Φασόλια γίγαντες σε σουβλάκι

Επειδή έχουμε οικονομική κρίση θα πεθάνουμε;
Όχι βέβαια.
Βαπτίζουμε τα φασόλια κρέας και φτιάχνουμε σουβλάκια.
Εύκολα και οικονομικά:
250 γρ. γίγαντες
1 αυγό
3 κουταλιές τριμμένο κεφαλοτύρι
3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
2 κόκκινες πιπεριές
αλατοπίπερο
λάδι
Μουσκέυετε τα φασόλια σε κρύο νερό από το βράδυ.
Την επόμένη τα βράζετε σε αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μην "σκάσουν" και χάσουν το σχήμα τους.
Τα στραγγίζετε και τ' αφήνετε να κρυώσουν.
Περνάτε σε ξύλινα σουβλάκια 4-5 από τα βρασμένα φασόλια, με κομματάκια πιπεριάς ενδιάμεσα.
Χτυπάτε το αυγό με αλατοπίπερο και βουτάτε σ' αυτό τα σουβλάκια με τα φασόλια.
Στη συνέχεια τυλίγετε στο μείγμα τυρί - φρυγανιάς και τα τυγανίζετε σε ζεστό λάδι.
Η γεύση τους είναι μια έκπληξη όπως και η εμφλανισή τους.
 πηγη

Related Posts