Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έρωτας από το Ίντερνετ: Πόσο θα κρατήσει;

Πόσο μπορεί να κρατήσει ένας έρωτας από το Ίντερνετ;

Έχει προοπτικές; Τι πρέπει να προσέξεις;
Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που έχεις ερωτευτεί και με τον οποίο «παίζει» ένα ερωτικό ειδύλλιο από το ίντερνετ και πάρε τις απαντήσεις σου!
ΚΡΙΟΣ
Όσο γρήγορα μπορεί να μπήκε ένας Κριός στη ζωή σου, το ίδιο γρήγορα μπορεί και να εξαφανιστεί! Είναι ένας άνθρωπος ενθουσιώδης, παρορμητικός και αρκετά διεκδικητικός, ερωτεύεται εύκολα, όμως χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του γιατί στην ουσία αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το
παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης. Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει ένα διαδικτυακό ερωτικό ειδύλλιο με έναν Κριό, θα πρέπει να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και να μην τον αφήσεις να σε παρασύρει με την βιασύνη και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του σε έναν έρωτα, που σίγουρα θα είναι αμφίβολος αλλά και επιπόλαιος! Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν πιο αργά, αν δεν θες να πληγωθείς. Μόνο αν δεν του τα κάνεις βολικά, θα μπορέσεις να τον εξιτάρεις περισσότερο … Να έχεις στο μυαλό σου, ότι αυτός ο άνθρωπος τη μία μπορεί να σου πει μεγάλα λόγια, τα οποία θα τα πιστεύει την στιγμή που θα σου τα εκφράζει, ξαφνικά όμως μπορεί να τον πιάνουν τα νεύρα του όταν δεν γίνεται το δικό του και να εξαφανίζεται!

ΤΑΥΡΟΣ
Το ερωτικό ειδύλλιο από το διαδίκτυο με έναν Ταύρο, έχει δύο τινά: Είτε αρέσκεται στο φλερτ και στο παιχνίδι μαζί σου μέσα από το διαδίκτυο, χωρίς να έχει την πρόθεση να συνεχιστεί αυτό και από κοντά, είτε πραγματικά προσπαθεί να σε γνωρίσει, να σε «μετρήσει» σαν άνθρωπο και στη συνέχεια να αποφασίσει για την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Σε γενικές γραμμές ένας Ταύρος δεν θα παίξει μέσα από το διαδίκτυο, ούτε και θα κοροϊδέψει. Του αρέσει το φλερτάρισμα, όμως είναι πολύ προσεχτικός τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις του. Αν ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά σας είναι αμοιβαίος, τότε ναι μπορεί να κρατήσει και να εξελιχθεί, αρκεί να μην ζορίσεις και να μην πιέσεις τις καταστάσεις. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του, κάνε τον να νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και προπάντων ζεστασιά και δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι για την εξέλιξη της γνωριμίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ίντερνετ το παίζει στα δάχτυλα ο Δίδυμος και είναι βέβαιο ότι έχει κάνει αρκετές επικοινωνίες αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους μέσα από το διαδίκτυο ….. αφού έχει μοναδικό ταλέντο στην επικοινωνία αλλά και κλίσηστην τεχνολογία. Οι ατάκες του, τα έξυπνα σχόλιά του αλλά και το τσατ
που θα κάνετε μέσα από το ίντερνετ, θα σε ξεσηκώσει αφού έχει το μοναδικό χάρισμα να παίζει με το μυαλό, και να φλερτάρει με επιτυχία! Απόλαυσε όλο αυτό το παιχνίδι, χωρίς όμως να επενδύεις σε έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό, όχι επειδή θα είναι δύσκολο να γίνει, αλλά επειδή ο Δίδυμος διακρίνεται από την επιπολαιότητα αλλά και τα διλήμματά του! Μην περιμένεις ότι αυτά που λέει σε σένα μέσα από το ίντερνετ, δεν τα έχει πει και αλλού και μην πιστέψεις ότι μιλά μόνο μαζί σου και ότι γενικότερα δεν φλερτάρει! Φυσικά και ο σκοπός του δεν είναι να κοροϊδέψει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ψάχνει και κάτι πολύ σοβαρό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διαδικτυακό φλερτ με έναν Καρκίνο, μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα τα οποία είχες καλά κρατημένα μέσα σου εδώ και καιρό. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις γρήγορα την ζεστασιά, την οικειότητα και να τον νιώσεις ως δικό σου άνθρωπο. Δεν συνηθίζει να ανοίγεται εύκολα σε αγνώστους και είναι αρκετά καχύποπτος και συγκρατημένος στις γνωριμίες μέσω ίντερνετ γιατί είναι και λίγο φοβητσιάρης σε αυτό τον τρόπο επαφής. Αν λοιπόν υπάρχει ένα αμοιβαίο ερωτικό ειδύλλιο, μην πιστέψεις ότι θέλει να σε κοροϊδέψει ή ότι σκέφτεται απλά και μόνο να περάσει καλά … Ζήσε σε όλο το μήκος και το πλάτος αυτό τον έρωτα και να θυμάσαι ότι για να εξελιχθεί σε μία πιο μακρόχρονη σχέση, θα πρέπει πρώτα να του αποδείξεις ότι αυτό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας είναι πέρα για πέρα αληθινό!

ΛΕΩΝ
Ένας ερωτευμένος Λέοντας θέλει να ζήσει σε όλο του το μεγαλείο τα συναισθήματά του, χωρίς να βάλει φρένο, όρια ή περιορισμούς. Λατρεύει το φλερτ και του αρέσει να έχει κατακτήσεις μέσα από το ίντερνετ αλλά κα να έχει τον ερωτικό του στόλο, από τον οποίο δέχεται θαυμασμό! Αυτό που πρέπει να προσέξει αλλά και να διακρίνεις λοιπόν είναι το εξής: Το Λιοντάρι θέλει απλά από εσένα να επιβεβαιώνει το εγώ του, ή πράγματι ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε μία σχέση μαζί σου; Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν Λέοντα, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, για το λόγο αυτό μην τον εκθειάζεις συνεχώς, μην τον προσβάλεις, διατήρησε μία σταθερή συμπεριφορά απέναντί του και κρίνε από την πορεία της κουβέντας και του φλερτ που υπάρχει μεταξύ σας για τις διαθέσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος αρέσκεται στις διαδικτυακές κουβεντούλες και διατηρεί πολλά φιλαράκια μέσα από το ίντερνετ. Δεν θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια, ούτε θα σε φλερτάρει άσκοπα, χωρίς να έχει περεταίρω προθέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γρήγορα θα θελήσει να προχωρήσει μαζί σου σε μία σχέση … Για να το κάνει αυτό θα πρέπει πρώτα η λογική του να του έχει ανάψει το πράσινο φως και αυτό θα συμβεί όταν κρίνει και από κοντά ότι πληροίς όλες τις προϋποθέσεις για να είσαι στο πλάι του! Πίστεψέ με ότι ο Παρθένος είναι πολύ αυστηρός κριτής, δεν του αρέσει να πληγώνει αλλά ούτε και να πληγώνεται. Αξίζει να ποντάρεις σε μία σταθερή σχέση μαζί του, έστω και αν γνωριστήκατε από το διαδίκτυο…. Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για αυτό!

ΖΥΓΟΣ
Έχει τον τρόπο και μπορεί να σε στείλει στον 7ο ουρανό με τα λόγια του και τα τερτίπια του μέσα από το διαδίκτυο! Ο Ζυγός είναι απίστευτος στο φλερτ ακόμα και μέσα από το ίντερνετ… Του αρέσει να συγκινεί, να προκαλεί, να ερωτεύεται, να έχει το παρεάκι του και να διασκεδάζει μέσα από τις αταιλείωτες κουβεντούλες. Δεν χρειάζεται όμως να επενδύσεις πολλά σε έναν Ζυγό από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας… Το ότι σε κολακεύει, σε φλερτάρει και περνάς καλά μαζί του, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορείς μαζί του να έχεις έναν μόνιμο δεσμό. Στο ίντερνετ παίζει και φλερτάρει διαρκώς … δεν παίρνει όμως εύκολα την απόφαση να κάνει κάτι μόνιμο, εκτός και αν την πατήσει ερωτικά! Ξεκίνησε κάτι ανάλαφρο μαζί του, θα το απολαύσει, αλλά φύλλαγε και τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μυστήριο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι θα σε εξιτάρει, τα εύστοχα υπονοούμενά του αλλά και αυτός ο ερωτισμός που βγάζει μέσα από το τσατ, θα σε ξεσηκώσει … Ένας Σκορπιός είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός στις διαδικτυακές γνωριμίες … Πολλές φορές αρέσκεται στις
ερωτικές κουβεντούλες και στις καυτές ερωτικές ατάκες, χωρίς όμως να θέλει ή να προσμένει κάτι περεταίρω… Για να θελήσει να επενδύσει σε έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό μέσα από το ίντερνετ, θα πρέπει πρώτα να σε έχει δοκιμάσει αρκετά και να έχει πειστεί για τις προθέσεις σου! Για το λόγο αυτό μην βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι ερωτικό μαζί του, αλλά δείξε του τι είναι αυτό που ψάχνεις, τι είναι αυτό που ζητάς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι ο Σκορπιός στις επικοινωνίες του, ρίχνει πολλές φορές άδεια για να πιάσει γεμάτα, κάνει ερωτήσεις «παγίδα» προκειμένου να σε τσεκάρει … Πρέπει να περάσεις όλα τα τεστάκια του με άριστα !

ΤΟΞΟΤΗΣ
Λάτρης αλλά και συλλέκτης εμπειριών είναι ο Τοξότης, ο οποίος έχει κλίση προς το διαδικτυακό φλερτ και κάνει αρκετές γνωριμίες με αυτό τον τρόπο! Τα θέλει όλα δικά του και τα ζητά εδώ και τώρα … όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι αρκετά άστατος και επιπόλαιος στα ερωτικά του! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι ναι μεν να διατηρήσεις το φλερτάκι μαζί του, αλλά καλύτερα για το ξεκίνημα να γίνει πρώτα το φιλαράκι σου με το οποίο θα διασκεδάζεις και θα περνάς καλά και τίποτα παραπάνω…Αν ωστόσο θέλεις και εσύ από την πλευρά σου να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία, χωρίς να σε ενδιαφέρει το πώς θα εξελιχθεί, ή δεν ποντάρεις σε κάτι μόνιμο, δεν έχω να σου ευχηθώ παρά μόνο καλή διασκέδαση, που είναι σίγουρο ότι θα την έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να μπορεί να εξελιχθεί το διαδικτυακό ερωτικό ειδύλλιο σε μία πιο μόνιμη σταθερή σχέση, θα πρέπει να έχεις κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους με έναν Αιγόκερω! Δεν παίζει ποτέ ανώφελα ερωτικά παιχνιδάκια μέσα από το ίντερνετ, επομένως αν σε φλερτάρει δεν το κάνει απλά και μόνο επειδή θέλει ένα βράδυ να περάσετε καλά και αυτό είναι όλο ….αλλά πραγματικά έχει θετικές προθέσεις απέναντί σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι εύκολα και γρήγορα μπορεί να γίνει μία σχέση μεταξύ σας. Θα πρέπει ο χρόνος να αποδείξει ότι το ερωτικό σας ειδύλλιο μπορεί να έχει και συνέχεια μην ξεχνάς όμως ότι ένας Αιγόκερως είναι αρκετά μυστήριος τύπος και για να μπορέσει η σχέση σας να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει πραγματικά να υπάρχει πλήρη ταύτιση μεταξύ σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας με έναν Υδροχόο, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα πυροτέχνημα το οποίο μπορεί εντελώς ξαφνικά να σε εντυπωσιάσει κα να σου δημιουργήσει έκπληξη και το ίδιο απρόσμενα μπορεί να εξαφανιστεί …. Ένας Υδροχόος είναι γνωστό ότι λατρεύει την τεχνολογία και το φλερτ …
ερωτεύεται συχνά και εντελώς ξαφνικά και αυτό συμβαίνει πολλές φορές και μέσα από το ίντερνετ. Δεν μπορείς όμως να ποντάρεις στην σταθερότητα μίας ερωτικής σχέσης μαζί του, μπορείς όμως να επενδύσεις στην μονιμότητα μίας φιλίας με έναν Υδροχόο. Για να έχει happy end το ερωτικό σου ειδύλλιο με έναν Υδροχόο, αρκεί να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν ανάλαφρα, χωρίς πιέσεις και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις…

ΙΧΘΥΣ
Απόλαυση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το φλερτ με έναν Ιχθύ από το διαδίκτυο! Τα λόγια του μπορούν να σε ταξιδέψουν, να σε κάνουν να νιώσεις ότι βρήκες τον παράδεισο και ότι ζεις ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλεις να ξυπνήσεις… Μην πιστέψεις ότι ζεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, μην περιμένεις ότι βρήκες το λιμάνι που θα αράξεις για πάντα … όχι επειδή ο Ιχθύς δεν πιστεύει τα όσα σου λέει, αλλά επειδή έχει την τάση να μεγαλοποιεί τα συναισθήματά του! Λάβε υπόψη ότι ο Ιχθύς, εμπλέκεται σε πολλά ερωτικά διλήμματα και έχει και τάση για απιστία, οπότε κράτα μικρό καλάθι στα όσα ακούς από αυτόν!
.oroskopos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια