Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαράλαμπε, Χαρίκλεια, Μπάμπη, Χαρά χρόνια πολλά

Χαρά:
σημαίνει ευφροσύνη, ικανοποίηση. Υποκοριστικό της Χαρίκλειας. Έξυπνη κι ευαίσθητη, αγωνίζεται για να μπορέσει να διακριθεί επαγγελματικά. Δημιουργεί συχνά σαδομαζοχιστικές σχέσεις με τους άντρες και βρίσκει μια συναισθηματική ισορροπία μόνο όταν αποκτήσει παιδί.

Χαράλαμπος:
άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Προσγειωμένος, δε συγκινείται με ρομαντικά ιδεώδη. Αντίθετα, κυνηγάει πολύ πρακτικούς και χειροπιαστούς στόχους. Έχει όμως καλή καρδιά και καθώς είναι πολύ κοινωνικός, αποκτά εύκολα φίλους και φίλες, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες!

Χαρίκλεια:
ήταν πριγκίπισσα της Αιθιοπίας κι είχε έναν περιπετειώδη έρωτα με τον ωραίο Θεαγένη. Είναι κοινωνική και εξωστρεφής. Δεν προβληματίζεται πολύ, προτιμάει να χαίρεται τη ζωή της. Η οικογενειακή ζωή παίζει, ωστόσο σημαντικό ρόλο γι' αυτήν.

Χαράλαμπος / Λάμπης / Χάρης / Μπάμπης
Φίλε μας Χαράλαμπε, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Είσαι ένας άνδρας συγκροτημένος, λογικός και αρκετά πρακτικός. Προσπαθείς να επιβάλλεσαι στα συναισθήματά σου, για αυτό και δείχνεις σκληρός, ενώ στην πραγματικότητα έχεις μεγάλες ευαισθησίες. Το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χαρά+λάμπω για αυτό λοιπόν και είσαι ένας άνδρας που ποτέ δεν χάνει την χαρά και το γέλιο από τη ζωή του και πραγματικά όταν νιώθεις ευτυχισμένος λάμπεις και ξεχωρίζεις! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι έχεις μεγάλη δημιουργικότητα, φαντασία και έχεις μία έμφυτη κλίση προς τις τέχνες. Το γούστο σου είναι ιδιαίτερο και κάνεις εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς αλλά διακοσμείς το χώρο σου με μοναδικό τρόπο! Το φλερτ σε εξιτάρει και είσαι από τους άνδρες που ξέρουν καλά τον τρόπο να αποθεώνουν μία γυναίκα και να την κάνουν να αισθάνεται ξεχωριστή!

Χαραλαμπία / Χαρά
Πάντα γελαστή και αγαπημένη, είσαι φίλη μας Χαραλαμπία που ξεχωρίζεις με την λαμπερή παρουσία σου αλλά και το ξεχωριστό σου στυλ. Το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χαρά+λάμπω και αυτό φανερώνει πώς όταν είσαι ευτυχισμένη λάμπεις κυριολεκτικά. Προσπαθείς να βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία και κέφι και τα καταφέρνεις μία χαρά! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία φιλόδοξη αλλά και «καριερίστα» γυναίκα! Η δουλειά σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου και αυτό συμβαίνει γιατί διψάς για καταξίωση, αναγνώριση αλλά και αποκατάσταση! Η οικονομική άνεση, είναι πολύ βασική για σένα γιατί δεν μπορείς να αντέξεις με τα λίγα…θέλεις τα πολλά! Οι απαιτήσει σου τόσο από τη ζωή όσο και από τον εαυτό σου είναι μεγάλες, όμως έχεις όλο το πείσμα και την επιμονή για να διεκδικήσεις τα όνειρά σου! Παράλληλα ο λεξάριθμος 8 φανερώνει ότι είσαι ιδιαίτερα σεξουαλική και οι άντρες δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν τα ερωτικά σου τερτίπια!

Χαρίκλεια
Γλυκιά αλλά και «ξακουστή» Χαρίκλεια, το όνομά σου είναι αρχαιοελληνικό και προκύπτει από τις λέξεις χάρις (η χάρη) + κλέος (η δόξα). Είναι φανερό λοιπόν ότι είσαι μία γυναίκα που χαίρεσαι μέσα από την πρόοδό σου, διψάς για αναγνώριση αλλά καταφέρνεις και στη ζωή σου να κερδίσεις την φήμη και την εξέλιξη που προσμένεις. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι πάνω από όλα για σένα μετράει η συντροφικότητα, η ζεστασιά και οι σχέσεις! Νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου, τους φροντίζεις και τους προσέχεις και αρκετές φορές κάνεις και τα στραβά τα μάτια, γιατί φοβάσαι μην τους χάσεις. Για να μην μείνει μόνη, αναγκάζεσαι να συμβιβάζεσαι και πολλές φορές να κάνεις παρέα και με τους λάθος ανθρώπους. Με διπλωματικότητα, ευγένεια αλλά και επικοινωνιακή ευελιξία, καταφέρνεις να στρέφεις υπέρ σου κάθε κατάσταση!

Χαρίλαος: ο έβδομος βασιλιάς της Σπάρτης. Η δουλειά απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και συνήθως διαπρέπει στο επάγγελμά του. Έντιμος και χωρίς μεγάλες υλικές απαιτήσεις, θέλει πάντα να προσφέρει τους άλλους.

 Χαρίλαος
Φίλε μας Χαρίλαε το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χάρις (χάρη) + λαός και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας που θέλει να δίνει χαρά στους γύρω του με κάθε τρόπο. Δύσκολα λες όχι, πάντα προσπαθείς για το καλύτερο και θέλεις να σκορπίζεις την χαρά κάνοντας κάθε επιθυμία πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε ότι το όνομά σου προέρχεται από τον έβδομο βασιλιά της Σπάρτης! Σου αρέσει και εσένα από την πλευρά σου να ασχολείσαι με τα κοινά και πάντα ξεχωρίζεις για την σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική σου άποψη. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και εδώ φανερώνεται ότι είσαι ένας άριστος διπλωμάτης. Έχεις τον τρόπο να διαχειρίζεσαι άψογα κάθε κατάσταση, συγκρατείς τα νεύρα και το θυμό σου και συμπεριφέρεσαι πάντα με γλυκύτητα και ευγένεια. Τα έχεις καλά με όλους, διατηρείς ένα άψογο κοινωνικό προφίλ και διατηρείς επαφή και στενούς δεσμούς με όποιον άνθρωπο περάσει από τη ζωή σου!

κι ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια