Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αφροδισιακα για όλα τα ζώδια XXX

«Ανάψτε» τον ερωτικό σας σύντροφο.. επιλέγοντας το σωστό «τονωτικό» για να απογειωθείτε μαζί του.. !!
Βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ζωδίων… υπάρχουν μικρά μυστικά που μπορούν να κάνουν τους συντρόφους να απογειώσουν τα ταίρια τους! Διότι δεν είναι πάντα τα μύδια… τα στρείδια και τα θαλασσινά… αφροδιασακά! Υπάρχουν πλείστες μυρωδιές και γεύσεις που κάνουν τους εκπροσώπους του ζωδιακού «ερωτικούς πυραύλους»!: 
Κριός
Γυναίκα: Επειδή είναι αχόρταγη στον έρωτα, παρορμητική και με ζωώδη ένστικτα… δοκιμάστε λίγο βασιλικό στο γεύμα της. Ο βασιλικός, ενδεικτικό βότανο του Κριού έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το σεξ. Στην ευρωπαϊκή λαϊκή παράδοση ήταν ένα σημαντικό συστατικό σε πολλά φυλακτά αγάπης. Υπάρχει μια φήμη που λέει ότι ερεθίζει το πάθος στις γυναίκες ενώ έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα στους άνδρες!
Άνδρας: Αν αισθανθείτε την ενεργητικότητα του να πέφτει, τολμήστε να εισάγετε λίγο τσίλι στην διατροφή του. Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία, η θερμογένεση και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε είναι γνωστή η προτίμηση των κυρίων που έχουν κυβερνήτη τον φλογερό Άρη, στις καυτές, πικάντικες γεύσεις.

Ταύρος
Γυναίκα: Οι Ταύροι έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τις μυρωδιές, γι’αυτό και η κανέλα είτε στο φαγητό, είτε ακόμη και στον καφέ της την απογειώνει! Η κανέλα προκαλεί αίσθημα ζέστης στο δέρμα και θεωρείται ότι ανοίγει την όρεξη, τόσο για φαγητό, όσο και για σεξ. Επιπρόσθετα η επαφή μιας σταγόνας αιθέριου ελαίου κανέλας με τα γεννητικά όργανα, θεωρείται ότι προκαλεί ισχυρότατη σεξουαλική διέγερση.
Άνδρας: Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν έναν Ταύρο φαγητό, σεξ και ύπνος ,το πιο πιθανόν και με αυτήν την σειρά. Για φοβερές επιδόσεις όμως… τη χρειάζεται τη σοκολάτα του. Γνωστή και μη εξαιρετέα, είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε ο διασημότερος εραστής του κόσμου, ο Καζανόβα, έπινε πάντα ένα φλιτζάνι σοκολάτα πριν πάει στο κρεβάτι να συναντήσει την κυρία του. H σοκολάτα περιέχει κοκτέιλ ουσιών. Όμως το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Δίδυμοι
Γυναίκα: Μπορείτε να της προσφέρετε μπανάνες που έκτος από τις ευεργετικές ιδιότητες τους -μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B- τους προσδίδουν και αφροδισιακές αρετές. H ομοιότητά τους με τον φαλλό ευθύνεται εν μέρει για τη δημοτικότητά τους ως αφροδισιακής τροφής και είναι βέβαιο πως η εύθυμη και παιχνιδιάρικη φύση της γυναίκα Δίδυμου θα βρει κάποιον τρόπο να τις ενσωματώσει στην καπριτσιόζα ερωτική ζωή της.
Άνδρας: Η αεικίνητη φαντασία τους και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα έβρισκα καλύτερο συνδυασμό. Ας φροντίσει, όταν ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, να κρατήσει τις φυσαλίδες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα ύψη, γιατί αυτές είναι που ευθύνονται για την διάθεση που μας φτιάχνει και ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.

Καρκίνος
Γυναίκα: Το νοσταλγικό άρωμα της βανίλιας που θυμίζει κάτι από τα παλιά συνοδεύει την Καρκίνο. Η γλυκιά μυρωδιά της προκαλεί ευφορία, αλλά όταν προστίθεται στις τροφές ανεβάζει την ερωτική διάθεση και τονώνει το νευρικό σύστημα σε άντρες και γυναίκες. Αυτά δεν ισχύουν για τη συνθετική σκόνη που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο, αλλά για τη φυσική βανίλια που έχει τη μορφή ενός μακριού και λεπτού φασολιού, σαν ένα λεπτό χαρούπι. Η κατάκτηση βέβαια δεν θα είναι γρήγορη αλλά η βανίλια σαν παλιά ανάμνηση ίσως της δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και σιγουριάς που χρειάζεται ώστε να γίνεται ένα μαζί με τον άνδρα.
Άνδρας: Σαν άνθρωπος που κυβερνάται από το στοιχείο του Νερού, η καλύτερη αφροδισιακή τροφή για έναν Καρκίνο θα ήταν τα οστρακοειδή. Τα στρείδια, για την ιστορία, είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, με μεταλλικά άλατα, που βελτιώνουν την παραγωγή του σπερματικού υγρού και τη λειτουργικότητα της τεστοστερόνης στους άνδρες, ενώ ευνοούν την ωορρηξία στις γυναίκες. Από τα αρχαία χρόνια, τα μύδια θεωρούνται το υπ’ αριθμόν ένα αφροδισιακό λόγω του υψηλού περιεχόμενου τους σε ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης αλλά και εξαιτίας του σχήματος τους που μοιάζει με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Λέων
Γυναίκα: Φερθείτε στην βασίλισσα του ζωδιακού όπως της αρμόζει και ταΐστε την εκλεκτό χαβιάρι. Τα αυγά του οξυρύγχου είναι σπάνια και πολύ ακριβά -ότι πρέπει δηλαδή για μια Λέαινα- ενώ είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες. Εκτός όμως, από το φώσφορο φαίνεται πως έχουν και αρκετά μεγάλη αφροδισιακή δύναμη που αυξάνεται κάθετα, αν τα συνδυάσετε με λίγη βότκα. Η ιδέα ότι τα αυγά των ψαριών είναι αφροδισιακά είναι αρκετά παλιά και χρονολογείται μάλλον από την εποχή της Belle Époque.
Άνδρας: Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξη του μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει περισσότερο από μια φορά την ήμερα. Μπορεί να το κάνει -με ζήλο- αλλά μόνον μια φορά, γι ‘αυτό αν θέλετε να έχει και επαναληπτικό γύρο ρίξτε λίγο σαφράν (κρόκος στα ελληνικά) στα φαγητά που θα του σερβίρετε. Το «μπαχάρι του έρωτα» όπως είναι γνωστό, χρησιμοποιούταν από την Ρωμαϊκή εποχή σε λουτρά, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην πληθώρα των σεξουαλικών οργίων.

Παρθένος
Γυναίκα: Πέρα από την μεγάλη σεξουαλική απόλαυση που θα πάρει από το να σας κάνει ευτυχισμένο, οι ερωτικές της ορμές μπορούν να ενισχυθούν από το μάσημα μερικών κοτσανιών σέλερι. Το σέλερι -το χοντρό κοτσάνι του σέλινου δηλαδή- ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σεξ, μπορεί όμως να αποδειχθεί φανταστική φαγώσιμη πηγή για την ερωτική διέγερση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σέλερι περιέχει ανδροστερόνη, μία άοσμη ορμόνη που εκλύεται από την ανδρική αναπνοή και ξεσηκώνει τις γυναίκες.
Άνδρας: Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και κάτι άλλο εξαιρετικά …συμβολικό. Υπό τις σωστές συνθήκες, το σπαράγγι μπορεί να μεγαλώσει 22 εκατοστά σε 24 ώρες!Επίσης διεγείρουν την ανδρική σεξουαλικότητα. Οι φανατικοί της χορτοφαγίας υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση σπαραγγιών επί 3 ημέρες χαρίζει ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη.

Ζυγός
Γυναίκα: Σαν παιδί της Αφροδίτης θα ξετρελαθεί με τις φράουλες. Η φράουλα υπήρξε σύμβολο της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα επειδή είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα. Είναι εξαιρετικό αφροδισιακό λόγω του ψευδαργύρου, που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος στον άντρα και κάνει τη γυναίκα πιο πρόθυμη για σεξ. Ταΐστε την φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα η δοκιμάστε ένα λάγνο μασάζ στην γυμνή πλάτη της με λάδι από αιθέριο έλαιο φράουλας και δείτε τον ενθουσιασμό της να παίρνει φωτιά!
Άνδρας: Δώστε στον λάτρη της Τέχνης μέλι, για να… ζωγραφίσει με δεξιοτεχνία ορισμένα μέρη του κορμιού σας η και ολόκληρο το σώμα σας και θα έχετε πολύ ερεθιστικά αποτελέσματα. Αλλά και μια πλούσια εφαρμογή στο δικό του σώμα θα είχε εξαίσια αποτελέσματα, αφού η θηλυκή φύση του άνδρα Ζυγού είναι πάντα ενεργή. Το μέλι ήταν γνωστό από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και με δύο κουταλιές το πρωί και το βράδυ αποτελεί άριστη τονωτική και σεξουαλική τροφή. Είναι εύπεπτο και επομένως μια εξαιρετική πηγή άμεσης ενέργειας. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως μια ενδιαφέρουσα «επικάλυψη» σε στοματικές σεξουαλικές πρακτικές και ως μέσο για την επίτευξη καλύτερης τριβής στον έρωτα, σε εκείνες τις στιγμές που η γυναίκα ή και ο άνδρας μπορεί να χρειάζονται είτε μεγαλύτερη λίπανση, είτε μια γλυκύτερη γεύση..

Σκορπιός
Γυναίκα: Είναι περίεργη, ερευνητική και της αρέσει να πειραματίζεται, ενώ απολαμβάνει τον έρωτα με τόση ένταση που πλησιάζει την έκσταση. Και για να «φτιαχτεί» περισσότερο δεν χρειάζονται παρά οι ρίζες του μανδραγόρα ενός φυτού που συνδέεται με μια πλούσια εσωτερική παράδοση. Η διχαλωτή ρίζα του παρομοιάζονταν με ανθρώπινο σώμα και πίστευαν ότι είχε δυνάμεις από τα σκοτεινά πνεύματα της γης. Για να ξεριζώσουν το μανδραγόρα έπρεπε να το κάνουν μόνο μεσάνυχτα και μετά από απαραίτητες προσευχές και τελετουργίες. Κάποιος ζωγράφιζε τρεις κύκλους γύρω από το φυτό με ένα μυτερό κλαδί ιτιάς και μετά έδεναν ένα μαύρο σκύλο στο φυτό με ένα σπάγκο.
Άνδρας: Για να ενισχύσετε τις πιο αισθησιακές του πλευρές σερβίρετε σε ένα μπολ με δροσερό νερό,φρέσκα μαύρα σύκα και φάτε με τα δάχτυλα. Ταυτόχρονα, ταΐστε τον και φιλήστε τον. Ο συνειρμός του ανοιχτού σύκου και του αιδοίου είναι άμεσος. Γι’ αυτό παραδοσιακά θεωρείται διεγερτικό, και μάλιστα στην Ελλάδα πραγματοποιούσαν μια συνουσιακή τελετουργία κατά την οποία το σύκο είχε τιμητική θέση. Η κίνηση μιας γυναίκας να ανοίξει ένα σύκο και να το φάει μπροστά στον εραστή της είναι μια αισθησιακή πράξη. Τα σύκα επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων και πιστεύεται πως αυξάνουν τη libido και μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική αντοχή.

Τοξότης
Γυναίκα: Οι πολλαπλοί, έστω και ατελείς οργασμοί που μπορεί να έχει μια Τοξοτίνα, μπορεί να βοηθηθούν με ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά, το γλυκάνισο, που κυβερνάται από τον Δία. Το γλυκάνισο περιέχει μια ουσία, την ανηθόλη, σε ποσοστό περίπου 80% και οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η χρήση του στο μαγείρεμα και το πιπίλισμα των σπόρων του αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Πιστεύεται ότι η ανηθόλη, δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογόνα δράση. Επίσης λειτουργεί και ως θεραπευτικό κατά της ανικανότητα και της σεξουαλικής απομάκρυνσης. Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε με αλκοόλ, είτε με διάφορους χυμούς και φρούτα.
Άνδρας: Δώστε στον Καζανόβα κύριο Τοξότη κεράσια και μην αφοπλιστείτε, αν το ζωηρό και διασκεδαστικό του μυαλό σκεφτεί να σας προσφέρει μια εξίσου γαργαλιστική σκηνή όπως στις «9 ½ Εβδομάδες». Τα κεράσια είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, και έρευνες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων φυτοστερολών, οδηγεί στη μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα. Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που φράζει τις αρτηρίες και κατ’ επέκταση συμβάλλει στη μείωση της στυτικής ικανότητας των αντρών. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα κεράσια στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αιγόκερως
Γυναίκα: Αν βγείτε νοκ –αουτ θα μπορούσατε να της προσφέρετε την λύση του λαδιού για να συνεχίσει …μόνη της. Επίσης η προσθήκη ελαιολάδου -μιας αξιόπιστης και δοκιμασμένης στον χρόνο τροφής- στο φαγητό της συντονίζεται με την Κρόνια φύση της. Το ελαιόλαδο χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, φαίνεται ότι έχει θετική επίδραση στην αύξηση της λίμπιντο, καθώς και στη γονιμότητα, πράγμα που είχαν διαπιστώσει πολύ γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες. Ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που θεωρούσαν τις ελιές ιερά δέντρα. Στη λαϊκή μας παράδοση οι νεόνυμφοι έπρεπε να φάνε ψωμί βουτηγμένο στο πρώτο λάδι της σοδειάς (αγουρόλαδο) πριν την πρώτη τους νύχτα. Η πίστη σ’ αυτήν την αξία του ελαιόλαδου έμεινε ακλόνητη ως τις μέρες μας μέσα από την πολλά υποσχόμενη παροιμία: «Φάε λάδι κι έλα βράδυ!»
Άντρας: Επειδή είναι περήφανος για την σεξουαλική του ρώμη κάνει οτιδήποτε για να την ενισχύσει. Πιστεύω το μπαχαρικό κάρδαμο να τον βοηθήσει σε αυτό. Το άρωμά του έχει μια γενική θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και προσδίδει μια αίσθηση δύναμης σε αυτό. Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για την ανικανότητα όσο και για την ψυχρότητα, λόγω των ενεργειών του, που περιλαμβάνουν αύξηση της θερμοκρασίας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και ανακούφιση του σώματος.

Υδροχόος
Γυναίκα: Κόψτε ένα αβοκάντο στη μέση και ταΐστε με το τρυφερό εσωτερικό του την Υδροχόος σας .Οι Αζτέκοι αποκαλούσαν το αβοκάντο δέντρο ahuacatl, δηλαδή δέντρο των… όρχεων. Όχι μόνο, λοιπόν, τα αβοκάντο μοιάζουν με αυτό το συγκεκριμένο μέρος του σώματος, αλλά περιέχουν και υψηλή ποσότητα φολικού οξέος, το οποίο βοηθά στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια. Είναι πλούσια, επίσης, σε βιταμίνη Β6 (μια θρεπτική ουσία που αυξάνει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης) και κάλιο (που βοηθά στη ρύθμιση του γυναικείου θυρεοειδούς αδένα), στοιχεία και τα δύο που ενισχύουν την αύξηση της libido.
Άντρας: Σαγηνέψτε τον και αποπλανήσετε τον με κάτι που απευθύνεται και στο μυαλό του όπως το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου, όπου βοηθά την σεξουαλική ενέργεια να μεταλλαχθεί σε πνευματική κατά τις ταντρικές τελετές. Το σανταλόξυλο έχει ένα αισθησιακό, ανατολίτικο άρωμα, το οποίο είναι πικάντικο και χρησιμοποιείται ευρέως σε ακριβά αρώματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ως αφροδισιακό, συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητας και βοηθά στην ανακούφιση του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα. Παράγει κάτι παρόμοιο με ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που εκκρίνεται στις μασχάλες ως σεξουαλικό σήμα.

Ιχθείς
Γυναίκα: Για να την κρατήσετε περισσότερες ώρες κοντά σας, ντύστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με κόκκινο κρασί και αφήστε την να βιώσει τις φαντασιώσεις της μέσα στην παραζάλη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.
Άνδρας: Γεμίστε την μπανιέρα και προσκαλέστε τον Ιχθύ σας για ένα απολαυστικό διεγερτικά αφρόλουτρο αφού έχετε ρίξει σταγόνες αιθέριου ελαίου Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang).Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα. Θεωρείτε κορυφαίο αφροδισιακό που φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές. Βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας.
Ρένα Κολιοπάνου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια