Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βάλε άντρα καπελάκι

Ένα τα πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού και, μάλιστα, με διπλό ρόλο είναι το καπέλο: και δίνει πόντους στο στυλ σου και σε προστατεύει από τον ήλιο.
Ποιο, όμως, είναι το κατάλληλο για σένα και με τι να το φορέσεις;

1. Panama Hat
Το όνομα ενδεχομένως να μην σου «λέει» κάτι, όμως, αναφερόμαστε στο καπέλο που συναντάς σχεδόν σε όοοολα τα μαγαζιά με ρούχα: το ψάθινο!
Από τον 19ο αιώνα μας έρχεται το panama hat, που αγαπήθηκε από πολλούς «μεγάλους» άνδρες και έγινε απαραίτητο trend του καλοκαιριού τα τελευταία χρόνια.
Μπορείς να το φορέσεις με οτιδήποτε: τζιν ή βερμούδα, συνδυασμένα με Tshirt ή πουκάμισο, αλλά ακόμα και μόνο με το μαγιό σου για να «αράξεις» στο beach bar!
2. Τζόκεϊ
Το πιο διαδεδομένο είδος καπέλου είναι το τζόκεϊ, με το χαρακτηριστικό του γείσο να είναι ό,τι πρέπει για τα μάτια σου.
Αν δεν είσαι ράπερ, skater ή 15χρονος… δεν το συνιστώ!
Αν όμως θες ντε και καλά να το φορέσεις, προτίμησε ένα μονόχρωμο ή κάποιο με διακριτική στάμπα και συνδύασέ το με το μαγιό σου στην παραλία ή με βερμούδα και Tshirt στην πρωινή/ απογευματινή βόλτα σου.
3. Fedora hat
Το μαλακό ανδρικό καπέλο που όλοι αγαπήσαμε από τα ‘60s δεν είναι μόνο για τον Χειμώνα: επίλεξε ένα από ψάθα ή σκοινί και έτοιμο το… καβουράκι σου!
Επειδή μιλάμε για retro κομμάτι, αν αποφασίσεις να το φορέσεις πρόσεξε μην καταλήξεις να μοιάζεις με μαφιόζο: βερμούδα και πουκάμισο είναι «κουτί», ενώ, αν φορέσεις Tshirt, φρόντισε να είναι πιο funky για να εξισορροπεί την σοβαρότητα του καπέλου σου.
Βαγγέλης Θεοδώρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια