Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μελιτζανοσαλάτα στο τηγάνι

.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά
Ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος τρόπος να μαγειρέψετε τη μελιτζάνα!
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρέατα και πουλερικά.
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε τις μελιτζάνες σε μπολ με αλατισμένο νερό για 10΄-15΄. Τις στύβουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.  
2. Στο ελαιόλαδο, σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε για λίγο τις μελιτζάνες να μαραθούν, όχι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο και αφήνουμε να σοταριστεί 1΄-2΄. Σβήνουμε με το ξίδι, αφήνουμε για 1΄και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
3. Προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, τη φέτα, τα μυρωδικά και αλατίζουμε, αφού δοκιμάσουμε. Τρίβουμε αρκετό πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη μελιτζανοσαλάτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
ΑΡΓΥΡΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια