Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια όταν βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους

Το να τσακώνεσαι με τον εαυτό σου είναι διασκέδαση, το να τσακώνεσαι με τους άλλους είναι ευτυχία!
Ας διαβάσουμε παρακάτω, σε ποια ζώδια πρέπει να προτείνουμε πιο συχνά "το ξύδι"...για τα νεύρα!

Ποια ζώδια είναι "πολύ" νευρικά, ποια είναι "απλώς" νευρικά και ποια..."αρνάκια του γάλακτος":

ΚΡΙΟΣ
Όταν ένας Κριός θυμώσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να εξαφανιστείς από προσώπου γης! Το ζώδιο της φωτιάς, φλέγεται και δε σβήνει με τίποτα. Σου προτείνω λοιπόν, αν βρεθείς αντιμέτωπος με ένα θυμωμένο Κριάρι, να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις, καθώς γίνεται τόσο επιθετικό, που ούτε που το φαντάζεσαι! Νευριάζει με το παραμικρό, γι’ αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να μη δίνεις αφορμές για τσακωμούς…Δε σε συμφέρει!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος είναι ήρεμος και έχει μεγάλες αντοχές, στο να υπομένει! Δε θα τσακωθεί εύκολα μαζί σου, όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν και τα όριά τους! Για έναν Ταύρο λοιπόν, αυτό σημαίνει, πως αν ξεπεράσεις τα όριά του μεταμορφώνεται «κυριολεκτικά» σε Ταύρο κι εσύ γίνεσαι αυτόματα, όχι απλά ο ταυρομάχος, αλλά το κόκκινο πανί! Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως για να αποφύγεις να φτάσεις στο σημείο «να μπεις στην αρένα» καλό θα ήταν, να μη φτάνεις στα άκρα έναν Ταύρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι νεύροσπαστα και υπερκινητικά άτομα. Μη σε τρομάζει αυτό, καθώς αν διαπληκτιστείς μαζί με έναν Δίδυμο, θα καταλάβεις πως το μόνο που θέλει από σένα, είναι να συζητήσει το πρόβλημα που τον απασχολεί ανάμεσά σας και απλά επιζητά να βρει μια λύση! Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μην τον εξοργίσεις, είναι να ακούσεις με προσοχή ότι έχει να σου πει και να βρείτε μια λύση από κοινού, ήρεμα και χαλαρά. Αν καταλάβει όμως πως τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια…την έβαψες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος «φημολογείται» πως είναι γενικά ένα γκρινιάρικο ζώδιο, που συνεχώς μουρμουρά! Η εσωστρέφεια που τον διακατέχει, έχει ως αποτέλεσμα να τα κρατά όλα μέσα του και να στεναχωριέται, φτάνοντας στο σημείο να γίνεται ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Όμως δυστυχώς, το αποτέλεσμα είναι να μην ξεσπά συχνά κι έτσι όταν φτάσεις στο σημείο να καυγαδίσεις έντονα μαζί του, να δεις μιαν άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που πίστεψε με, δε θα ‘θελες ποτέ να τη δεις!

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας νευριάζει αρκετά συχνά και για ασήμαντους λόγους. Ξεσπά σε κάθε τσακωμό, αλλά μόλις περάσει ένα πεντάλεπτο, μπορεί να μη θυμάται καν, γιατί τσακώθηκε μαζί σου! Μπορεί ακόμα και να γελάσει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα και εσύ να θυμώσεις ακόμα πιο πολύ. Μην το κάνεις όμως! Γιατί το Λιονταράκι είναι τόσο μεγαλόψυχο, που θα σου τα συγχωρήσει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη (αφού δεν τα θυμάται κιόλας). Τι να κάνουμε; Είναι απλά ευέξαπτα άτομα, με μεγάλη καρδιά, που συγχωρούν τα πάντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν γνωρίζεις έναν Παρθένο, καταλαβαίνεις πως είναι από τα άτομα, που δύσκολα θα τσακωθείς. Αυτή είναι και η αλήθεια! Ένας Παρθένος, θεωρείται από τα πιο ήρεμα ζώδια, που σπάνια βγαίνει εκτός εαυτού. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δε νευριάζει για ασήμαντους λόγους, αλλά μόνο για σοβαρούς. Αν όμως εξωθήσεις έναν Παρθένο στα άκρα, θα ξεσπάσει, χωρίς όμως να παρεκτραπεί! Αν το κάνει όμως, όταν ηρεμίσει, θα σου ζητήσει συγνώμη γι’ αυτό!

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός σιχαίνεται τους καβγάδες και δύσκολα θα εκδηλώσει τα νεύρα του. Δε φτάνει σχεδόν ποτέ στα άκρα κι αν συμβεί αυτό, απλά αποχωρεί. Δεν του αρέσει καθόλου να τον αδικούν, ούτε να αδικεί και τα μετράει όλα με τη ζυγαριά, εξ’ ου και το σύμβολο του ζωδίου του. Το πολύ πολύ να σου φωνάξει λίγο αν τον εκνευρίσεις αρκετά κι αυτό είναι όλο! Γενικά ένας Ζυγός, δεν καβγαδίζει συχνά και σπάνια θα τσακωθεί μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι ο βασιλιάς των νεύρων, που έτσι και βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του, απλά «την έβαψες»! Καλό θα είναι να γνωρίζεις πως αυτός που τσακώνεσαι μαζί του, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Καθώς θα ξεσπάσει βίαια, θα σε βρίσει και θα σε εκδικηθεί! Αν του κάνεις κάτι που τον έχει πληγώσει, δε θα το ξεχάσει ποτέ! Θα σε περιμένει «στη γωνιά» να σου δώσει το μάθημά σου και να σου θυμίσει με το χειρότερο τρόπο, πως κάποτε τον πλήγωσες. Η συμβουλή της ημέρας: Μην τα βάζετε ποτέ, με έναν Σκορπιό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης στο θέμα του τσακωμού, πολύ απλά, είναι πως θα ξυπνήσει! Αν για παράδειγμα στραβοκοιμήθηκε εχθές, μπορεί να έχει νεύρα που δεν είναι έτοιμο το πρωινό του ή που δε βρίσκει σιδερωμένο το πουκάμισο, που ήθελε να βάλει. Μην απορήσεις που προχθές δε σου είπε τίποτα, σήμερα ξύπνησε στραβά… Μπορεί όμως και να μην ξύπνησε στραβά, απλά να προσπαθεί να βρει μια αφορμή, να ξεσπάσει τα νεύρα του, για κάτι που τον ενόχλησε εχθές. Νομίζω πως δε θα βγάλεις άκρη με έναν Τοξότη, γιατί για άλλα θα τσαντίζεται και για άλλα θα ξεσπάει! Υπομονή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ένα υπεύθυνο και πειθαρχημένο άτομο. Δε θα τσακωθεί μαζί σου και θα μετριάσει τα νεύρα του. Θα κάνει τα πάντα να λύσει τις διαφορές του λεκτικά και με διάλογο. Όμως, αν καταλάβει πως τον υποβαθμίζεις σαν άνθρωπο, θα γίνουν τα νεύρα του τσατάλια και θα εξοργιστεί! Καλό θα ήταν, να μην τον φτάσεις σε αυτό το σημείο, γιατί δε θα μπορέσεις να τον ηρεμήσεις με τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν καταπιέσεις ή αμφισβητήσεις έναν Υδροχόο, θα θυμώσει πολύ και θα τσακωθεί μαζί σου! Είναι φωνακλάς και θα τα κάνει όλα άνω κάτω. Αν λοιπόν φτάσεις στο σημείο να διαπληκτιστείς με έναν Υδροχόο, καλό θα ήταν να τον κάνεις να ξεχαστεί, μιλώντας του για κάτι άλλο. Είναι γενικά νευρικά ζώδια, που ξεσπούν και τσακώνονται αρκετά συχνά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην τους εξοργίζεις και να πηγαίνεις με τα νερά τους!

ΙΧΘΥΣ
Ο συναισθηματικός και εσωστρεφής Ιχθύς κρατά το θυμό μέσα του. Δε θα σου δείξει πως έχει τσαντιστεί μαζί σου, με αποτέλεσμα να μην ξεσπά συχνά και να βλάπτει τον εαυτό του. Αρκετά συχνά ένας Ιχθύς, ξεσπά τα νεύρα που έχει μαζί σου, στα οικεία του πρόσωπα και δυστυχώς έτσι, τσακώνεται με τους λάθος ανθρώπους! Αν τελικά καταλήξει να τσακωθεί μαζί σου, μία συγνώμη του είναι αρκετή, για να τα ξεχάσει όλα!
Μάγκυ Παππά

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια