Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι τροφές της Αφροδίτης

* Στρείδια:
Θρυλική αφροδισιακή τροφή, με μεγάλη περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο και ασπαρτικό οξύ, που επιδρά στον εγκέφαλο, βοηθώντας στην απελευθέρωση κάποιων ορμονών και συμβάλλοντας στην αύξηση της λίμποντο.
* Σπαράγγια:


Περιέχουν φυτοοιστρογόνα, κι αυτό μπορεί να δράσει ως ...ορμονική θεραπεία, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Λέγεται ότι με σωστές συνθήκες, τα σπαράγγια μπορούν να μεγαλώσουν 22 εκατοστά σε ένα 24ώρο. Ίσως σε αυτό να οφείλεται η φήμη τους.
* Ξηροί καρποί:
Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο. Το άρωμά τους δρα ερεθιστικά στις γυναίκες.
* Σέλινο:
Πλούσιο σε βιταμίνη Α,C, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θεωρείται αφροδισιακή τροφή από την αρχαιότητα.
* Τζίνσενγκ:
Η αφροδισιακή του δράση αποδίδεται στην ομοιότητα της ρίζας με το ανθρώπινο σώμα.
* Τσίλι:
Η καψαϊκίνη που περιέχεται στις καυτερές πιπεριές θεωρείται "τονωτικό" της σεξουαλικότητας. Γενικά, οι καυτερές τροφές ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματος και οδηγούν σε υπεραιμία.
* Σοκολάτα:
Ίσως η πιο γνωστή αφροδισιακή τροφή παγκοσμίως. Διαθέτει ψυχοδιεργετικές ιδιότητες, καθώς είναι πλούσια σε φαινυλαιθυλαμίνη. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί την θεωρούν υποκατάστατο του σεξ, αφού κατά την κατανάλωσή της απελευθερώνονται από τον εγκέφαλο ενδορφίνες, οι οποίες προκαλούν αίσθημα χαράς και ικανοποίησης.
* Κρασί:
Σε μικρές ποσότητες, το αλκοόλ μειώνει τις αναστολές μας. Ιδιαίτερα το κόκκινο κρασί είναι άριστη πηγή φλαβονοειδών, τα οποία είναι αντιοξειδωτικά και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.
* Αρωματικά φυτά:
Αφροδισιακές ιδιότητες έχουν αποδοθεί σε διάφορα αρωματικά φυτά, όπως ο βασιλικός, ο μάραθος, το πράσο και ο γλυκάνισος. Όλα τα παραπάνω, περιέχουν πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, που δίνουν στον οργανισμό την αίσθηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενώ παράλληλα συντελούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Life Positive

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια