Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φρύδια: Δηλώστε έντονα την παρουσία σας

Αν τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας, τότε τα φρύδια μας είναι ...το κάδρο τους.
Γι αυτό και κάθε γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της πρέπει να δίνει μεγάλη έμφαση στα καλοφροντισμένα φρύδια.
Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, θα.....

ανανεώσετε την όψη του προσώπου σας και θα χαρίσετε βάθος στο βλέμμα σας.
Ένα από τα καθοριστικά στοιχεία της φυσιογνωμίας ενός προσώπου, τα φρύδια, άλλοτε λεπτά κι άλλοτε πιο παχιά, παίζουν σημαντικό ρόλο στη γεωμετρία και κατά συνέπεια στην ισορροπία του προσώπου.
Άλλωστε, οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ βασίζονται στα καλοσχηματισμένα τους φρύδια για να τονίσουν το βλέμμα τους: Πηνέλοπε Κρουζ, Τζούλα Ρόμπερτς, Κέιτ Γουίνσλετ είναι μόνο μερικές από τις γυναίκες που ξέρουν πως τα πλούσια φρύδια τους είναι τόσο σημαντικό προσόν όσο και το καλλίγραμμο σώμα τους και τα μακριά, λεπτά πόδια τους.  
* Το σωστό χρώμα Επιπλέον, εξίσου σημαντικό με το σχήμα τους είναι και το χρώμα τους, γι αυτό και οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να γίνει ύστερα από καλή μελέτη. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ριζικά το χρώμα των μαλλιών σας, εμπιστευτείτε το χρώμα των φρυδιών σας σε ένα ειδικό. Εκείνος θα σας πει ποιος είναι ο σωστός τόνος, που συνήθως πλησιάζει κατά πολύ εκείνο των μαλλιών, αλλά είναι περίπου δύο βαθμούς πιο σκούρος. Από την άλλη οι ανοιχτόχρωμες καλό είναι να μη χρησιμοποιούν μαύρο μολύβι για να τονίσουν το χρώμα τους.Θα λειτουργήσει καλύτερα ένα καφέ μολύβι, με το οποίο θα δημιουργήσει φωτοσκιάσεις. Για τον ίδιο λόγο, καλό είναι να μη λεπτύνεται πολύ τα φρύδια σας! Αν αργότερα θελήσετε ένα πιο έντονο σχήμα θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο φυσικά.  

* Το τέλειο σχήμα Ο πρώτος και πιο βασικός κανόνας για τη φροντίδα των φρυδιών μας είναι πως ποτέ δεν αφαιρούμε τριχούλες που εξέχουν και η ρίζα τους βρίσκεται στο εσωτερικό. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε "τριπούλες" που ύστερα θα αναγκαστούμε να "γεμίσουμε" με κάποιο μολύβι. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να χτενίσετε τα φρύδια σας.Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα ακριβό βουρτσάκι. Ακόμα και μια βούρτσα δοντιών είναι κατάλληλη. Σπρώχνετε πάντα τις τριχούλες προς τα πάνω και έξω. Με ένα ψαλιδάκι νυχιών τριμάρετε ελαφρά τις τρίχες, εφόσον το κρίνετε αναγκαίο. Θυμηθείτε να κόψετε μόνο τις μυτούλες που εξέχουν έξω από το σχήμα του φρυδιού. Εκείνο στο οποίο οφείλετε να επενδύσετε είναι σε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών. Θα σας επιτρέψει να είστε ακριβείς στις κινήσεις σας και να μην "τσιμπάτε" δέρμα, κάνοντας τη διαδικασία ακόμη πιο επίπονη.  

* Φιξάρετέ τα Το σημαντικότερο είναι να διορθώσετε το φυσικό σας σχήμα και να μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε, καθώς κάτι τέτοιο θα επηρεάσει τη συνολική εικόνα του προσώπου σας. Αν το κρίνετε αναγκαίο να αλλάξετε το σχήμα, εμπιστευτείτε έναν ειδικό! Αν έχετε πλούσια φρύδια, μπορείτε να τα "φιξάρετε" χρησιμοποιώντας μια διάφανη μάσκαρα. Περάστε μια ελαφρά στρώση καθώς τα χτενίζετε με το βουρτσάκι κι έτσι θα μείνουν στη θέση τους όλη μέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια