Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η (sexy) Beyonce και οι σκοτεινοί ILLuminati

Ο τελικός του αμερικανικού φούτμπολ, γνωστός και ως Super Bowl, είναι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και εμπορικά αθλητικά γεγονότα στις ΗΠΑ.
 Στο ημιχρόνιο του ποδοσφαιρικού γεγονότος επιλέγεται πάντα ένας μεγάλος καλλιτέχνης για να δώσει μία αντιστοίχως φαντασμαγορική παράσταση.
 Αυτή τη χρονιά στη σκηνή του Super Bowl, υπό το βλέμμα 70.000 θεατών και 100.000.000 τηλεθεατών, βρέθηκε η Μπιγιονσέ. Οι κριτικές για το....

σόου που πρόσφερε ήταν εντυπωσιακές και κατέκλυσαν το διαδίκτυο.
Επίσης, όμως, το διαδίκτυο κατέκλυσαν εκ νέου σενάρια που θέλουν την Μπιγιονσέ να ανήκει στη μυστική ομάδα Illuminati, εξαιτίας μιας χειρονομίας που έκανε κατά τη διάρκεια της παράστασης που έδωσε.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια σχημάτισε σε ένα στιγμιότυπο με τα χέρια της ένα διαμάντι, σύμβολο που θεωρείται το σήμα της μυστικής κοινότητας.
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, οι Illuminati είναι μία μικρή ομάδα ανθρώπων με τεράστια πολιτική και οικονομική δύναμη, που διοικούν τον κόσμο και σχεδιάζουν τη "νέα τάξη πραγμάτων". Οι λάτρεις των θεωριών αυτών κατηγορούν τους Illuminati περίπου για όλα τα άσχημα μεγάλα γεγονότα: από τη δολοφονία του Κένεντι και τους νόμου που επιτρέπουν την οπλοχρησία, μέχρι τα εθνικά χρέη και τα μακελειά σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Ιστορικά, η ομάδα υπήρξε. Δημιουργήθηκε το 1783 στη Βαβαρία αλλά ως το 1800 είχε χάσει τη δύναμή της στη Γερμανία
. Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους όμως οι ιδέες τους είχαν εν τω μεταξύ εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Αμερική και σε άλλα μέρη του πλανήτη. Αν και η δράση τους κράτησε μόνον για δύο δεκαετίες πριν από δύο αιώνες, πολλοί υποστηρίζουν ότι διατηρείται έως σήμερα και μάλιστα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από ποτέ.
Οι συνωμοσιολόγοι, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι η Μπιγιονσέ θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο τη δύναμη που έχει στα χέρια της. Σύμφωνα με άλλες αναλύσεις όμως, το σύμβολο που έκανε η τραγουδίστρια δεν είναι τίποτα άλλο από το σύμβολο της δισκογραφικής εταιρίας Roc -A - Fella Records που ανήκει στον διάσημο ράπερ και σύζυγό της Jay-Z.

Βέβαια, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχουν απάντηση και σε αυτό. Απαντούν ότι ο Jay-Z την εισήγαγε στη μυστική κάστα, στην οποία ο ίδιος έχει υψηλή θέση. Καλλιτέχνες όπως η Μαντόνα αλλά και πρόσωπα με πολιτική εξουσία όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός τους Μισέλ είναι - σύμφωνα με τις θεωρίες - ακόμη μερικά από τα μέλη της ομάδας.
κυριακάτικη δημοκρατία

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια