Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιουνίου 2013

Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο για τον μήνα Ιούνιο
ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Νέα Σελήνη στις 8/6 στους Διδύμους. Πανσέληνος στις 23/6 στον Αιγόκερω.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Καρκίνο στις 3 και στις 26/6, αντίστοιχα.

ΚΡΙΟΣ

EΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά δυναμικά, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 3/6 σε καθιστά περισσότερο επικοινωνιακή και υπόσχεται νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ, αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, σε βοηθά να αποκαταστήσεις το επικοινωνιακό έλλειμμα με το σύντροφο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούνιος ανεβάζει τους τόνους και καθιστά ασφυκτική την πίεση στον εργασιακό χώρο. Παρ' όλα αυτά, το έμφυτο πείσμα σου δεν σε αφήνει να παραδώσεις τα όπλα, γεγονός που ευνοεί την επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών σου. Η Πανσέληνος στις 23/6 στον Αιγόκερω υπόσχεται θετικές εξελίξεις στην καριέρα και βελτίωση των οικονομικών σου.
ΥΓΕΙΑ: Αναζήτησε νέους τρόπους άσκησης.

ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με θετικές προοπτικές. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους στις 3 και στις 26 του μήνα λειτουργεί προστατευτικά και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις για να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να φλερτάρεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έντονη κινητικότητα θα παρατηρηθεί τον Ιούνιο, προκειμένου να προωθήσεις τους στόχους σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μετά τις 26/6 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις εντάσεις στον εργασιακό χώρο, καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον κάποιας συνεργασίας.
ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε να διατηρήσεις την καλή σου φόρμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανήτες στρέφουν τους προβολείς τους πάνω σου και υπόσχονται έναν μήνα αν μη τι άλλο συγκλονιστικό. Η είσοδος του Άρη την 1/6 και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8/6 θα δρομολογήσουν εξελίξεις και απρόοπτα γεγονότα, ωθώντας σε αποφάσεις ζωής, αποτινάσσοντας ό,τι τοξικό βαραίνει τη συναισθηματική σου ζωή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8/6 σε βοηθά να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα ξεπερνώντας τις όποιες ανασφάλειες. Καλό θα ήταν να εργαστείς μεθοδικά προκειμένου να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 26 φέρνει καθυστερήσεις.
ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τη διατροφή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η επιρροή των εκλείψεων του Μαΐου στην ψυχολογία σου είναι καταλυτική, αφού φέρνει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Είναι πιθανόν το διάστημα αυτό να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο σχέσεων – η συμβολή των φίλων θα είναι καταλυτική. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σου στις 26/6 υπόσχεται ότι σύντομα θα λάβουν τέλος οι μοναχικές νύχτες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα προκαλέσει η Νέα Σελήνη στις 8/6 στους Διδύμους. Επιστράτευσε το δεδομένο επικοινωνιακό σου χάρισμα για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Άλλωστε η παραμονή του Δία στο ζώδιό σου μέχρι το καλοκαίρι του 2014 υπόσχεται απογείωση της καριέρας σου.
ΥΓΕΙΑ: Αν προσέξεις λίγο τη διατροφή σου, οι παραλίες θα σε ανακηρύξουν βασίλισσά τους.

ΛΕΩΝ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος θα είναι ένας σχετικά ουδέτερος μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8/6, αν και ευνοεί το φλερτ, σε καλεί να είσαι προσεκτική – ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αν έχεις σχέση, ο ανάδρομος Ερμής από τις 20/6 θα προκαλέσει εντάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δρομολογεί εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και αυξάνει τις υποχρεώσεις σου. Μέχρι τις 20/6 δεν αποκλείονται εντάσεις με τους συνεργάτες. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ο Δίας αλλάζει θέση και για μία ολόκληρη χρονιά θα φιλοξενείται στον Καρκίνο φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη με το σύντροφο, κυρίως το α' 15ήμερο και πιθανόν να την τερματίσεις. Αν είσαι μόνη, η επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους στις 8/6 σε ευνοεί στη δημιουργία σχέσης
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Σε επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, καθώς θα φέρει νέα ευκαιρίες εξέλιξης. Το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο στις 26/6, ωστόσο, θα απογειώσει την καριέρα σου ή αν ψάχνεις για δουλειά θα επιτύχεις το στόχο σου. Γι' αυτό οπλίσου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και carpe diem.
ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις που θα προκληθούν εξαιτίας του αυξημένου άγχους.

ΖΥΓΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 8/6 στους Διδύμους, γεγονός που πιθανόν να σηματοδοτήσει αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Η τεταμένη ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου θα αποφορτιστεί μετά τις 20/6. Αν είσαι μόνη, η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 υπόσχεται έναν καρμικό έρωτα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα δύσκολα τα έχεις πίσω, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις νέες συνεργασίες ή ακόμα και την αλλαγή εργασιακού αντικειμένου. Το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 εγκαινιάζει μια χρονιά μοναδικής εύνοιας για την καριέρα σου.
ΥΓΕΙΑ: Φρόντισε περισσότερο το σώμα σου με διατροφή και άσκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8/6, η οποία επηρεάζει θετικά τα ερωτικά σου. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο απογειώνει τη λίμπιντο και ανανεώνει τη σχέση σας με το σύντροφο. Αν είσαι μόνη, μέχρι 20/6 η Αφροδίτη σε καθιστά ετοιμοπόλεμη στην ερωτική αρένα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Μέχρι τις 20/6 οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευέλικτη για να αποφύγεις συγκρούσεις. Από τις 26/8 με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο βελτιώνονται τα οικονομικά σου.
ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε τώρα κάποιο θεραπευτικό πρόγραμμα προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα χρόνιο θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 8/6 θα σε βοηθήσει να κάνεις το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και να αλλάξεις τα δεδομένα της συναισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι μόνη, προσοχή στις νέες γνωριμίες - “τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται”. Αν έχεις σχέση, η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 σε βοηθά να την εδραιώσεις σε πιο στέρεες βάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές όψεις του Ιουνίου θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Άλλωστε, το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 υπόσχεται θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου και νέες συμφέρουσες συνεργασίες, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε εντάσεις και εκνευρισμούς το γ' δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 θα φέρει εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Ή έναν συγκλονιστικό έρωτα, αν είσαι μόνη, ή επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης ή και απόκτηση απογόνου μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Αφέσου με εμπιστοσύνη στην εύνοια του Σύμπαντος και απόλαυσε το ωραιότερο καλοκαίρι των τελευταίων 12 χρόνων.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξορκίσεις την “κακοδαιμονία” των τελευταίων ετών και να κάνεις σχέδια για μια χρονιά που υπόσχεται πραγματοποίηση των στόχων σου. Κι όλα αυτά τα φέρνει ο γενναιόδωρος Δίας κάνοντας απόσβεση για τις ατυχίες και τις ματαιώσεις που σε χτύπησαν. Συνέχισε να κινείσαι μεθοδικά και σύντομα θα δεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8/6 και η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο απογειώνουν την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να φλερτάρεις, καθώς η γοητεία σου δεν αφήνει κανένα αντρικό βλέμμα ασυγκίνητο. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις μοναδικές ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για τα επαγγελματικά σου. Μέχρι τότε όμως απόφυγε να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου και διαχειρίσου με ψυχραιμία τα κακοπροαίρετα σχόλια τους. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, κυρίως μετά τις 26/6.
ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 εγκαινιάζει μια χρονιά ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, καθώς τερματίζει μια μακρά περίοδο συναισθηματικού αυτισμού. Αν έχεις σχέση, μπορείς τώρα να την αναπλαισιώσεις βελτιώνοντας τους όρους της. Αν είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία θα προκαλέσει καρδιοχτύπια.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φρόντισε το πρώτο δεκαήμερο να εργαστείς μεθοδικά προκειμένου να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Αγνόησε το εργασιακό παρασκήνιο και απόφυγε να εμπλακείς σε ίντριγκες. Οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν έντονα, ιδιαίτερα μετά τις 20/6, γι' αυτό να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου.
ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε καταχρήσεις και υπερβολές στη διατροφή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια