Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ

Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, η έκτη αίσθηση, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας.
Για να μην πούμε ότι είναι η ίδια η ζωή μας.
Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος- μέσα στο οποίο και το σύνολο των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε-, της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος. 
Σήμερα είναι παραδεκτό ότι ακόμη και όλες οι άλλες γνωστές πέντε αισθήσεις έχουν σχέση με τα ηλεκτρόνια.

Η ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ενός ατόμου μιας ύλης(περιπυρηνικά ηλεκτρόνια) παίζει ουσιώδη ρόλο στη χημική συμπεριφορά του ατόμου.

Η χημική αυτή συμπεριφορά εξαρτάται από τον αριθμό των ηλεκτρονίων (αλλαγή οσμής, γεύσης κ.λ.π.)

Όλα τα όργανα των αισθήσεων είναι χημικοί αναλυτές, αφού ξεχωρίζουν τις οσμές και τις γεύσεις, δηλαδή αναγνωρίζουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιότητα του κυττάρου να αντιδρά στο φως και τον ηλεκτρομαγνητισμό, θετικά όταν εκδηλώνεται σαν έλξη του πρωτοπλάσματος, κατά την πρόσπτωση των ακτινοβολιών, και αρνητικά όταν αυτές απομακρύνονται.

Κάθε μια τάση δίνει διαφορετικά μηνύματα στον εγκέφαλο με τους νευρώνες του δέρματος.

Η συνηθισμένη φωτεινή ακτινοβολία, που μας περιβάλλει καθημερινά, αποτελείται από φωτόνια διαφόρων μηκών κύματος και συχνότητας.

Η ακτινοβολία αυτή, ως γνωστόν, δεν είναι η ίδια όλες τις ώρες της ημέρας.

Το περιβάλλον μας διαχέεται από σωρεία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Πολύ συχνά - συχνότατα ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να τα αντιλαμβάνεται, να τα ξεχωρίζει, να τα συνειδητοποιεί. Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια «τηλεπάθεια». Αλλά κι αυτά τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες.

Ο άνθρωπος είναι και αυτός μια πολύπλοκη ηλεκτρική μηχανή. Κάθε μέλος του σώματός μας παράγει ηλεκτρικό ρεύμα και το εκπέμπει. Κατά τον ίδιο τρόπο εκπέμπονται και οι επιθυμίες μας και οι σκέψεις μας. Κάποια άλλα μέλη του συλλαμβάνουν αυτές τις εκπομπές. Είναι δηλαδή ένας πομπο-δέκτης. Εκτός από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, "συλλαμβάνει" και τα κύματα του περιβάλλοντός του. Αλλα στο ένα περιβάλλον, άλλα στο άλλο.

Και μη μου πείτε ότι δεν σας έτυχε, το πιο απλό, να σκεφθείτε κάποιον και να τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Η να θέλετε να πείτε κάτι, και να προλάβει να το πει κάποιος άλλος και να του πείτε: από το στόμα μου το πήρες.
ΠΗΤΕΡ ΒΑΡΕΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

7 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/13, 10:36 μ.μ.

    Ο πήτερ βαρελάς είναι ένας μεγάλος απατεώνας.
    κοροιδεύει τον κόσμο όπως κορόιδεψε κι εμένα κάποτε και μου αποσπούσε συνεχώς μεγάλα ποσά προκειμένου να μου λύσει μια υπόθεση μου και καλά.
    προσοχή σε όποιον σκέφτεται να έρθει σε επαφή μαζί του.
    είμουν νεαρός τότε αλλά πάλι δεν συγχωρώ τον εαυτό μου για την εμπιστοσύνη που του έδειξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ. ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ξ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝ ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΙΣΧΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/14, 6:04 μ.μ.

    Και εγω την πατησα πληρωσα σαν καλο κοροΐδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/14, 1:02 μ.μ.

    Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να δείς αποτελέσματα και μετά να πληρώσεις. Διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος ΧΩΡΙΣ αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/14, 1:06 μ.μ.

    Μέντιουμ, χαρτορίχτρες κλπ εκμεταλεύονται την αγωνία και την ανάγκη του μέσου απλού ανθρώπου και όχι μόνο. Με αυτό τον τρόπο αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, δίνουν ελπίδες χωρίς βάση λογικής και αλήθειας και το πιο σοβαρό δημιουργούν ψυχικά τραύματα σε ευαίσθητα και καλόπιστα άτομα. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/14, 4:07 μ.μ.

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ...ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/1/15, 7:55 μ.μ.

    Μεγαλος απατεωνας τιποτα δεν ισχυει απο αυτα που λεει.....τραβαει λεφτα μονο και κοροιδευει τον κοσμο ...μακρια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή