Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πρωταπριλιάτικα αστεία για τα ζώδια

Πρωταπριλιά April Fool's Day astrology ζώδια
Η Πρωταπριλιά είναι η τέλεια αφορμή να κάνεις φάρσες με άλλοθι το έθιμο.
Να μερικές ιδέες για το τι μπορείς να σκαρώσεις στο κάθε ζώδιο και μερικές… προειδοποιήσεις για το πώς θα το πάρει:
ΚΡΙΟΣ
Πρότεινέ του να πάτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Συνεννοήσου κρυφά με τους σερβιτόρους να σας αφήσουν να περιμένετε καθισμένοι στο άδειο τραπέζι και να τον αγνοούν επιδεικτικά κάθε φορά που προσπαθεί να τους καλέσει. Ταυτόχρονα θα περιποιούνται πελάτες που ήρθαν μετά από εσάς. Αλλά μην το αφήσεις να παρατραβήξει, γιατί μπορεί ο Κριός να θυμώσει τόσο που να τα κάνει …γης μαδιάμ.
·         Πώς θα το πάρει: Θα θυμώσει, αλλά θα του περάσει γρήγορα. Θα ανακουφιστεί με την ιδέα ότι ήταν πλάκα και δεν τον περιφρόνησαν τόσοι άνθρωποι!
·         Αυτή η φάρσα κάνει επίσης για Λέοντες, Διδύμους και Ταύρους.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάνε τον να νομίσει ότι θα στερηθεί τα πιο αγαπημένα του πράγματα. Πες του ότι ο ΕΦΕΤ απαγόρευσε τα αγαπημένα του μπισκότα εισαγωγής, γιατί είχαν σκουλήκια. Εξαφάνισε το ακριβό άρωμά του και πες ότι έπεσε το μπουκάλι και έσπασε. Τηλεφώνησαν τάχα από το καθαριστήριο και είπαν ότι κατά λάθος καταστράφηκε το κασμιρένιο του σακάκι. Για το τελείωμα αυτής της υπέροχης μέρας, σκόρπισε ανάμεσα στο κατωσέντονο και στο στρώμα μερικούς κόκκους από ρύζι, για να ξαπλώσει και να το ευχαριστηθεί.
·  Πώς θα το πάρει: Άσχημα. Αλλά θα του προσάψεις ότι δεν έχει χιούμορ, οπότε θα το καταπιεί, γιατί θέλει να πιστεύει πως έχει.
·  Αυτή η φάρσα κάνει επίσης για Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τρέλανέ τον με την επικοινωνία. Άσε του δέκα μηνύματα ή στείλε SMS να σου τηλεφωνήσει οπωσδήποτε και επειγόντως, γιατί έχεις να του πεις κάτι συ-γκλο-νι-στι-κό και μετά μη σηκώνεις το τηλέφωνο. Ή, ενώ είστε μαζί, πάρε κρυφά το κινητό του και κόλλησέ το με σελοτέιπ κάτω από μια καρέκλα ή ένα τραπέζι. Κάλεσε το νούμερό του με την πρόφαση ότι τηλεφωνείς σε κάποιον άλλο και ασ’ τον να προσπαθεί να βρει πού είναι το κινητό του και από πού ακούγεται το κουδούνισμα.
·  Πώς θα το πάρει: Ο Δίδυμος είναι πολύ άνετος σε αυτά. Το πολύ πολύ να του κακοφανεί που τον πρόλαβες, πριν σου κάνει εκείνος φάρσα.
·  Αυτό το αστείο κάνει επίσης για Καρκίνους, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντικατάστησε τις φωτογραφίες των αγαπημένων του που έχει σε κορνίζες, οθόνες κινητών, desktop με άσχετες. Μια άλλη ιδέα, επειδή ο Καρκίνος σέβεται το χρήμα (για να το πούμε ευγενικά) και δεν αφήνει να πάει χαμένο ούτε σεντ, είναι να κολλήσεις με κόλλα μερικά κέρματα στο πάτωμα ή σε ένα τραπέζι. Και μετά μπορείς να τον χαζεύεις, ενώ θα προσπαθεί να τα μαζέψει.
·  Πώς θα το πάρει: Ψύχραιμα, όπως θα δείξει. Και μετά θα σου κρατήσει μούτρα για κανένα τρίωρο, κοιτώντας σε με πληγωμένο βλέμμα.
·  Το αστείο με τα κέρματα κάνει επίσης για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΛΕΩΝ
Ξεβίδωσε όλα τα καπάκια από τα σαμπουάν, τα αφρόλουτρα και τα άλλα είδη περιποίησης που χρησιμοποιεί, και στερέωσε στα στόμια των μπουκαλιών διάφανη μεμβράνη κουζίνας. Ξαναβίδωσέ τα. Όταν θα τα ανοίξει  από το επάνω μέρος των καπακιών, δεν θα βγάζουν τίποτα. Θα μείνει να αναρωτιέται, μουσκεμένος, πώς στην ευχή ενώ τα κουνάει και φαίνονται γεμάτα, συμπεριφέρονται σαν άδεια.
·  Πώς θα το πάρει: Στον βαθμό που είναι μια φάρσα που γίνεται …χωρίς μάρτυρες, θα γελάσει. Μη διανοηθείς όμως να τον ρεζιλέψεις δημοσίως! Θα σου κόψει την καλημέρα.
·  Αυτή η φάρσα κάνει και επίσης για Ζυγούς και Τοξότες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άλλαξε θέση στα πράγματα. Στα ντουλάπια της κουζίνας, εκεί όπου ήταν τα ποτήρια, βάλε τα τρόφιμα και αντίστροφα. Ανακάτεψε μαχαίρια, πιρούνια και κουτάλια στις θήκες τους, ώστε σε κάθε θήκη να υπάρχουν λίγα απ’ όλα. Ακόμα κι αν δεν είναι στο δικό του σπίτι αλλά στο δικό σου, όπου κυκλοφορεί συχνά, θα φρικάρει. Επίσης μπορείς να κάνεις… ανατοποθετήσεις στην ντουλάπα των ρούχων του και να τυλίξεις τις κάλτσες του ανά δύο, αλλά άσχετα από τα ζευγάρια τους.
·  Πώς θα το πάρει: Θα γελάσει ψεύτικα και μετά, με την απειλή μαχαιριού, θα σε βάλει να τα ξαναφτιάξεις όλα όπως ήταν πριν.
·  Αυτή η φάρσα είναι καλή και για Καρκίνους, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθείς. Θα αποσυντονιστούν τελείως.

ΖΥΓΟΣ
Όταν σε πλησιάσει, κάνε μια γκριμάτσα αηδίας και άρχισε να οσφραίνεσαι τον αέρα, ρωτώντας: «Μα τι μυρίζει έτσι;». Κάνε πως εντοπίζεις την πηγή της δυσάρεστης μυρωδιάς επάνω του. Αλλά επειδή είσαι ευγενικός άνθρωπος, δεν το λες για να μην τον προσβάλλεις. Απλώς αποστρέφεις το κεφάλι ενώ σου μιλάει και κάνεις μερικά βήματα πίσω. Θα πάθει σοκ, αν υποψιαστεί το αδιανόητο, ότι δηλαδή είναι εκείνος που βρομάει!
·  Πώς θα το πάρει: Κανένα πρόβλημα. Οι Ζυγοί δεν θέλουν να κακοκαρδίζονται με τους άλλους για σοβαρά ζητήματα, θα το κάνουν θέμα για ένα αστείο;
·  Αυτή η φάρσα είναι επίσης καλή για Παρθένους και Υδροχόους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καλύτερη φάρσα είναι η… μη-φάρσα. Άφηνε διαρκώς υπονοούμενα ότι κάτι του έχεις ετοιμάσει, στο στιλ «Θα ανοίξεις τώρα το ντουλάπι; Είσαι σίγουρος;». Ή «Εγώ στη θέση σου, πριν μπω στο αυτοκίνητο, θα έριχνα μια ματιά και από κάτω του». Ή «Άνοιξες καθόλου το κομπιούτερ να δεις αν δουλεύει κανονικά;». Φυσικά δεν θα έχεις κάνει τίποτα. Αλλά η καχυποψία του θα τον τρελάνει όλη μέρα.
·  Πώς θα το πάρει: Ποιο να πάρει; Εσύ δεν έκανες τίποτα. Αν βέβαια είχες κάνει, σαφώς και θα έπρεπε να είσαι προετοιμασμένος να τρέξεις γρήγορα και μακριά…
·  Αυτή η φάρσα είναι καλή επίσης για Ταύρους και Αιγόκερους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κανόνισε με κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο, μπροστά του. Παράστησε ότι ακούς κάτι τρομακτικά σοβαρό. Βγάζε διάφορα επιφωνήματα του τύπου «Ιιιιι», «Πο πο!» και κάνε μεγαλόφωνα σχόλια όπως «Αν είναι δυνατόν/ δεν μιλάς σοβαρά/ δεν το πιστεύω/ δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο». Δείχνε όλο και πιο αναστατωμένος. Τέλειωσε το τηλεφώνημα λέγοντας «Να μην πω τίποτα; Μα για ένα τόσο σοβαρό θέμα… Καλά, εντάξει, αφού επιμένεις». Κι όταν ο άλλος θα σε ρωτήσει ανήσυχος περί τίνος επρόκειτο, απάντησε «Τίποτα μωρέ. Κάτι ασήμαντο». Και μην του πεις.
·  Πώς θα το πάρει: Ένας τύπος έξω καρδιά όπως ο Τοξότης δύσκολα παρεξηγείται. Θα βρει οποιαδήποτε φάρσα σαν μια ευκαιρία να γελάσετε όλοι μαζί.
·  Αυτό το αστείο μπορείς να το κάνεις ανεξαιρέτως σε οποιονδήποτε. Ακόμα και ο πιο επιφανειακά αδιάφορος θα σκάσει από περιέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε τον να νομίζει ότι διάφορα αγαπημένα του υπάρχοντα χάλασαν. Ξεβίδωσε τις λάμπες στο σπίτι του, αλλά χωρίς να τις βγάλεις. Αφαίρεσε όλες τις μπαταρίες από τα τηλε-κοντρόλ του. Δέσε άδεια κουτάκια από αναψυκτικά στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του για να κάνουν φασαρία (σπρώξε τα από κάτω για να μη φαίνονται). Κόλλησε ένα post-it κάτω από το ποντίκι του κομπιούτερ του, σκεπάζοντας το μπαλάκι, ή ένα σελοτέιπ στη θύρα των υπέρυθρων, αν είναι ασύρματο. Αν ξέρεις μερικά στοιχειώδη πράγματα από κομπιούτερ, κάνε διάφορες ενδιαφέρουσες αλλαγές στις «Ρυθμίσεις» του δικού του, όπως να βάλεις τον ελάχιστο χρόνο απενεργοποίησης του σκληρού δίσκου, αντιστροφή του δεξιού και αριστερού κλικ στο ποντίκι, τέτοια απλά και εκνευριστικά.
·  Πώς θα το πάρει: Θα τσαντιστεί, αλλά η χαρά του που όλα αυτά δεν ήταν αληθινές ζημιές αλλά πλάκες, θα ισοφαρίσει τον εκνευρισμό.
·  Τέτοιες φάρσες μπορείς να κάνεις επίσης σε Κριούς, Παρθένους και Υδροχόους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άρχισε να μιλάς για το μεγάλο πάρτι που θα κάνει ένας κοινός σας φίλος (ψέμα, εννοείται) ή ακόμα καλύτερα για την πρόσκληση να περάσει όλη η παρέα ένα διήμερο στο εξοχικό του. Όταν το… θύμα σου πει ότι δεν ξέρει τίποτα, δείξε αμηχανία σαν να έκανες γκάφα. Πες ότι αποκλείεται ο φίλος σας να μην τον καλέσει, γιατί έχει καλέσει τους πάντες. Και βιάσου να αλλάξεις θέμα συζήτησης. Για τον Υδροχόο είναι απαίσιο να τον αφήνουν απ’ έξω. Αν απέχει από δική του επιλογή, κανένα πρόβλημα, αλλά όχι και να μένει ακάλεστος.
·  Πώς θα το πάρει: Δεν έχει πρόβλημα με τις πλάκες. Καλά να περνάμε!
·  Αυτή τη φάρσα μπορείς να την κάνεις σε Λέοντες και Ζυγούς. Αλλά και σε οποιονδήποτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Πρόσβαλε τα ανθρωπιστικά και φιλοζωικά συναισθήματα του Ιχθύ, βάρβαρα και με κάθε τρόπο. Ισχυρίσου με το φυσικότερο ύφος του κόσμου ότι οι άστεγοι πρέπει να κρατούνται σε στρατόπεδα, οι λαθρομετανάστες να τουφεκίζονται, στα αδέσποτα να γίνεται ευθανασία και οι απολυμένοι είναι κατά βάση ανίκανοι και καλά να πάθουν. Αν υπάρχει παρέα και έχετε συνεννοηθεί να συμφωνείτε και να επαυξάνετε όλοι μαζί, ακόμα καλύτερα. Θα τον τρελάνετε.
·  Πώς θα το πάρει: Ο Ιχθύς δεν θυμώνει, ούτε κρατά κακία στον συνάνθρωπο. Όσο κι αν πληγώνεται…
·  Αυτή την πλάκα μπορείς να την κάνεις επίσης σε Υδροχόους και Τοξότες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια