Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΑΥΡΟΣ Απρίλιος 21 - Μαίος 20

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Γήινο, σταθερό ζώδιο με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη τους αρέσει να φροντίζουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους, λατρεύουν το καλό φαγητό και την καλοπέραση...Είναι σταθεροί στις απόψεις τους, πεισματάρηδες, δύσκολα αλλάζουν γνώμη και πρέπει να τους προβάλλεις πολλά επιχειρήματα για να τους πείσεις για κάτι. Υπερήφανος, ειλικρινής, ευχάριστος και φιλικός στο περιβάλλον του, θίγεται όμως εύκολα αν τον προσβάλεις, ισχυρογνώμων και πολύ εγωιστής. Λατρεύουν το θέατρο, την μουσική, δεν τους αρέσει η φασαρία και αν θέλεις να τους ευχαριστήσεις ικανοποιούνται με ένα πολύ καλό και ποιοτικό φαγητό! Τρώνε πάρα πολύ σε ποσότητες, είναι λαίμαργοι και αυτό είναι ένα μείον για την υγεία τους....Για τους Ταύρους μεγάλη σημασία έχουν τα υλικά αγαθά, αγωνίζονται για να φτάσουν στην κορυφή και να πετύχουν τις υψηλές τους φιλοδοξίες.

Νοιώθουν μεγάλη ανασφάλεια όσον αφορά τα χρήματα αφού θέλουν να έχουν οικονομική σταθερότητα στη ζωή τους και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό. Θέλουν να έχουν υλικά αποκτήματα, να έχουν μια σταθερή πορεία στη ζωή τους και όταν τους τυχαίνουν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια τους δεν είναι τόσο ευέλικτοι όπως κάποια άλλα ζώδια. Έχουν όμως υπομονή και επιμονή στους στόχους τους, είναι ισορροπημένοι, δύσκολα νευριάζουν αλλά αν τους πιέσεις πολύ οι εκρήξεις θυμού τους είναι μεγάλοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνουν τον έλεγχο τους. Αξιόπιστος και έμπιστος, αγαπάει πολύ τους φίλους του και ποτέ δεν τους εξαπατά. Στα αισθηματικά του είναι σταθερός, θέλει χρόνο για να αγαπήσει, δοκιμάζει το ταίρι του μέχρι να αρχίσει να εκδηλώνει τα αληθινά του συναισθήματα γιατί δεν θέλει να πληγωθεί.

Του αρέσει να επιβάλλεται και να φέρνει στα δικά του μέτρα και σταθμά την σχέση που έχει. Κτητικός και ζηλιάρης αλλά πολύ δοτικός και αφοσιωμένος φροντίζοντας να υπάρχουν όλες οι ανέσεις και να περνούν καλά μαζί όπου και αν πηγαίνουν. Ευχάριστοι σύζυγοι και γονείς αλλά υπερβολικοί στις απαιτήσεις που έχουν από τους συντρόφους και τα παιδιά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια