Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πίτσα-μπέργκερ 1.360 θερμίδων

.
Συνδυασμός-βόμβα για τη διατροφή
Οι Αμερικανοί βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε ό,τι αφορά την παχυσαρκία και όπως φαίνεται φαγητά σαν το παρακάτω αποτελούν εν μέρει μία εξήγηση.
Η αλυσίδα εστιατορίων Boston’s Restaurant and Sports Bar σερβίρει αυτό το μπέργκερ υπερπαραγωγή, που είναι στη ουσία τσίζμπεργκερ με μπέικον ψημένο μέσα σε μία πίτσα πεπερόνι τύπου καλτσόνε. Έτσι ίσως να εξηγείται πως περιέχει 1.360 θερμίδες και… 2.000 μιλιγκράμ νατρίου!
«Δεν προσποιούμαστε πως είναι ένα υγιεινό προϊόν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της αλυσίδας Brad Bevill στη USA Today.
«Μιλάμε για ένα μπέργκερ και μία πίτσα που γίνονται ένα».
Τα μπέργκερ πωλούνται έναντι 10,29 δολαρίων. Αρχικά διατέθηκαν στον Καναδά, όπου οι πωλήσεις μπέργκερ υπερδιπλασιάστηκαν, κι έτσι το έδεσμα άρχισε να πωλείται και στις ΗΠΑ.
Παρότι είναι προφανώς ανθυγιεινό, το μπέργκερ αυτό δεν πλησιάζει καν τον κάτοχο του ρεκόρ-θερμιδική βόμβα που σερβίρεται στο Heart Attack Grill του Λας Βέγκας.
Το εστιατόριο σερβίρει μπέργκερ-ρεκόρ με πατάτες τηγανισμένες μέσα σε καθαρό λαρδί και δίνει φαγητό δωρεάν σε όποιον είναι πάνω από 160 κιλά και τολμά να ανέβει στη ζυγαριά για να το αποδείξει.
Το μπέργκερ εδώ περιέχει 10.000 θερμίδες και μαζί με μιλκσέικ και πατάτες συνθέτει ένα γεύμα 12.410 θερμίδων- περίπου όσες θα λάμβανε ένας μέσος άνδρας σε περισσότερο από μία εβδομάδα!
Σύμφωνα με τη Daily Mail, τουλάχιστον ένας πελάτης, όπως έγινε γνωστό, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που έτρωγε εκεί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια