,όπου σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις,μπορείς να συναντήσεις τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου ανάμεσα σε ευγενικές ψυχές,που θα μοιρασθούν το πάθος σου και την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ πιθανό,να ερωτευθείς μέσα σε ένα νοσοκομείο έναν ψυχίατρο ή γιατρό,που μπορεί να σου κλέψει την καρδιά. Μπορεί να δεις γρήγορα να αναπτύσσεται μια ερωτική σχέση,με κάποιον που είδες σε μια ομάδα θεραπείας. Σε κάποια στιγμή μπορεί να έχεις μια παθιασμένη σχέση,με έναν υπάλληλο. Να είσαι ιδιαίτερα ανοικτός σε ερωτικές ευκαιρίες που θα σου προκύψουν,σ’ ένα εμπορικό κέντρο ή σε ένα σούπερ μάρκετ. Το γυμναστήριο,θα μπορούσε να είναι ένα εκπληκτικά γόνιμο έδαφος για φλερτ και κυνήγι,όπου θα έχεις πολλές ματιές θαυμασμού. Θα μπορούσες να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου,αρκετά αθώα και ακίνδυνα,μιλώντας για συνταγές μαγειρικής και ανταλλάσσοντας διατροφικές συμβουλές και πριν το καταλάβεις καλά καλά,να βρεθείς να μοιράζεσαι τις τελευταίες διατροφικές συμβουλές στο κρεβάτι,με τρέλα και πάθος.Δεδομένου ότι έχεις μια λογοτεχνική πλευρά και παίρνεις ευχαρίστηση από τα βιβλία,μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη,αν και θα πρέπει ο έρωτάς σου,να κερδίσει πρώτα το μυαλό σου και μετά την καρδιά σου. Έξω στην ύπαιθρο,στη φύση όπου σου αρέσει να χαλαρώνεις,μπορείς να ανταλλάξεις κρυφές ματιές. Δεδομένου ότι σου αρέσει το καλό φαγητό και να πηγαίνεις σε εστιατόρια ή για καφέ,μέσα από το φλερτ με τους σερβιτόρους ή τις σερβιτόρες,θα μπορούσες να βρεις το σύντροφο της ψυχής σου,ενώ βλέπεις αφηρημένα τον κόσμο να περνάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οπουδήποτε κι αν ψάχνεις τον έρωτα,το σίγουρο είναι,ότι πίσω σου αφήνεις μία αύρα που κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Δεδομένου ότι δε θέλεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου,γνωρίζεις κατά βάθος ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί το ταίρι σου,σε μια καφετέρια ή σ’ ένα κλαμπ ή ακόμα και σ’ ένα ζαχαροπλαστείο. Και οπουδήποτε εξυπηρετεί την ομορφιά ή σε χώρους που πωλούνται κοσμήματα,καλλυντικά και έργα τέχνης. Σε χώρους μιας συνεδρίασης ή διασκεδάζοντας,το φλερτ θα μπορούσε να οδηγήσει,από την ανταλλαγή των αριθμών του τηλεφώνου ή ακόμα και της επαγγελματικής σου κάρτας,σε ένα ρομαντικό δείπνο.Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις,ρεσιτάλ μουσικής,καθώς επίσης και σε γκαλερί τέχνης και εκθέσεις,είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Θα μπορούσε κάποια στιγμή,ένας καλλιτέχνης ή μουσικός,να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Αν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις,σε μία ομάδα που αφορά την τέχνη ή την ποίηση ή το γράψιμο ή το χορό,ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά. Ακόμη και στα δικαστήρια,αν είσαι σε δικαστική υπηρεσία ή απλά παρευρίσκεσαι για προσωπική σου υπόθεση,κάποιο ελκυστικό άτομο θα βρεθεί,που θα τραβήξει την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο παράξενο κι αν φαίνεται,είναι πολύ πιο πιθανό από οποιοδήποτε άλλο μέρος,να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,στο οδοντιατρείο,σε φαρμακείο,σε μια πορεία ή περιμένοντας στην ουρά. Όλως περιέργως,οι κλειστοί χώροι σε ευνοούν. Και δεν πρέπει να περιφρονήσεις,ένα φοροεισπράκτορα,έναν πωλητή ή κάποιον που ασχολείται με ασφάλειες ζωής ή ένα λογιστή,που είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θα μπορούσες ακόμη να γνωρίσεις κάποιον,που συμμετέχει σ’ ένα γραφείο ντετέκτιβ. Αν σου αρέσει η ανακύκλωση,μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σε μια χωματερή! Σε όσους Καρκίνους αρέσει το σκοτάδι,ένας περίπατος αργά τη νύχτα,θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με το έτερον ήμισυ.Αν έχεις μεταφυσικές αναζητήσεις και θέλεις να συμμετέχεις σε μία ομάδα,τότε ο χώρος αυτός θα ήταν ο κατάλληλος για σένα ή ακόμα και να συσχετισθείς,με ένα μέντιουμ ή αστρολόγο. Σ’ ένα ιστορικό ή αρχαιολογικό χώρο κάνοντας τις αναζητήσεις σου και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου,μπορείς εντελώς ξαφνικά να ερωτευθείς. Επίσης,σε ένα ιατρείο ή θεραπευτήριο ή σε ένα χώρο που γίνονται επιστημονικές μελέτες και έρευνες. Όταν συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου,θα νιώσεις σα να τον ξέρεις από προηγούμενη ζωή και υπάρχει επίσης η δυνατότητα,να ερωτευθείς με κάποιον που συναντάς σε μια πνευματική συγκέντρωση.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις μια σημαντική ερωτική σχέση,με κάποιον που είχες συναντήσει όταν ταξίδευες στο εξωτερικό,γιατί οι ξένοι τόποι και πολιτισμοί σε ελκύουν ιδιαίτερα. Ένα σαφάρι,θα ήταν ένας ιδανικός τόπος ή ένα ταξίδι με εκπαιδευτικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,είναι πολύ καλά για να βρεις την αγάπη σου. Μια ζωντανή ανταλλαγή ιδεών,θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι πιο οικείο. Ενεργοποιείσαι ερωτικά από κάποιον που μπορεί να σε εξιτάρει,με μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση και είναι σε θέση να κρατήσει την προσοχή σου.Κάποιος που συνδέεται με τη διαφήμιση,το δικαστικό σώμα ή ακόμα και ένας κληρικός,μπορεί να γίνει το επίκεντρο της ερωτικής σου προσοχής ή ακόμα μπορείς να μοιραστείς το κρεβάτι σου,με ένα πιλότο ή μια αεροσυνοδό. Ακόμα κι ένας αθλητής,μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές σου ορέξεις ή μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου,στο γυμναστήριο ή μια αθλητική λέσχη. Αν σκέφτεσαι μια διασκεδαστική δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο σου,τότε τι θα έλεγες,να ασχοληθείς με την τοξοβολία ή την ιππασία; Θα μπορούσες να βρεις το ταίρι των ονείρων σου! Μέρη που περιλαμβάνουν τα άλογα όπως,αγώνες και επίδειξη ιππασίας,θα μπορούσαν να λειτουργήσουν θετικά,για να συναντήσεις το σύντροφο της ζωής σου ή ακόμα και να ερωτευθείς έναν τζόκεϊ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες,να βρεις την αληθινή αγάπη σε ένα ορειβατικό σύλλογο ή σ’ ένα αγρόκτημα ή ακόμα, κάνοντας περίπατο στη φύση. Είναι πολύ πιο πιθανό,να έχεις μια ερωτική κατάσταση,με ένα χτίστη ή ξυλουργό ή αρχιτέκτονα. Μπορεί επίσης,να βρεις το ταίρι των ονείρων σου,αν επισκεφθείς εντυπωσιακά σπίτια, ιστορικούς χώρους, παλιές εκκλησίες, μοναστήρια, ακόμα και νεκροταφεία! Κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα σου τραβήξει έντονα την προσοχή, ένας κτηματομεσίτης ή κάποιος που εργάζεται με κοσμήματα ή κάποιος,ο οποίος εργάζεται ως επιστάτης ή βοηθάει ηλικιωμένα άτομα.Υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα,να κάνεις μια ερωτική σχέση,στην οποία υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, δηλαδή ο σύντροφός σου να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος ή μικρότερος από σένα. Επίσης,μπορεί να συσχετισθείς ερωτικά με ένα μεγαλύτερο εραστή, όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και αντιστρόφως και αυτή,να είναι η αδελφή ψυχή σου. Η δουλειά σου,είναι το μέρος όπου ό έρωτας μπορεί να σου παρουσιαστεί κεραυνοβόλα και εκεί,θα έχεις πολλούς θαυμαστές οι οποίοι θα είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Μπορεί ακόμα,να ερωτευθείς και κάποιον συνεργάτη σου κι έτσι να εμπλακούν,η επαγγελματική και η προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς είσαι από τα πιο κοινωνικά,έμπειρα και δημοφιλή ζώδια,έχεις δυνατότητες να επιλέξεις μέσα από πολλές επιλογές,όταν πρόκειται να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Μπορείς να βρεις τον έρωτα,σε συνέδρια,σε πολιτικές συγκεντρώσεις ή σε μια διαδήλωση. Οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σου,μπορεί να είναι πρόθυμοι να παίξουν το ρόλο του προξενητή,γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Εκτός από το φλερτ και το ειδύλλιο,η εγκεφαλική ταύτιση είναι πολύ σημαντική για σένα κι έτσι,με τη σύγχρονη τεχνολογία που υπόσχεται να μας φέρει όλους πιο κοντά,μπορεί να αξίζει να εξετασθεί το ενδεχόμενο μιας επαφής,μέσω του διαδικτύου.Σύντομα γνωρίζεις αν έχεις βρει το σύντροφο της ψυχής σου,γιατί αυτός που θα σε εξιτάρει,δε θα ερεθίζει μόνο τα σεξουαλικά σου όργανα,αλλά και το μυαλό σου. Σε κάποια στιγμή,είναι πιθανό να έχεις μια ερωτική σχέση,με κάποιον που συνδέεται με τα μέσα ενημέρωσης ή με την πολιτική ή κοινωνιολογική έρευνα. Μπορεί επίσης,να προσελκύσεις επαναστάτες σοσιαλιστές,τρελούς εφευρέτες και αναρχικούς! Κάποιος που επισκευάζει τηλεοράσεις ή τηλέφωνα,μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή ή ένας πιλότος ή ένας αυτοκινητιστής. Εάν έχεις ένα χόμπι,όπου παράλληλα θέλεις να βρεις ταίρι τότε,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,η ψυχολογία και η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσουν,να το βρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όπως ίσως γνωρίζεις καλά,στην αγάπη δεν υπάρχει καμία λογική και ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Εσύ,είναι πολύ πιο πιθανό,να ερωτευθείς με κάποιον που συνάντησες,σ’ ένα ίδρυμα φιλανθρωπίας ή σ’ ένα νοσοκομείο. Λόγω της φυσικής διαισθητικής σου ικανότητας,έχεις σωστό προαίσθημα πριν από τη συνάντηση,με τον ιδανικό σου σύντροφο. Ένα πνευματικό καταφύγιο σ’ ένα παλιό μοναστήρι,θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με κάποιο άτομο,που συμμερίζεται τα ρομαντικά ιδανικά σου και την ανθρωπιστική πλευρά σου.Η θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ,είναι επίσης θετικά για σένα και αν έχεις την ευκαιρία να κάνεις και καμιά κατάδυση,κάνε το. Επειδή,μπορεί να βρεις τον έρωτα να σε περιμένει σε κάποιο εξωτικό και μακρινό παράδεισο! Σε κάποια στιγμή στη ζωή σου,υπάρχει η πιθανότητα για μια ερωτική σχέση,με κάποιον που συνδέεται με τη βιομηχανία πετρελαίου ή είναι μέλος μιας μυστικής οργάνωσης ή κάποιον που θα συναντήσεις σ’ ένα μπαρ. Θα νιώθεις,ότι σε ελκύουν μερικές φορές οι άνθρωποι που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας ή άτομα που προσφέρουν κοινωνικό έργο όπως,νοσηλευτές ή εργαζόμενοι σε φυλακές ή σε κέντρο αποτοξίνωσης κ.λπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεσαι κάποιον,για να σε κρατήσει δεμένο στον έρωτα και έτσι,είναι φυσικό να στοχεύεις με τα βέλη σου,σε μέρη που έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες για ερωτικές συναντήσεις. Παρόλα αυτά,όταν πρόκειται για τον έρωτα,έχεις την τάση να ρίξεις εσύ πρώτος τα βέλη σου και μετά βρίσκεις το ταίρι σου να σε περιμένει στο πεδίο βολής. Χρειάζεσαι περιπέτεια και άφθονη φυσική δραστηριότητα,μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα,γι’ αυτό,μέρη όπως τα γυμναστήρια ή μέρη όπου διεξάγονται ανταγωνιστικά σπορ,όπως καράτε,μποξ και πάλη,μπορεί να είναι μέρη όπου θα μπορέσεις να κρατηθείς σε φόρμα και υγιής,αλλά επίσης,να σε φέρουν σε επαφή με άλλα σεξουαλικά,δυναμικά άτομα.Ο έρωτας συχνά,εμφανίζεται χωρίς να τον περιμένεις και μπορεί να σε εκπλήξει! Έχεις περισσότερες πιθανότητες να ερωτευθείς,σ’ ένα κομμωτήριο ή φαρμακείο ή στη στάση ενός λεωφορείου ή άλλων μέσων μεταφοράς. Ο στρατός μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή,δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα,για μια ερωτική σχέση,με ένα στρατιώτη ή γενικά κάποιον ένστολο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα,να σε θέλει κι ένας πυροσβέστης. Η περιπέτεια για σένα είναι το αφροδισιακό σου,αλλά αν θέλεις κάτι πιο ήρεμο,τότε μπορείς να βρεις το πάθος,κάνοντας μια διακοσμητική εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον έρωτα,ψάχνεις κάτι ήρεμο και σταθερό και πίσω από την κλειστή καρδιά σου,είσαι τόσο θυελλώδης και παθιασμένος. Δεδομένου,ότι έχεις το ταλέντο της προσέλκυσης αρκετών ερωτικών ευκαιριών,δε χρειάζεται να βγεις έξω και να προκαλέσεις την τύχη σου,αλλά θα πας κάπου,όπου είναι προκαθορισμένο και ήδη το έχεις συζητήσει. Μην εκπλαγείς αν ακούσεις,ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το ταίρι σου,σ’ ένα αγρόκτημα ή σ’ ένα ζαχαροπλαστείο ή σε μια ουρά στην τράπεζα. Η όπερα και οι μουσικές σκηνές είναι δελεαστικές για σένα,όπως και το χρηματιστήριο.Σε κάποια στιγμή στη ζωή σου,είναι πιθανό να ερωτευθείς έναν καλλιτέχνη,έναν έμπορο έργων τέχνης,έναν αισθητικό,έναν που παίζει μουσικό όργανο ή κάποιον που πουλάει χαλιά. Αν σκέφτεσαι για κάποιο χόμπι,που μπορεί να σου δώσει και ερωτικές δυνατότητες,θα πρέπει να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο,να ενταχθείς στο τραγούδι ή σ’ ένα χορευτικό συγκρότημα ή στις καλές τέχνες ή στη ζωγραφική ή στη γλυπτική. Δεδομένου,ότι έχεις μια φυσική συγγένεια με τη μητέρα φύση και την αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου,μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σ’ ένα βουνό ή κοντά στη θάλασσα,περπατώντας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αληθινή αγάπη,βρίσκεται κοντά στην πόρτα σου με κάποιον,που μιλάς στη γειτονιά σου όταν περπατάς ή μέσα σ’ ένα βιβλιοπωλείο ή ακόμα και στα φανάρια! Θα μπορούσε ακόμη,να είναι και ο ταχυδρόμος σου! Ένας γείτονας ή κάποιος στενός συγγενής ή φίλος,μπορεί να διαδραματίσει ρόλο προξενητή και μπορεί να βρεθείς σε σύγχυση στο ποιον,θα διαλέξεις. Μια επανένωση από τα μαθητικά χρόνια,θα μπορούσε να ανάψει τις φλόγες του πάθους,για έναν παλιό αγαπημένο. Θα μπορούσες να βρεις το ταίρι σου,στην εργασία σου ή μέσα στο ασανσέρ! Υπάρχει επίσης η πιθανότητα μιας σημαντικής ερωτικής σχέσης,με κάποιον που συναντάς όταν ταξιδεύεις με λεωφορείο ή τρένο.Μια παθιασμένη σχέση,μπορεί να ξεκινήσει με κάποιον που ασχολείται,με αυτοκίνητα ή ένα γλωσσολόγο ή ένα διερμηνέα ή με κάποιον που έχει pet shop.Δεδομένου,ότι έχεις ταλέντο στην επικοινωνία,μια σχέση που ξεκινά με e-mails και μηνύματα,θα μπορούσε να είναι καλή για σένα. Ο έρωτας είναι επίσης πιθανό,να σε περιμένει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή σε μια δημιουργική ομάδα,όπου θέλεις να δείξεις τα ταλέντα σου. Κάποια στιγμή,μπορεί να εμπλακείς σε μια ερωτική σχέση,με ένα δημοσιογράφο ή κάποιον που ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης και να θέλεις να τον βάλεις και στο κρεβάτι σου!

ΙΧΘΥΣ
Η μητέρα σου ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σου,θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της προξενήτρας,αν την αφήσεις βέβαια. Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου,όταν είσαι κοντά σε νερό,είτε κάνοντας βόλτα κατά μήκος της παραλίας τη νύχτα,κοιτώντας τ’ αστέρια ή όταν κάθεσαι στα βότσαλα βλέποντας τη θάλασσα ή κοιτάζοντας προς το διάστημα. Δεν είναι περίεργο επομένως,ότι μπορεί να ερωτευθείς ένα ναυτικό ή να συναντήσεις κάποιον ενώ μαζεύεις κοχύλια ή σ’ ένα θαλάσσιο ταξίδι ή ακόμη και να βρεις τον έρωτα,σε τοπικά λουτρά!Είναι πιθανό να ερωτευθείς με κάποιον,που ζει σ’ ένα τροχόσπιτο και σε κάποια στιγμή,θα τραβήξεις την προσοχή ενός κτηματομεσίτη. Υπάρχει επίσης,ισχυρή πιθανότητα να έχεις μια παθιασμένη σχέση,με μία νοσοκόμα,υδραυλικό ή επιστάτη. Τα μπαρ μπορεί να σταθούν τυχερά για σένα,αλλά μην εκπλαγείς αν ακούσεις ότι η αδελφή ψυχή σου,θα μπορούσε κάλλιστα να σε περιμένει,σ’ ένα ζαχαροπλαστείο ή εκεί όπου αγοράζονται και πωλούνται ψάρια! Το να κάνεις συνεστίαση στο δικό σου σπίτι,μπορεί να αποδειχθεί γόνιμο έδαφος,αν ψάχνεις για τον έρωτα της ζωής σου. Κατά συνέπεια,κάνε ένα δείπνο,αλλά βεβαιώσου πρώτα ότι υπάρχει,άφθονο ποτό,θαλασσινά και αφροδισιακά,στο μενού.
Νάνσυ Πατμάνογλου
.e-zwdia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια