Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να μαγνητίσεις ένα ζώδιο…

Πώς να μαγνητίσετε έναν Κριό…
1. Δείξτε του ότι τον θαυμάζετε (κολακεύεται όταν τον επιδοκιμάζουν και όταν περιστοιχίζεται από θαυμαστές).
2. Δώστε του να καταλάβει ότι σας αρέσει η αγάπη για τη ζωή που τον διακατέχει κι ότι τον βρίσκετε τρομερά ενδιαφέροντα τύπο (αγαπά τις φιλοφρονήσεις περισσότερο από άλλα ζώδια).
3. Κάντε του κοπλιμέντα για τα σωματικά και διανοητικά του χαρίσματα, συζητήστε μαζί του θέματα πνευματικά και μοιραστείτε ζωηρούς διαλόγους ακόμα και σε φιλικό επίπεδο.
4. Αγαπά την πρόκληση και τη διέγερση που προσφέρει μια καλή συνομιλία, ένας έξυπνος διάλογος.
5. Ζητήστε του συμβουλές και δείξτε του πως βασίζεστε πάνω του (είναι το πιο ορμητικό και «αχαλίνωτο» ζώδιο και θέλει να έχει οπαδούς που τον ακολουθούν τυφλά).
6. Μην καταπιέζεστε και μην κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, γιατί γρήγορα θα βαρεθεί αν συμφωνείτε μονίμως με τις απόψεις του.
7. Μην επιχειρήσετε να τον ελέγξετε, και μην διανοηθείτε να του δώσετε διαταγές ή εντολές.
8. Είναι πολύ ικανός άνθρωπος, οπότε αν τον ακολουθήσετε στα σχέδιά του, θα περάσετε σίγουρα καλά! Αν σας προτείνει να κάνετε μαζί κάτι, πάτε με τα νερά του, αφού του αρέσει να έχει τον έλεγχο του τι συμβαίνει.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Ταύρο…
1. Μη βιάζεστε και μην είστε ανυπόμονοι, αν θέλετε να κάνετε σχέση μαζί του.
2. Είναι υπομονετικός και περιμένει το ίδιο κι από σας.
3. Κάντε τον να γελάσει, γιατί αν νιώσει πως μαζί σας περνάει όμορφα, κερδίσατε την παρτίδα.
4. Ο δρόμος για την καρδιά του περνάει από το στομάχι.
5. Μαγειρέψτε του ή προτείνετε μια έξοδο σε ένα κλασάτο εστιατόριο.
6. Φροντίστε η κουβέντα σας να περιλαμβάνει θέματα για επιχειρήσεις, χρήματα και υλικά αποκτήματα.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Δίδυμο…
1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τον μαγνητίσετε, είναι να σας αρέσει η συζήτηση.
2. Να γνωρίζετε καλά το αντικείμενο της κουβέντας σας, γιατί ο Δίδυμος είναι πανέξυπνος, με μεγάλη γκάμα γνώσεων.
3. Αν κατέχετε καλά ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορείτε να τον διδάξτε πολλά γι’αυτό, είναι ανοιχτός. Θα τον εντυπωσιάσετε, επειδή συνήθως αγνοεί τις λεπτομέρειες για πολλά πράγματα, αφού είναι πολύ απασχολημένος για να μπει στον κόπο να τις μάθει.
4. Μιλήστε ανοιχτά για όσα έχετε στο νου σας και αποφύγετε να είστε πολύ συντηρητικοί, καθώς θα το βρει άνοστο, άγευστο και άοσμο.
5. Να είστε ειλικρινείς και πιστοί απέναντί του, αφού αν χάσει την εμπιστοσύνη του σε σας, θα είναι οριστικό.
6. Ο Δίδυμος βγαίνει εύκολα ραντεβουδάκια, και μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα οπουδήποτε. Απλά διασκεδάστε μαζί του, όπως θα κάνατε με τους φίλους σας, γιατί ένας Δίδυμος είναι κυρίως αυτό: ένας σπουδαίος φίλος.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Καρκίνο…
1. Θα πρέπει να είστε άμεσοι και ευθείς, κάτι που δεν είναι ο Καρκίνος.
2. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αυτό είναι το πρώτο βήμα για την έναρξη μιας σχέσης μαζί του. Με αυτό τον τρόπο, δεν κινδυνεύει από απόρριψη, που είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί. Αν ψάχνετε για μια σύντομη αισθηματική περιπέτεια, να του το πείτε καθαρά. Μην τον κάνετε να ονειρεύεται μακροπρόθεσμη δέσμευση αν δεν είναι στα σχέδιά σας, γιατί αυτό θα βλάψει τον συναισθηματικά ευαίσθητο κόσμο του.
3. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική γι΄αυτόν. Χτίστε, λοιπόν, μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και σταδιακά θα τον δείτε να σας πλησιάζει χωρίς επιφυλάξεις. Επιβραβεύστε και φιλοφρονήστε τον, αλλά με προσοχή, γιατί εύκολα αισθάνεται πότε τον επαινούν μόνο και μόνο για να του κάνουν το χατίρι. Συνεπώς, να είστε ειλικρινείς.
4. Ζητήστε τη συμβουλή του, μοιραστείτε μαζί του τα προβλήματά σας, χωρίς ωστόσο να τον επιβαρύνετε. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να βοηθά τους συνανθρώπους του και να τους δίνει συμβουλές.
5. Του αρέσει η κουλτούρα και η χλιδή. Επισκεφθείτε μαζί του ένα μουσείο ή ένα φανταχτερό, πολυτελές εστιατόριο.
6. Μην «σπρώχνετε» τον Καρκίνο μέσα σε μια σχέση και μην τον πιέζετε να πάρει αποφάσεις επί τόπου. Θα αρχίσει να σας αποφεύγει και θα απομακρυνθεί από σας.
7. Να έχετε υπομονή, αυτό είναι το κλειδί για να τον τραβήξετε κοντά σας.
8. Να είστε γνήσιοι και όχι επιτηδευμένοι μαζί του, καθώς εκτιμά τα αληθινά αισθήματα.
9. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, και όσο περνάει ο καιρός, σιγά-σιγά η αγάπη του για σας θα μεγαλώνει και θα απολαύσετε μια υπέροχη σχέση.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Λέοντα…
1. Ο θαυμασμός είναι το κλειδί. Θαυμάστε τον και θα είναι δικός σας.
2. Ο Λέων είναι αρκετά εύκολο ζώδιο για να το προσελκύσει κανείς, καθώς είναι πολύ δεκτικό στα ερωτικά καλέσματα.
3. Κάντε του φιλοφρονήσεις και γενναίες χειρονομίες, γιατί δεν αρκείται στα λεκτικά κοπλιμέντα, θέλει και πράξεις που να τα πιστοποιούν.
4. Ακόμα κι αν προσποιείστε ως ένα βαθμό ότι σας ενδιαφέρει αυτός ο τύπος, δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα, αρκεί να έχει την προσοχή σας.
5. Να είστε αστείοι, καθώς αγαπά την ψυχαγωγία και το γέλιο. Αν καταφέρετε να τον κάνετε να γελάσει, είστε σε καλό δρόμο!
6. Του αρέσουν τα «μεγάλα» πράγματα στη ζωή, γι΄αυτό προσφέρετέ του ένα πλούσιο δείπνο ή τη δυνατότητα να παρευρεθεί σε ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός.
7. Πάντα να έχετε το καλύτερο των καλύτερων και ποτέ μην προσπαθήσετε να του προσφέρετε οτιδήποτε «δεύτερο».
8. Νομίζει πως τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για αυτόν, του αρέσει η φινέτσα, γι΄αυτό ντυθείτε κομψά, για να περάσετε μια αξέχαστη νύχτα στην πόλη με τον γοητευτικό Λέοντα!

Πώς να μαγνητίσετε έναν Παρθένο…
1. Ο Παρθένος χρειάζεται διανοητική διέγερση.
2. Εντυπωσιάστε τον με στοιχεία, δεδομένα και μπόλικες λεπτομέρειες.
3. Προσπαθήστε να καταλήγετε πάντα σε συμπεράσματα όταν έχετε μια συνομιλία μαζί του, δεδομένου ότι δεν του αρέσουν οι κουβέντες που δεν βγάζουν πουθενά. Επιθυμεί σε έναν διάλογο τη συναίνεση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι συμφωνείτε πως διαφωνείτε.
4. Είναι πολύ συμβατικός άνθρωπος, γι΄αυτό μην κάνετε τίποτα αυθόρμητο ή κάτι που θα τον αναγκάσει να πάρει μια βιαστική απόφαση (χρειάζεται χρόνο και σχολαστική σκέψη). Δεν είναι αργόστροφος, απλά ο εγκέφαλός του αξιολογεί τα πάντα.
5. Μην επιχειρήσετε να εξιχνιάσετε τι κρύβει μέσα στο μυαλό του, επειδή συνήθως κρατά καλά κλειδωμένα τα συναισθήματά του, έως ότου η σχέση σταθεροποιηθεί. Ο ίδιος θα αποφασίσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα εκδηλώσει.
6. Ένας Παρθένος γεννιέται με μια έμφυτη αγωνία για τα πάντα, κι είναι προτιμότερο να μην τον αφήσετε να σας «κολλήσει» αυτό το «μικρόβιο».
7. Μην του δίνετε αφορμές και λόγους ν΄ανησυχεί, γιατί αυτό του τσιτώνει τα νεύρα.
8. Αφήστε τα ηνία στα χέρια του, γιατί του αρέσει να έχει τον έλεγχο του τι συμβαίνει.
9. Φροντίστε το ραντεβού σας να χαρακτηρίζεται από καλαισθησία και να μην περιέχει ίχνος χυδαιότητας, καθώς προτιμά ήρεμο και κομψό περιβάλλον και ανθρώπους.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Ζυγό…
1. Ο Ζυγός μαγνητίζεται εύκολα, αλλά πιθανότατα σας μαγνήτισε εκείνος πρώτα με την ήρεμη, χαλαρή φύση του. Πρώτα-πρώτα, θαυμάστε τον και κολακέψτε τον.
2. Αντιμετωπίστε τον σαν πρίγκιπα ή πριγκίπισσα. Του αρέσει να συζητά και μπορεί να μιλά για οποιοδήποτε θέμα αλλά περισσότερο για τον εαυτό του.
3. Αν θέλετε να του κάνετε μεγάλη εντύπωση, ρωτήστε τον για εκείνον και μιλήστε για τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι του, οτιδήποτε σχετίζεται με το άτομό του. Μολονότι ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, λατρεύει να βλέπει τα πράγματα και από άλλες οπτικές γωνίες.
4. Επιδοθείτε σε μια ελαφριά συζήτηση σχετικά με ένα θέμα εξερευνώντας όλες τις πτυχές του και η συζήτηση θα ρέει αβίαστα.
5. Ντυθείτε ωραία, διατηρείστε την ατμόσφαιρα σικ και καθαρίστε το σπίτι σας, πριν έρθει για πρώτη φορά. Για έναν Ζυγό, η πρώτη εντύπωση διαρκεί για πάντα.
6. Διασκεδάστε και να είστε ο εαυτός σας, καθώς αυτό εγγυάται όμορφες στιγμές με τον ξένοιαστο, ενδιαφέροντα Ζυγό.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Τοξότη…
1. Κουβεντιάστε, ζητήστε του να σας μιλήσει για τον εαυτό του, μοιραστείτε μαζί του ιστορίες, κάντε τον να γελάσει, αλλά μην εμβαθύνετε σε λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική του ζωή.
2. Κρατήστε συναισθηματική απόσταση από εκείνον και θα τον μαγνητίσετε.
3. Προτείνετε μια έξοδο στο ύπαιθρο, κάποια δραστηριότητα άγρια και εκκεντρική όπως το ράφτινγκ, και απολαύστε ένα πικνίκ στην όχθη του ποταμού.
4. Λατρεύει την κίνηση, τη δράση και τις περιπέτειες.
5. Είναι το πιο εύκολο από τα ζώδια για να βγείτε μαζί του ραντεβού, αλλά δύσκολα δεσμεύεται βαθιά, αφού αγαπά πολύ την ανεξαρτησία του.
6. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί του, και φροντίστε να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές και με άλλους, επειδή κι εκείνος θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Όλοι οι καλοί χωράνε!

Πώς να μαγνητίσετε έναν Αιγόκερω…
1. Κάντε τον να γελάσει, γιατί έχει μια έμφυτη τάση προς τη μελαγχολία. Όποιος μπορεί να τον κάνει να γελάσει είναι ευπρόσδεκτος στον κόσμο του.
2. Κουβεντιάστε για οτιδήποτε, εκτός από τα συναισθήματά του.
3. Θέλει να ξέρει τι αισθάνεστε και τι έχετε στο μυαλό σας. Όταν νιώσει ασφαλής, θα χαλαρώσει και θα ανοιχτεί. Συζητείστε για σοβαρά και ουσιαστικά θέματα, και αποφύγετε την αντισυμβατικότητα, γιατί είναι πολύ συντηρητικός άνθρωπος και δεν του αρέσουν τα προκλητικά θέματα.
4. Του αρέσει να συνδέεται με τους άλλους σε ένα διανοητικό επίπεδο.
5. Προτιμά τα δώρα που δεν είναι φανταχτερά και ακριβά, αλλά πρακτικά και χρήσιμα. Φροντίστε να είναι υψηλής ποιότητας, γιατί δεν του αρέσουν οι δευτεράτζες.
6. Σχεδιάστε μια ιδιαίτερη συνάντηση μαζί του σε μια γκαλερί τέχνης ή ένα θέατρο.
7. Μην καθυστερείτε ποτέ στο ραντεβού σας, γιατί ο Αιγόκερως είναι πολύ ακριβής και ζει βάσει χρονοδιαγράμματος. Δεν του αρέσει να περιμένει, και θεωρεί πως η ασυνέπεια δείχνει ανευθυνότητα.
8. Να είστε υπομονετικοί μαζί του, μιας και κάτω από το υπεροπτικό, αδιάφορο και ψυχρό εξωτερικό του βρίσκεται ένας θερμόαιμος, παθιασμένος και πιστός άνθρωπος που θα βγει στην επιφάνεια, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, αφού έχετε βέβαια αποδείξει ότι αξίζετε για εκείνον.

Πώς να μαγνητίσετε έναν Υδροχόο…
1. Η επικοινωνία είναι το κλειδί.
2. Θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να διεγείρετε το μυαλό του, να συμμετάσχετε σε μια φιλική, πνευματώδη, λεκτική κόντρα, αλλά μην περιμένετε να βγει οποιοδήποτε συμπεράσματα από την κουβέντα σας, καθώς αυτό δεν είναι απαραίτητο.
3. Επιζητά την εγκεφαλική διέγερση και την εξάσκηση του νου του. Αν δεν είστε σε θέση να συμβαδίσετε διανοητικά και να δεχτείτε τους αντισυμβατικούς του τρόπους, ψάξτε αλλού το ιδανικό ταίρι.
4. Ο Υδροχόος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται επικοινωνιακή συμβατότητα. Εμπλουτίστε τα ραντεβού σας με ποικιλία, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε μαζί, όπως μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο, και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε κάποια τρελή ιδέα, αφήστε την πρωτοβουλία σ΄εκείνον να κάνει σχέδια, χωρίς ωστόσο να εκπλαγείτε αν στη μέση τα αλλάξει. Να είναι ευέλικτοι όπως εκείνος.
5. Δεν του αρέσει η γκρίνια και τα παράπονα, έτσι δίνετε πάντα στην μεταξύ σας επικοινωνία έναν θετικό τόνο και όλα θα πάνε καλά!

Πώς να μαγνητίσετε έναν Ιχθύ…
1. Συζητείστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό, την αστρολογία, κάτι που βρίσκεται μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Εύκολα «χάνεται» μέσα σε μια ωραία συζήτηση. Έλκεται από άτομα με σοβαρά προβλήματα που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια, κι αυτό του προσδίδει μια αύρα γοητείας και καλοσύνης. Ακόμα κι αν προσφερθεί να γίνει θυσία για σας, μην του επιτρέψετε να σηκώσει το βάρος όλων των προβλημάτων σας, γιατί θα χάσει την ταυτότητά του βιώνοντας την κατάστασή σας σαν να ήταν δική του.
2. Χρειάζεται έναν δυνατό, θετικό κι αισιόδοξο σύντροφο για να είναι ισχυρός. Του αρέσει η περιπέτεια, το καινούργιο και αδοκίμαστο, όπως και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν αρνείται σχεδόν τίποτα από όσα του προτείνετε.
3. Κάντε τον να γελάσει, γιατί είναι συνήθως μελαγχολικός. Τον εντυπωσιάζουν οι άνθρωποι που μπορούν να τον κάνουν να γελά.
4. Δεν είναι καθόλου συντηρητικός άνθρωπος, έτσι μιλήστε άφοβα για αντισυμβατικά ή περίεργα πράγματα και κάντε του παράξενα αστεία, θα εντυπωσιαστεί.
5. Του αρέσει να τον κολακεύουν, γι΄αυτό συγχαρείτε τον για κάτι που κατάφερε καλά και δείξτε του έμμεσα πόσο τον θαυμάζετε.
6. Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενικοί, κάντε τον να αισθανθεί άνετα μαζί σας και να νιώσει καλά με τον εαυτό του, και όλα θα πάνε κατ΄ευχή!
asteriskos.wordpress.com 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια