Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Μάθετε τι συμπεριφορά πρέπει να περιμένετε από το γλυκό σας μπόμπιρα ανάλογα με το ζώδιο του
Κριός
Ο Ράμπο έφτασε! Με ένα μωρό Κριό μπορείτε να περιμένετε πολλή δράση. Μην περιμένετε να καθίσει με μια κουδουνίστρα - απλώς δεν θα συμβεί. Το μωρό Κριός είναι αυτό που κάνει πολύ θόρυβο και σίγουρα θα ακουστεί. Πραγματικά δεν υπάρχει επιλογή! Θα είναι ένα δύσκολο μωρό; Περισσότερο από πιθανό. Για το σκοπό αυτό, οι γονείς θα ήταν συνετό να μάθουν σε αυτό το παιδί πώς να συνεργάζεται με άλλα βρέφη από νωρίς. Πράγματα, όπως το μοίρασμα δεν θα έρθουν φυσικά, θα πρέπει να μάθει. Ακόμη και όταν πρόκειται για αδέλφια, το παιδί Κριός δεν θα είναι εύκολο. Το μωρό Κρίος χρειάζεται διαρκώς την αμέριστη προσοχή σας. Σε ένα χώρο που παίζει το μωρό Κριός θα κερδίσει εύκολα την προσοχή των άλλων. Αυτό το μωρό θα αρχίσει επίσης πολλά πράγματα νωρίς. Για να συνοψίσω, το μωρό Κριός μπορεί να είναι αρκετά ανεξάρτητο, αλλά απολαμβάνει την επαφή με άλλους.
Ταύρος
Οι γονείς ενός Ταύρου θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό το μωρό χρειάζεται πολύ την επαφή. Τρυφερά χάδια και μια νότα αγάπης είναι αυτό που γεμίζει την ζωή ενός μωρού Ταύρου. Προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται για να νιώθει άνετα. Πρέπει να θυμάστε οτι το δωμάτιο και το κρεβάτι δεν πρέπει να είναι ούτε υπερβολικά θερμό ούτε πολύ κρύο, τα τρόφιμα πρέπει να είναι πολύ νόστιμα (ο εκκολαπτόμενος καλοφαγάς έφτασε!), Χρειάζεται καταπραϋντικούς ήχους και παιχνίδια που διεγείρουν τη φαντασία. Το μωρό Ταύρος δε βιάζεται να κατανοήσει νέες έννοιες. Θα μάθουν πράγματα με το δικό τους ρυθμό και είναι αδιάφοροι στην την πίεση, αλλά επίμονοι στο τέλος. Στο μωρό Ταύρος αρέσουν οι στενοί οικογενειακοί δεσμοί και αγαπά τα αδέρφια του. Εν κατακλείδι, το μωρό Ταύρος θέλει να αγγίξει, να απολαμβάνει έξυπνα παιχνίδια και να νιώθει σιγουριά.
Δίδυμος
Περίεργος και εξερευνητής. Αυτό το μωρό χρειάζεται αρκετή πνευματική διέγερση για να μη βαριέται. Είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά μωρά γι αυτό καλό είναι να τα φέρνετε σε επαφή με άλλα βρέφη από πολύ νωρίς. Απολαμβάνουν το παιχνίδι και είναι λίγο φασαριόζικα. Μαθαίνουν γρήγορα και σχετικά εύκολα. Παρόλα αυτά όταν τα πράγματα είναι μπερδεμένα και δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποιες έννοιες εκνευρίζονται εύκολα. Είναι δύσκολο να κρατήσετε την προσοχή τους για πολύ ώρα. Συνοψίζοντας το μωρό Δίδυμος είναι κοινωνικό αλλά θέλει και στιγμές ηρεμίας.

Καρκίνος
Το μωρό Καρκίνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό. Με λίγα λόγια πολύ κλάμα! Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται λίγο περισσότερο την προσοχή σας και την αγκαλιά σας. Αυτό θα το κάνει να νιώσει συναισθηματική σταθερότητα. Δεδομένου οτι έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα αισθήματα των άλλων αλλά και να ταράζεται από αυτά προσπαθήστε να μην υπάρχουν εντάσεις όταν είναι μπροστά το μωρό Καρκίνος. Είναι μωρό που κρατάει και τις καλές αλλά και τις κακές αναμνήσεις από πολύ νωρίς. Αν του παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον θα αναπτυχθεί φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα αν όμως όχι μπορεί να εμφανίσει μαθησιακές δυσκολίες ή αλλά ψυχολογικά προβλήματα.
Λέων
Το μωρό Λέων πάνω από όλα είναι φασαριόζικο! Ξεχάστε τον ύπνο σας για το προσεχές μέλλον. Είναι ένα μωρό που πρέπει να ακουστεί και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Όλη η οικογενειακή ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει μυστηριωδώς να περιστρέφεται γύρω απο αυτό το μωρό μαγνήτη. Το μωρό Λέων λατρεύει να έχει κοινό γι αυτό γονείς μην εκπλαγείτε αν θελήσει αργότερα να γίνει ηθοποιός, τραγουδιστής ή άλλα παρόμοια. Κάνει εύκολα φίλους αλλά δύσκολα μοιράζεται τα πράγματά του. Θέλει να φτιάχνει τους κανόνες για τα παιχνίδια δείχνοντας από πολύ νωρίς τις ηγετικές του ικανότητες.

Παρθένος
Το πιστεύετε ή όχι αυτά τα μωρά είναι τα πιο ακατάστατα. Ποιός θα φανταζόταν οτι μεγαλώνοντας θα γίνουν οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου; Χρειάζονται ωστόσο μια συγκεκριμένη ρουτίνα ημέρας για να μπορέσουν να λειτουργήσουν. Και προσοχή γονείς μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε! Το μωρό Παρθένος μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό με το φαγητό γι αυτό προτιμήστε απλές λύσεις. Είναι αρκετά ανεξάρτητο και μπορεί να διασκεδάζει μόνο του με τις ώρες απλά με ένα παιχνίδι. Πιθανόν να μιλήσει πολύ γρήγορα καθώς υπάρχουν πολλά στο μυαλό του και θέλει να τα εκφράσει. Είναι αρκετά ντροπαλά μωρά.

Ζυγός
Το μωρό Ζυγός είναι αρκετά παθητικό. Δεν θα κάνει τίποτα για να τραβήξει την προσοχή σας παρόλο που την επιζητά. Είναι γλυκά μωρά με καλούς τρόπους. Προτιμάνε να είναι με παρέα παρά μόνα τους. Ειδικά τα κοριτσάκια λατρεύουν το ωραίο ντύσιμο και οτιδήποτε τα κάνει να νιώθουν όμορφες. Η καθαριότητα είναι πολύ βασική για ένα μωρό Ζυγό. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο των πάντων και συγχύζονται πολύ όταν νιώθουν οτι συμβαίνει το αντίθετο. Ξέρουν από νωρίς πως να χειραγωγούν τους άλλους και το κάνουν με τον πιο διακριτικό τρόπο.
Σκορπιός
Όταν ένα μωρό Σκορπιός έρχεται στον κόσμο όλα τα βλέμματα της οικογένειας θα στραφούν επάνω του. Και έτσι θα συνεχίσει η κατάσταση για πάρα πολύ καιρό. Του αρέσει να φαίνεται μυστηριώδης και να δυσκολεύει τα πράγματα για τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε συχνά να καταλάβετε τι θέλει για να σταματήσει να κλαίει. Πάντως το μωρό Σκορπιός περιμένει οτι όλη η οικογένεια θα ρυθμίσει τις δραστηριότητες της ανάλογα με τις επιθυμίες του. Είναι έξυπνα μωρά που θέλουν να γίνονται όλα με τον δικό τους τρόπο και μάλιστα ξέρουν και πως να το πετυχαίνουν. Τοξότης Αυτό το χαρούμενο μωρό που βλέπετε στον παιδότοπο είναι

Τοξότης.
Είναι εύκολο να κάνεις το μωρό Τοξότη να γελάσει και να διασκεδάσει. Είναι τα μωρά που θα περπατήσουν πιο γρήγορα από όλα τα υπόλοιπα. Τους αρέσει να εξερευνούν και είναι πολύ ανεξάρτητα. Νιώθουν πολύ άσχημα όταν είναι περιορισμένα σε έναν χώρο. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί έχουν πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Δύσκολα το μωρό Τοξότης θα νιώσει φόβο για κάτι. Είναι πολύ κοινωνικά μωρά και να είσαστε σίγουροι πως μεγαλώνοντας θα έχουν πολλούς φίλους.

Αιγόκερως
Το μωρό Αιγόκερως έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του από τη μέρα που γεννήθηκε και δύσκολα θα το παρατήσει! Είναι πολύ πειθαρχημένο και σοβαρό μωρό. Είναι τόσο οργανωμένο και μεθοδικό που σας προβληματίζει συχνά αν είναι φυσιολογικό. Ηρεμήστε! Το μωρό Αιγόκερως δεν μαθαίνει γρήγορα γιατί απλά ότι μαθαίνει πρέπει πρώτα να το κατανοεί απόλυτα και αυτό παίρνει χρόνο. Ο χώρος του χρειάζεται να είναι καλά οργανωμένος και μαθαίνει καλύτερα με παιχνίδι. Δεν είναι πολύ εύκολα μωρά όσον αφορά στις συναναστροφές τους με άλλα βρέφη.
Υδροχόος
Μπορεί να φαίνεται αξιολάτρευτο αλλά μη σας ξεγελά η εμφάνιση. Το μωρό Υδροχόος μπορεί να είναι λίγο απόμακρο ή ίσως και κάπως αντικοινωνικό γι αυτό χρειάζεται να το αφήνετε και λίγο μόνο του. Ακόμη και όταν κλαίει! Ίσως κλαίει γιατί δεν θέλει άλλο κόσμο από πάνω του. Αντιλαμβάνεται τα πράγματα κάπως διαφορετικά αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα. Το μωρό επαναστάτης έφτασε! Απολαμβάνουν την παρέα των άλλων βρεφών αν και συχνά δυσκολεύονται να δείξουν τα αισθήματα τους. Είναι αρκετά πεισματάρικα μωρά και πρέπει απλά αυτό να το αποδεχθείτε σα γεγονός. Δεν υπάρχει πιθανότητα να καταφέρετε να αλλάξετε την άποψη τους. Είναι έξυπνα μωρά αλλά πρέπει να συνεργαστείτε μαζί τους με τους δικούς τους όρους.

 Ιχθείς
Το μωρό Ιχθύς μπορεί να μοιάζει λίγο χαμένο και να κλαίει χωρίς λόγο. Όμως αυτό είναι μέρος της εσωστρέφειας αυτού του μωρού. Είναι αρκετά ανιδιοτελείς και καταλαβαίνει εύκολα τα συναισθήματα των άλλων. Γενικά είναι αρκετά ευαίσθητα μωρά. Προς αυτή την κατεύθυνση καταλαβαίνετε οτι χρειάζεται να του αφιερώνετε αρκετή ώρα και να το κρατάτε συχνά στην αγκαλιά σας. Το μωρό Ιχθύς εύκολα απομονώνεται στις σκέψεις του και αποκόπτεται από τον περίγυρό του. Τα μωρά Ιχθείς δεν έχουν καλή μνήμη. Σε γενικές γραμμές τους αρέσει να προσφέρουν και είναι ονειροπόλοι από τη φύση τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια