Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι καλοκαιρινές διακοπές των ζωδίων

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει….!!!
Όλοι μας είμαστε σε αναζήτηση ιδανικών προορισμών, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, για να χαλαρώσουμε και να ανακτήσουμε τις χαμένες μας δυνάμεις.
Σας προτείνουμε ιδανικούς προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών για κάθε ζώδιο, αλλά και προτάσεις για να περάσετε ακόμα καλύτερα...
Κριός (21/03-20/04)
Ο Κριός λατρεύει την δράση και την περιπέτεια ακόμα και στις καλοκαιρινές του διακοπές! Το ιδανικό μέρος προορισμού πρέπει να συνδυάζει ήλιο, θάλασσα, βουνό, διασκέδαση και δραστηριότητες, ώστε πάντα να βρίσκει κάτι καινούριο να κάνει και να μην βαριέται. Δεν θέλει να μένει στάσιμος σε ένα μέρος και οι καλοκαιρινές του διακοπές πρέπει να έχουν εναλλαγές και ποικιλία. Όταν είναι να κάνει ένα ταξίδι με φίλους ή με το σύντροφό του, πρέπει σίγουρα αυτός να έχει πάρει την τελική απόφαση για το μέρος του προορισμού. Προτιμά να ταξιδεύει με αεροπλάνο, γιατί δεν μπορεί να καθηλωθεί σε πολύωρο ταξίδι. Δεν του αρέσει το πρόγραμμα και πολλές φορές επιλέγει να επισκέπτεται παραπάνω από ένα μέρη κατά την διάρκεια των διακοπών του. Του αρέσει η εξερεύνηση, τα θαλάσσια σπορ και να επισκέπτεται κάθε φορά και διαφορετική παραλία. Γενικά ο Κριός θέλει στις διακοπές του να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να ζει εμπειρίες που δεν μπορεί να ζήσει κατά την διάρκεια του χειμώνα.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Κρήτη, Ρόδος, Κύπρος, για να έχει εναλλαγές και αρκετά μέρη να επισκεφτεί.

Ταύρος (21/04-20/05)
Αν πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές παρέα με έναν Ταύρο, το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις απολαυστικές στιγμές. Ο Ταύρος θέλει να έχει προγραμματίσει από νωρίς τις διακοπές του, για να εξασφαλίσει ότι θα περάσει σίγουρα καλά! Του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που θα του προσφέρουν χαλάρωση, άνεση αλλά και πολυτέλεια. Δεδομένου ότι ο Ταύρος απεχθάνεται το άγνωστο, το μη δοκιμασμένο και θέλει πάντα να είναι σίγουρος για κάθε επιλογή του, είναι πολύ πιθανό κάθε χρόνο να επισκέπτεται το ίδιο μέρος, για το οποίο είναι βέβαιος εκ των προτέρων ότι θα περάσει καλά. Η διαμονή του πρέπει να είναι πάντα σε ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας (με πισίνα, spa και πολυτελές εστιατόριο) και έχει φροντίσει από τον χειμώνα να κάνει τις οικονομίες του, για να καταφέρει να μην στερηθεί απολύτως τίποτα στις διακοπές του. Μπορεί λοιπόν να μην ζήσετε την δράση ή την περιπέτεια σε ένα ταξίδι μαζί του, το σίγουρο είναι όμως πως θα απολαύσετε στο έπακρο την χλιδή του ξενοδοχείου που θα επιλέξει, την χαλάρωση στην πισίνα, τα ακριβά εστιατόρια και φυσικά...τον έρωτα!!!
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Ζάκυνθος, Λευκάδα ,Κως και φυσικά η διαμονή στο πιο “in” μέρος του νησιού.

Δίδυμοι (21/05-21/06)
Τα ταξίδια είναι το χόμπι του Δίδυμου, για αυτό και το καλοκαίρι βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι και επισκέπτεται αρκετά μέρη! Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, θέλει οι διακοπές του να είναι παρέα με φίλους, να γνωρίζει νέους ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, να διασκεδάζει, αλλά παράλληλα θέλει να παίρνει και γνώσεις από κάθε μέρος που επισκέπτεται. Οι καλοκαιρινές διακοπές με έναν Δίδυμο είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία! Δεν θα σας λείψουν ούτε στιγμή τα αστεία, η επικοινωνία, το φλερτ και η περιπέτεια! Μαζί του θα επισκεφτείτε τα πιο «περίεργα» μέρη, τις όμορφες αλλά και άγνωστες παραλίες και επιπλέον θα μάθετε την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου των διακοπών σας. Αρκετά συχνά ο Δίδυμος επιλέγει να επισκέπτεται μέρη του εξωτερικού για τις καλοκαιρινές του διακοπές, για να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς! Όποιο μέρος και να επιλέξει, με όποια παρέα και να συνταξιδέψει, είναι δεδομένη η διασκέδαση και οι όμορφες στιγμές.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Σαντορίνη, Κρήτη, Κεφαλονιά. Πολύ πιθανό όμως να επιλέξει Ντουμπάι, Γαλλία, Αίγυπτο γιατί του αρέσει η πρόκληση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό.

Καρκίνος 22/06-22/07
Ο Καρκίνος λατρεύει την θάλασσα και το κολύμπι, επιβάλλεται λοιπόν οι καλοκαιρινές του διακοπές να είναι σε παραθαλάσσιο μέρος, που θα μπορεί να ευχαριστηθεί και να χαλαρώσει δίπλα στο νερό που τόσο αγαπά. Προτιμά τα ήσυχα μέρη και αποφεύγει τα πολυσύχναστα νησιά και γενικότερα την πολυκοσμία. Προτιμά να ταξιδέψει με πολύ οικεία για αυτόν πρόσωπα, που τα αγαπά και ξέρει εκ των προτέρων ότι μαζί τους θα περάσει όμορφα. Δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα τις αγαπημένες του συνήθειες, την βολή του , την ζεστασιά και την οικειότητα που νιώθει στο σπίτι του, για αυτό και η διαμονή του πρέπει να είναι πάντα σε ένα ξενοδοχείο που θα του προσφέρει την φιλοξενία και την θαλπωρή σαν να είναι στο σπίτι του. Αν πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας παρέα με έναν Καρκίνο, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και λίγη γκρίνια γιατί κανένα μέρος, όσο ωραίο και να είναι ποτέ δεν είναι σαν το σπίτι του...! Ο Καρκίνος δεν θέλει να ζοριστεί στις διακοπές του στο να κάνει πράγματα που πραγματικά δεν επιθυμεί, του αρκεί να βρίσκεται σε μία έρημη παραλία με το αγαπημένο του πρόσωπο και να απολαμβάνει το κολύμπι!
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Μήλος, Σίφνος, Σέριφος, Ιθάκη, Παξοί. Σίγουρα σε αυτά τα νησιά θα απολαύσει ήρεμο κολύμπι σε όμορφες παραλίες.

Λέων (23/07-23/08)
Ο Λέοντας λατρεύει τον Ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά...την χλιδή...!!! Οι διακοπές μαζί του σίγουρα είναι μια καλοπέραση. Θέλει να ταξιδεύει πάντα σε μέρη glamorous, να μένει σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και να δέχεται περιποίηση, πολυτέλεια και μεγάλες ανέσεις! Το καλοκαίρι για τον Λέοντα είναι διασκέδαση, δεν θέλει να καταναλώνει πολύ ενέργεια και προτιμά να μπορεί να εξυπηρετεί κάθε του επιθυμία, χωρίς να κάνει μακρινές μετακινήσεις. Δεν θα λυπηθεί να σπαταλήσει γενναιόδωρα τα χρήματά του για να εξασφαλίσει τις διακοπές που ονειρεύεται και για τις οποίες μετά θα κουβεντιάζει και θα περηφανεύεται στους φίλους του. Αν κάνετε τις διακοπές σας παρέα με ένα λιονταράκι, να ξέρετε ότι θα πάτε στο πιο “In” ελληνικό νησί – εκεί που συχνάζουν όλοι οι Celebrities- θα μείνετε στο καλύτερο ξενοδοχείο, θα χαλαρώνετε για ώρες στη θάλασσα κάνοντας ηλιοθεραπεία, θα γευματίζετε στα πιο χλιδάτα εστιατόρια και θα διασκεδάζετε μέχρι πρωίας σε περίφημα καλοκαιρινά μπαράκια.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Φυσικά Μύκονος, Σαντορίνη, Σπέτσες δεν θα έλεγε όχι στις Μαλβίδες..!!!
Παρθένος (24/08-22/09)
Οι καλοκαιρινές διακοπές προκαλούν άγχος για τον Παρθένο, γιατί θέλει και να έχει εξασφαλίσει με οργάνωση όλες τις ημέρες του ταξιδιού του, αλλά και να έχει ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες πριν ταξιδέψει. Ο Παρθένος θέλει να επισκέπτεται μέρη όπου θα μπορεί να αποκτήσει γνώσεις, θέλει να επισκέπτεται μουσεία, να βλέπει αξιοθέατα και να μαθαίνει την ιστορία του τόπου που ταξιδεύει. Πριν ταξιδέψει έχει κάνει οικονομική έρευνα για το μέρος που θα επισκεφτεί, έχει φροντίσει να πάρει την καλύτερη προσφορά για ξενοδοχείο και έχει κλείσει τα μεταφορικά εισιτήρια πολύ νωρίτερα. Έχει κάνει ένα ημερήσιο πρόγραμμα με όλες τις δραστηριότητες των διακοπών και να είστε βέβαιοι ότι θα το τηρήσετε και εσείς μαζί του, γιατί δεν του αρέσει ποτέ να βγαίνει εκτός προγράμματος. Προτιμά να επισκέπτεται ήσυχα μέρη και συνήθως επιλέγει οι διακοπές του να μην είναι σε περίοδο αιχμής, προτιμά δηλαδή τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Μαζί του σίγουρα θα περάσετε αξέχαστα, γιατί έχει σκεφτεί πριν από εσάς όλους τους τρόπους για να περάσετε καταπληκτικές διακοπές.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Χαλκιδική, Κρήτη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σκιάθος – είναι μέρη που μπορεί να απολαύσει πιο ήσυχες διακοπές και παράλληλα να μπορεί να δει και αξιοθέατα.

Ζυγός (23/09-22/10)
Ο Ζυγός όπως όλοι μας γνωρίζουμε καλά, είναι το πιο αναποφάσιστο ζώδιο! Έτσι λοιπόν μπορεί για καιρό να σκέφτεται που θέλει να πάει διακοπές, να διχάζεται, αλλά τελικά να περιμένει την παρότρυνση των φίλων ή του συντρόφου του για να μπορέσει τελικά να πάρει μια απόφαση. Μην του προτείνετε ποτέ να κάνει ένα μακρινό ταξίδι που πρέπει να υπομείνει αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, το πλοίο ή το αεροπλάνο, γι αυτό προτιμήστε κοντινούς προορισμούς. Του αρέσει η χλιδή και η καλοπέραση και φυσικά λατρεύει να έχει μεγάλη παρέα στις καλοκαιρινές του διακοπές. Η διαμονή του πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ένα ξενοδοχείο που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις και προπάντων καθαριότητα. Αν και λατρεύει τα ταξίδια και να γνωρίζει νέες τοποθεσίες, δεν θέλει να κουράζεται, προτιμά να ταξιδέψει σε ένα μέρος που δεν θα χρειάζεται να κάνει συχνές μετακινήσεις και θα τα έχει ...όλα στα πόδια του! Ένας Ζυγός ποτέ δεν θα έμενε σε κάμπινγκ, σε πανδοχείο ή σε ένα μέρος απόμερο...επομένως καλύτερα να επιλέξετε ένα δημοφιλή τόπο προορισμού και ένα λούξ ξενοδοχείο μπροστά σε θάλασσα και μπαράκια. Το σίγουρο είναι ότι οι διακοπές με έναν Ζυγό είναι μια αξέχαστη εμπειρία, γιατί θα απολαύσετε όλες τις χαρές του καλοκαιριού ...στο έπακρο!
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Πάρος, Σίφνος, Νάξος, Ζάκυνθος, Άνδρος δεν θα έλεγε όχι και στην Μύκονο!

Σκορπιός (23/10-22/11)
Ο Σκορπιός λατρεύει το μυστήριο και θέλει να ζει μοναδικές συγκινήσεις και εμπειρίες...! Του αρέσει να επισκέπτεται συχνά τον τόπο καταγωγής του, γιατί διατηρεί στενούς δεσμούς με τις ρίζες του και νιώθει ξεκούραση και αγαλλίαση πάντα εκεί! Εναλλακτικά του αρέσουν τα ξαφνικά, απρογραμμάτιστα ταξίδια χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Πολύ συχνά μπορεί να πάρει την απόφαση ενός ξαφνικού ταξιδιού παρέα με τον μεγάλο του έρωτα και μέσα σε λίγες ώρες να «αρπάξει» το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και να φύγει ένα tour στην Πελοπόννησο, χωρίς να έχει κλείσει ξενοδοχεία ή να έχει καταλήξει στα μέρη που θέλει να δει. Του αρέσουν οι περιπέτειες και να ζει νέες μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις και δεν μπορεί ποτέ του να τηρήσει ένα πακέτο ταξιδιού που θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το καλοκαίρι του αρέσει να κάνει διακοπές σε ελεύθερο κάμπινγκ, λατρεύει την επαφή με την φύση και χαλαρώνει ακούγοντας το κύμα και χαλαρώνοντας κάτω απο τη σκιά των δέντρων. Το όνειρο του Σκορπιού είναι να επισκεφτεί την Αίγυπτο, τις Ινδίες ή την Κίνα γιατί γοητεύεται απο τον πολιτισμό τους! Οι διακοπές μαζί με έναν Σκορπιό είναι ανέλπιστα καλές γιατί τα απρογραμμάτιστα είναι πάντα και τα καλύτερα...!
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Χαλκιδική, Πελοπόννησος, Άγονη γραμμή, Σκιάθος, Σκόπελος

Τοξότης (23/11-21/12)
Ο Τοξότης είναι από τη φύση του ...ταξιδιάρης! Το καλοκαίρι είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και επισκέπτεται διαφορετικά μέρη, για να αποκτήσει νέες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να ταξιδέψει και μόνος του, ούτως ή άλλως είναι τόσο κοινωνικός που όπου και να πάει είναι δεδομένο ότι θα βρει καλή παρέα και θα διασκεδάσει όσο πιο έντονα μπορεί. Το μέρος των διακοπών του είναι καλό να συνδυάζει, θάλασσα, βουνό και παράλληλα να μπορεί να πάρει μέρος σε αρκετές δραστηριότητες, γιατί δεν του αρέσει η ρουτίνα. Δεν θα τον δείτε ποτέ να αράζει σε μία παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία, προτιμά να ασχολείται με κάποιο σπορ (πχ βόλεϊ, ρακέτες, jet ski) και να έχει δυνατότητα επιλογών στη διασκέδασή του. Ο Τοξότης δεν θέλει να μένει στάσιμος σε ένα τόπο, αλλά να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη κατά την διάρκεια των διακοπών του. Είναι σημαντικό το μέρος που θα ταξιδεύσει να έχει αρκετό τουρισμό και νυχτερινή διασκέδαση, ώστε να μπορεί να απολαύσει νέες γνωριμίες, αλλά και πάρτι μέχρι πρωίας στη θάλασσα.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Κρήτη, Ρόδος, τον γύρο του Ιουνίου, Πάρος (συνδυάζοντας και μία βόλτα σε Μύκονο και Σαντορίνη)

Αιγόκερως (22/12-19/01)
Ο Αιγόκερως στις καλοκαιρινές του διακοπές θέλει να χαλαρώσει, να αποβάλει το επαγγελματικό άγχος και να ηρεμήσει μακριά από όλους και από όλα. Δεν προτιμά ένα κοσμοπολίτικο μέρος το οποίο είναι γεμάτο από τουρισμό , αλλά τις πιο ήσυχες τοποθεσίες για να μπορεί να χαρεί όλες τις ομορφιές της φύσης που τόσο λατρεύει. Ένας Αιγόκερως δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ταξιδέψει σε βουνό ή να πάει σε ένα εντελώς απόμερο μέρος, παρέα με το αγαπημένο του πρόσωπο, γιατί προτεραιότητα για αυτόν έχει η ησυχία! Δεν θα κάνει ποτέ οικονομικές υπερβολές και σπατάλες στις καλοκαιρινές του διακοπές, προτιμά τη λιτότητα χωρίς παράλληλα να στερηθεί τίποτα. Μπορεί να είναι λάτρης των ήρεμων οικογενειακών διακοπών, όμως πριν κάνει οποιοδήποτε ταξίδι πρέπει να έχει βεβαιωθεί πρώτα ότι έχει τακτοποιήσει όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μην σου φανεί περίεργο αν στις διακοπές κάποια στιγμή δεν αποχωρίζεται το κινητό του, ή αν βλέπει συχνά την αλληλογραφία του από το Laptop, όσο καλά και να περνάει δεν μπορεί να διώξει από το μυαλό του την καθημερινότητά του και κυρίως τη δουλειά του.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Πήλιο, Μονεμβασιά, Κεφαλονιά, Πελοπόννησος , Σκιάθος και γενικότερα ήσυχες τοποθεσίες.

Υδροχόος (20/01-18/02)
Ο Υδροχόος είναι άτομο των άκρων...του αρέσουν οι ασυνήθιστες διακοπές και θέλει διαρκώς να επισκέπτεται νέα μέρη και να αποκτά νέες εμπειρίες. Γενικά δεν είναι λάτρης της οργάνωσης, του αρέσει τελευταία στιγμή να αποφασίζει τον προορισμό του, όμως πάντα θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του μέρους, γιατί δεν του αρέσει να περιορίζεται. Για τον Υδροχόο είναι πολύ σημαντική η επιλογή της παρέας για τις διακοπές του, γιατί θα πρέπει να είναι ένα άτομο το οποίο έχει κατανοήσει ότι θέλει να λειτουργεί χωρίς πίεση, αλλά αυτόνομα. Διακοπές για αυτόν είναι να μπορεί να ευχαριστηθεί τον ήλιο, τη θάλασσα, το πράσινο, τη διασκέδαση και να ζει την ανεξαρτησία του, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Δεν μπορεί να μείνει στάσιμος για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ίδιο μέρος, επομένως αν ταξιδέψετε μαζί του να είστε έτοιμοι για δράση και περιπέτεια! Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Υδροχόο, γιατί εντυπωσιάζεται από νέες κουλτούρες και πολιτισμούς και αποκτά νέες γνώσεις και εμπειρίες.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Η ιδανική πρόταση για έναν Υδροχόο είναι να επισκεφτεί ένα μέρος που δεν έχει ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν. Μερικές προτάσεις είναι οι εξής: Κέα, Σύμη, Πάτμος, Χίος.

Ιχθείς (20/02-20/03)
Ο Ιχθύς λατρεύει τη θάλασσα και πάντα επιδιώκει στις διακοπές του να επισκέπτεται ήσυχα, ειδυλλιακά μέρη, τα οποία θα φημίζονται για τις παραλίες τους! Του αρκεί να βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου του και να ατενίζει το πέλαγος κάνοντας όνειρα. Δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα τουριστικά μέρη, αλλά προτιμά τα ήσυχα απόμερα νησιά στα οποία μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις χάρες της φύσης. Λατρεύει το κολύμπι, τις καταδύσεις, την βαρκάδα και μπορεί μέρα, νύχτα να βρίσκεται μπροστά στο κύμα και να απολαμβάνει τη θάλασσα. Αν είναι να κάνετε τις διακοπές σας παρέα με έναν Ιχθύ, να είστε προετοιμασμένοι ότι θα είναι οι πιο ήσυχες διακοπές της ζωής σας, χωρίς ξέφρενα πάρτι και διασκέδαση μέχρι πρωίας. Η διαμονή σας θα πρέπει να είναι σε ένα παραδοσιακό, ρομαντικό ξενοδοχείο που θα έχει θέα τη θάλασσα και θα βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία. Με παρέα τον Ιχθύ θα απολαύσετε πολύωρες συζητήσεις, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας για το χειμώνα που θα ακολουθήσει.
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Ιθάκη, Πάτμος, Κέα, Σκόπελος, Αλόννησος, Κύθηρα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια