Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Cory Monteith: ο νεκρός σταρ του Glee

Cory Allan Michael Monteith (May 11, 1982 – July 13, 2013)
Ο Cory, νεανικό ίνδαλμα, γόης του νεαρόκοσμου, ήδη σταρ και πρωταγωνιστής, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 31 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.
Αποτεφρώθηκε στο Βανκούβερ ενώ είχε προηγηθεί μια....

μικρή τελετή παρουσία της μητέρας του, του αδελφού του και της συντρόφου του Lea Michele.
Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του ηθοποιού, ενημερώθηκε για την τελετή αφού είχε γίνει και είναι απίστευτα στενοχωρημένος που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον γιο του.
«Είμαι καταρρακωμένος», παραδέχτηκε ο πατέρας του Cory Monteith, Joe ο οποίος όπως δεν ενημερώθηκε ποτέ για την τελετή καύσης του τόσο νωρίς χαμένου γιου του.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ τόνισε ο πατέρας του άτυχους ηθοποιού, που πέθανε από ναρκωτικά: "Πάντα αγαπούσα και τα δυο παιδιά μου και θα μου λείψει πάρα πολύ ο Cory. Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν μπόρεσα να δω τον γιο μου πριν αποτεφρωθεί".
Οι γονείς του ηθοποιού είχαν χωρίζει όταν ο Cory ήταν μόλις 7 ετών και δεν είχαν πολλές επαφές λόγων των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.
Το 2009 όμως πατέρας και γιος επανασυνδέθηκαν μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.
Πριν από δυο χρόνια ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τον πατέρα του: «Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μιλήσει 3- τέσσερις φορές και με βρήκε μέσω Facebook. Πήρα αμέσως το αεροπλάνο και πήγα να τον βρω. Με περίμενε στο αεροδρόμιο και μόλις με είδε άρχισε να κλαίει. Ήταν μια καλή στιγμή».
Και δυστυχώς ο νεαρός σταρ, όπως χιλιάδες νέοι σ όλο το κόσμο, δε θα ζήσει άλλη τέτοια. Βιάστηκε να τελειώσει νωρίς την ομορφιά της ζωής…
Σάλος ξέσπασε στη διεθνή showbiz με το θάνατο του ηθοποιού Cory Monteith, ο οποίος σε ηλικία 31 χρόνων, άφησε την τελευταία του πνοή σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Ο εθισμός του Monteith στις ουσίες και στο αλκόολ ήταν γενικά γνωστός στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και όταν το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα, ο ίδιος νοσηλεύτηκε σε κλινική απεξάρτησης για να μπορέσει να πάρει τη ζωή ξανά στα χέρια του.
Η ιατροδικαστική ανάλυση όμως, έδειξε ότι ο ηθοποιός που γνωρίσαμε σχετικά πρόσφατα, μέσα από την επιτυχημένη αμερικανική σειρά, «Glee», δεν κατάφερε να δώσει τέλος στις απαγορευμένες ουσίες, και πως η αιτία του θανάτου του ήταν υψηλά ποσοστά αλκόολ και ηρωίνης στο αίμα του.
Ερωτηματικά πάντως προκαλεί η κατάθεση ενός επιχειρηματία, με τον οποίο δείπνησε ο άτυχος νέος μερικές ώρες πριν το θάνατό του, αφού δήλωσε πως κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, «ο Cory ήταν υγιής και ευδιάθετος» χωρίς να θυμίζει σε τίποτα εξαρτημένο άνθρωπο.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση και δηλώνουν ότι ο Monteith έφυγε από το δωμάτιό του με τρεις αγνώστους, όπου και επέστρεψε αργότερα, στις 2:15 τα ξημερώματα. Άνθρωπος του προσωπικού βρήκε το πτώμα του λίγες ώρες αργότερα, αφού δεν είχε «αδειάσει» το δωμάτιο στην ώρα που είχε συμφωνήσει με το ξενοδοχείο.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια