Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ακόνισε τα ταλέντα σου βάσει ζωδίου

Όλες έχουμε τα ιδιαίτερα ταλέντα μας και τις δεξιότητες μας, πώς όμως γίνεται να τιςς αξιοποιήσουμε προς όφελος μας;
Και εδώ τ'άστρα έρχονται να σου ανοίξουν τα μάτια αφού σου δείχνουν πώς θα καταφέρεις να λάμψεις αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες σου!...

Κριός:
έχεις το ταλέντο του κουράγιου και θριαμβεύεις στις προκλήσεις , ενώ δε φοβάσαι να ρισκάρεις. Έχεις το ταλέντο να κάνεις τους άλλους να σε θαυμάζουν για το πώς μπορείς να χειριστείς μεγάλα πρότζεκτς. Το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να βρεις ένα συνέταιρο και να αρχίσεις μια επιχείρηση και να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει.

Ταύρος:
έχεις γεννηθεί με το χάρισμα της σταθερότητας και της σιγουριάς και ξέρεις πολύ καλά πώς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή. Πώς θα τελειοποιήσει αυτό σου το ταλέντο; Βάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα αυτές τις αρετές σου και ξεπέρασε το στρες της δουλειάς κάνοντας ασκήσεις ηρεμίας στο γραφείο και θα δεις ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Δίδυμοι:
επικοινωνία και εκπαίδευση ανήκουν στα ταλέντα που έχεις από τη φύση σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή σου τη δεξιότητα και να δημιουργήσεις δίκτυα που μπορεί να σου αποφέρουν και πολλά έσοδα! Φτιάξε ένα blog και μοιράσου τις απόψεις σου και θα δεις ότι έτσι θα ικανοποιήσεις την επικοινωνιακή σου φύση ενώ να μοιράσεις τις γνώσεις σου σε όσους σε παρακολουθήσουν!

Καρκίνος:
ξέρεις πολύ καλά πώς θα δώσεις φροντίδα σε οποιονδήποτε και αυτό γιατί έχεις το χάρισμα να προστατεύεις τους γύρω σου. Πώς θα το εκμεταλλευτείς; Σταμάτησε να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τους άλλους και κάνε φόκους στις δικές σου ανάγκες που θα σου δείξουν τι ακριβώς θέλεις εσύ και τελικά θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση για τη δική σου ζωή.

Λέων:
όπου και αν βρίσκεσαι και ότι και να κάνεις ξέρεις να περνάς καλά και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Η παιχνιδιάρα και γενναιόδωρη φύση σου μπορεί να κάνει τη ζωή των γύρω σου πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη. Δεν έχεις παρά να μεγαλώσεις το κοινό σου και τους στόχους σου και σκεφτείς τι μπορεί να κάνεις για να χαρίσεις χαρά και σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Παρθένος:
έχεις τη γνώση για το πώς θα κάνει τον κόσμο καλύτερο. Η λάμπα χάλασε στο σπίτι; Ξέρεις πώς θα την φτιάξεις! Το παστίτσιο δεν πέτυχε; Ξέρεις τι θα κάνεις για να το σώσεις και αυτό! Ακόμη έχεις το χάρισμα να κάνεις τους γύρω σου να θέλουν να γίνουν καλύτεροι, να μάθουν πράγμα κααι να εξελιχθούν. Πώς θα τελειοποιήσεις αυτά σου τα ταλέντα; Μάθε να δέχεσαι ότι οι γύρω σου μπορεί να κάνουν λάθη αφού είναι άνθρωποι και αυτοί και να συγχωρείς τα λάθη τους!

Ζυγός:
έχεις τη δυνατότητα να δημιουργείς την ομορφιά και την ισορροπία και βοηθάς τους άλλους να χαρούν και να ευχαριστηθούν τον κόσμο. Καλά θα κάνεις να ρωτάς ανα τακτά χρονικά διαστήματα τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου έτσι ώστε να ικανοποιείς τα δικά σου θέλω.

Σκορπιός:
είσαι πολύ βαθιά συναισθηματική και μπορείς να βλέπεις βαθιά στις ψυχές των άλλων.άρα μπορείς ενστικτωδώς να καταλαβαίνεις πότε αυτός ή αυτή που έχεις απέναντι σου είναι ειλικρινής μαζί σου ή όχι. Απόφάσισε να κάνεις μαι βόλτα στην εξοχή και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ανακαλύψει τη μαγεία της φύσης αλλά και το ποδήλατο που σε απελευθερώνει!

Τοξότης:
είσαι αισιόδοξη φύση και αυτό σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο πολύ όμορφα. Νέες φιλοσοφίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε εξιτάρουν να νέα κόνσεπτ. Η διδακτική και γενικά η εκπάιδευση είναι ένας τομέας που μπορείς άνετα να απασχοληθείς αν το αποφασίσεις και να αξιοποιήσεις όλα σου τα ταλέντα. Οπότε πιάσε το βιβλίο και ξεκίνησε διάβασμα!

Αιγόκερως:
ξέρεις πώς να θέτεις αλλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου και έχεις την ικανότητα; να πετυχαίνεις σε ότι βάλεις στο μυαλό σου. Πορσπάθησε να είσαι πιο "ανοιχτή" στους υπόλοιπους και να τους δώσεις τα φώτα σου όταν θέλουν να σου μοιάσουν! Οι συναισθηματικοί σύνδεσμοι που μπορείς να αναπτύξεις αφήνοντας πίσω τη μοναξιά σου θα σε βοηθήσει να έχεις και παρεά να απολαύσεις τις επιτυχίες σου!

Υδροχόος:
από ένστικτο ξέρεις τι να κάνεις για να σκεφτείς και λίγο παρακάτω. Μπορείς να ονειρεύεσαι και ξύπνια νέα κόνσεπτ που μπορεί να αναπτύξουν την αρχική σου ιδέα και σου αρέσει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Ακόμη και στη δουλειάα πιστεύεις ότι μπορείς να περνάς καλά και ταυτόχρονα να κάνεις και σωστά τη δουλειά σου. Μη χάνεσαι στον κόσμο σου και θα δείς ότι μόνο σε καλό θα σου βγει αυτό!

Ιχθείς:
η πολύ μεγάλη σου φαντασία σου επιτρέπει να δημιουργήσεις έντονα οράματα και να αποτελέσεις έμπνευση για τους άλλους και να τους κάνεις να ελπίζουν. Κάνε λοιπόν πραγματικότητα τα οράματα αυτά ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα που θα σε φέρουν δίπλα στο όνειρο σου και άρχισε να δημιουργείς! Αφού "πιάνουν" τα χερα΄και σου πιάσε το πινέλο και ξεκίνησε τις αλλαγές!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια