Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τέλειο μαύρισμα με 7 κινήσεις

Διεκδικήστε την πολυπόθητη μπρονζέ όψη με ασφάλεια και μεθοδικότητα.
Η καθημερινή χρήση του αντιηλιακού είναι πλέον επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη.
Οργανώστε από τώρα με τον πιο έξυπνο τρόπο το νεσεσέρ σας ώστε να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς να εκθέσετε ούτε για μια στιγμή τον εαυτό σας σε κινδύνους.
Την μεγαλύτερη προστασία θα πρέπει να την εξασφαλίσετε πριν από την ηλικία των 18 καθώς η έκθεση στον ήλιο λειτουργεί συσωρευτικά.
Ωστόσο, όποιο κι αν είναι το έτος γέννησής σας αποσυνδέστε άμεσα το σοκολατένιο χρώμα από την πολύωρη ηλιοθεραπεία με χαμηλό δείκτη προστασίας και αποδεχθείτε πως μόνο μαζί με το αντιηλιακό σας θα αποκτήσετε ένα βαθύ summer chic χρώμα που όχι μόνο σας ομορφαίνει αλλά και σας προστατεύει.
Συμβουλή 1
Ενημερωθείτε για το ποιος είναι ο φωτότυπος σας καθώς εκείνος αποτυπώνει την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο. Εκείνος προσδιορίζεται από το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών, η κλίμακα ξεκινά από το 1 ως το 5 (5 είναι ο φωτότυπος όσων έχουν μελαμψό δέρμα και σκουρόχρωμα μαλλιά) και καθορίζει τον δείκτη SPF που θα χρησιμοποιήσετε στο αντιηλιακό.

Συμβουλή 2
Φορέστε ακόμα και αν χρησιμοποιείτε λάδι ένα προϊόν με SPF καθώς έτσι παρατείνετε την διάρκεια παραμονής σας κάτω από τον ήλιο. Για παράδειγμα, εάν κοκκινίζετε μετά από 10 λεπτά παραμονής χωρίς αντιηλιακό, όταν έχετε κάνει επαλείψεις με ένα δείκτη προστασίας 15 μπορείτε να παραμείνετε 150 λεπτά.

Συμβουλή 3
Διαλέξτε το κατάλληλο αντιηλιακό ανάλογα με τις ανάγκες και την beauty προσωπικότητά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα προϊόν σε μορφή κρέμας, σπρέι, τζελ, στικ ή μπαλμ, προκειμένου να προστατεύσετε το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες και να του εξασφαλίσετε ενυδάτωση.

Συμβουλή 4
O τύπος της επιδερμίδας σας θα καθορίσει ποιο είναι το κατάλληλο αντιηλιακό για σας. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα επιλέξτε μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή η οποία δεν κλείνει τους πόρους και περιορίζει την έκκριση σμήγματος. Αν έχετε ξηρή προτιμήστε ένα πλούσιο σε υφή προϊόν. Αν έχετε ευαίσθητη αποφύγετε τα αντιηλιακά που περιέχουν άρωμα ενώ αν αντιμετωπίζετε φωτοαλλεργίες συμβουλευτείτε αυστηρά τον δερματολόγο σας.

Συμβουλή 5
Φροντίστε να απλώσετε το αντιηλιακό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στο ήλιο ώστε να προλάβει να απορροφηθεί. Ταυτόχρονα, αποφύγετε την ηλιοθεραπεία τις μεσημεριανές ώρες (12.00- 16.00) καθώς τότε οι ακτίνες είναι κάθετες και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα δημιουργίας εγκαυμάτων.

Συμβουλή 6
Μην ξεχνάτε πως οι υπεριώδεις ακτίνες διαπερνούν ακόμα τα σύννεφα. Φορέστε αντιηλιακό ακόμα και όταν οδηγείτε, θυμηθείτε πως η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη και κάτω από την ομπρέλα ενώ φροντίστε να ανανεώνετε συστηματικά την ποσότητα του αντιηλιακού αμέσως μετά από κάθε βουτιά.

Συμβουλή 7
Ενισχύσετε την summer ασπίδα σας με ένα stylish ζευγάρι από γυαλιά ηλίου, ένα XL ψάθινο καπέλο και μια ισορροπημένη διατροφή με λαχανικά και φρούτα με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα, όπως τα καρότα, οι ντομάτες και τα ροδάκινα.
 www.myself.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια