Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

 Τι νόημα έχει η ειδική διατροφή, ο personal trainer και το brazilian αν δεν τα βλέπουν όλοι;
Μια από τις βασικές αρχές της celebritoσύνης, είναι η πεποίθηση ότι το κοινό επιθυμεί διακαώς να μάθει και να μοιραστεί με σένα την κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη ζωή σου.
Με αυτό το δεδομένο, τα κοντά μπλουζάκια σε συνδυασμό..... 
με τα χαμηλόμεσα παντελόνια, που αφήνουν ακάλυπτη την κρίσιμη περιοχή ανάμεσα στους κάτω κοιλιακούς και την άνω ηβική περιοχή αποτελούν το αμέσως επόμενο βήμα οικειότητας με το κοινό.
Σαν να λέει η κάθε επώνυμη στους Φαν της ότι "αφού έχεις θαυμάσει (και ζηλέψει ) όλη τη γκάμα των "λαμπερών" ρούχων μου, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε τη σχέση μας ένα βήμα πιο πέρα"
Όπου το "πιο πέρα" φτάνει μεν μερικά χιλιοστά πριν από τα όρια του ακατάλληλου, όμως τόσο όσο χρειάζεται για να περάσει την κρίσιμη πληροφορία για τα αποτριχωτικά προσωπικά δεδομένα της εκεί περιοχής.
Πέρα όμως από την επικοινωνία ανάμεσα στο ανώνυμο "μάτι" και επώνυμο "υπογάστριο", το σύνδρομο "κοιλιά στη φόρα " αποτελεί το νέο ντεκολτέ - χαράδρα.
Τώρα δηλαδή που οι εγχειρήσεις προσθετικής στήθους μετατράπηκαν σε δημόσιο reality και ομολογούνται πλέον με άνεση σε συνεντεύξεις έρχονται οι γυμνασμένοι γυναικείοι κοιλιακοί να ορίσουν τη νέα τάξη των "εκλεκτών" στην οποία δεν μπορεί να ανήκει η καθεμία.
thema people

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια