Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σήμερα 15 Αυγούστου γιορτάζουν οι:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: (- για παντρεμένες γυναίκες - Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Δεσποινα, Δεσπω, Δεσποινου, Δεσποινιω, Ντεπη, Πεπη, Ζεπω, Πιπινα)

ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ:
(Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Γεσθημανη, Ιεσθημανη, Γεθσημανη)

ΕΛΩΝΑ: (Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ελωνα, Ελλωνα, Ελονα)

ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΗ: (Ηλιοστάλακτη, Ηλιοσταλακτη)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: (Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Παναγιωτης, Πανος, Πανουσος, Παναγης, Παναγος, Γιωτης, Παναγιωτα, Γιωτα, Πανικος, Παναγιουλα, Γιουλα, Παναγουλα, , Πανη, Τοτα, Τουλα)
ΠΡΕΣΒΕΙΑ: (Πρέσβεια, Πρεσβεία, Πρεσβεια, Πρεσβεια)

ΚΑΘΟΛΙΚΗ: (Καθολική, Καθολικη)

ΘΕΟΤΟΚΗΣ: (Θεοτόκης, Θεοτοκία, Θεοτοκης, Θεοτοκια)
ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ: (Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Κρυσταλλω, Κρουσταλλω, Κρουσταλω, Κρυσταλια, Κρυσταλλια, Κρουσταλενια, Κριστι, Κρυστα)

ΜΑΡΓΕΤΑ: (Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαργετα, Μαριεττα, Μαργετινα)
ΜΑΡΙΑ: (Μαρία - για παντρεμένες γυναίκες, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια)

ΜΑΡΙΝΙΚΗ: (Μαρινίκη, Μαρινικη)
ΜΙΡΕΙΓ: (Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Μιρελλα, Μυρελλα, Μιρεϊγ, Μιρειγ)

ΣΥΜΕΛΑ: (Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά, Συμελα, Σιμελα, Σουμελα)
Μαρία
«Μαρία λένε την Παναγιά, Μαρία λένε και εσένα»! Η ευλογία και η προστασία της Θεοτόκου σε συντροφεύει πάντα στη ζωή σου! Στα εβραϊκά το όνομά σου σημαίνει «θαλασσινή», έτσι εξηγείται και η μεγάλη αγάπη που έχεις για την θάλασσα αλλά και για το καλοκαίρι . Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 7 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία σκεπτόμενη γυναίκα, με βαθύ στοχασμό και με μεγάλη ωριμότητα. ΟΙ σκέψεις και τα λόγια σου χαρακτηρίζονται από σοφία και ωριμότητα και σου αρέσει να εξελίσσεις το πνεύμα σου και να μαθαίνεις νέα πράγματα. Προτιμάς να περνάς λίγες στιγμές απομόνωσης που σε βοηθούν να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου. Στις ερωτικές σου σχέσεις, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πίστη και αφοσίωση στο ταίρι σου. Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σου αρέσει να ασχολείσαι με θέματα αποκρυφισμού, αστρολογίας.
Παναγιώτης / Πάνος / Τάκης
Παναγιώτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το όνομά σου που προέρχεται από την Παναγία! Είσαι ένας δραστήριος άνδρας, με λογική σκέψη αλλά και δυνατά συναισθήματα. Νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις, να δημιουργείς και να είσαι χρήσιμος γύρω σου. Έχεις μεγάλη εξάρτηση από την οικογένειά σου την οποία τιμάς και σέβεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που επιθυμεί να λειτουργεί συλλογικά και όχι μεμονωμένα. Θέλεις να διατηρείς σταθερές σχέσεις στη ζωή σου που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Συμβιβάζεσαι, υποχωρείς και προσπαθείς αρκετά για να διατηρείς ηρεμία και τάξη στη ζωή σου! Έχεις πιστά και αφοσιωμένα συναισθήματα και όταν είσαι σε έναν δεσμό, δεν έχεις μάτια και ενδιαφέρον για κάτι καλό! Η δειλία, η αναποφασιστικότητα και οι διχασμοί, είναι μερικά από τα αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, που σε φέρνουν σε μπελάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

7 Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά στη Μαρία την Πενταγιώτισσα,
    στη Μαρία με τα κίτρινα,
    στη Μαρία-Μαρία του Σαντάνα
    στην Μαρία της σιωπής ,
    στην κουτσή Μαρια ,
    στην Μαρία Μαράκι Μαριώ του Ροκκου ,
    στην Μαρία την παλάμη ,
    στην αι αι αααα Μαρια του Σαρμπελ ,
    στη Μαρία της γειτονιάς,
    στον Σούπερ Μάριο
    και μην ξεχνάμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά και στις 853.543.343 υπόλοιπες ΜΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/14, 3:22 μ.μ.

    Στη Μαρία με μάτια καστανά του Πάνου Κιάμου
    Στη Μαρία της γειτονιάς
    Στη Μαρία Αντουανέτα
    Στην αχ Μαρία του Μητσιά
    Στη Μαίρη Μαρία το Μαράκι της Μαρινέλας
    Στη Μαίρη Παναγιωταρά
    Πω πω πω Μαρία -της Γλυκερίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/14, 3:25 μ.μ.

    Μαρία, αχ Μαρία του Πλούταρχου
    Όμορφη Μαρία των ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ
    Είναι μικρός ο κόσμος Μάρω του Μυτιληναίου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κούκλα μου eΦωτεινούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να Είσαι πάντα Καλά να σε αγκαλιάζει Μόνο Ευλογία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή