Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΝΕΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ του Λάμπη Λιβιεράτου!

Τι συμβαίνει και ο Λάμπης Λιβιεράτος εξαφανίστηκε και πάλι από «προσώπου γης»; Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα στην ζωή του;
Τον τελευταίο χρόνο ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά....

που πολύ εύχονται σύντομα να έχει τελειωμό.
Ο Λάμπης Λιβιεράτος, βιώνοντας την πιο δύσκολη φάση της ζωής του, μην μπορώντας να ανταπεξέλθει ψυχικά, στις κακουχίες (οικονομικές και συναισθηματικές) με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος, χρειάστηκε για ένα χρονικό διάστημα να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη, κεκλεισμένων των θυρών.
Τα οικονομικά προβλήματα, το τέλος του γάμου του με την Εύη Αδάμ, η αυτοκτονία του αδερφού του, στάθηκαν βουνό που δεν είχε την ψυχική δύναμη να ανέβει.
Μετά από την παραμονή του σε ψυχιατρική κλινική, κατάφερε να βγει πιο δυνατός, πριν από τέσσερις μήνες.
Μια είδηση που προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά σε φίλους και γνωστούς.
Και ενώ όλοι περίμεναν το δυναμικό comeback του, ο δημοφιλής τραγουδιστής εξαφανίστηκε εκ νέου!

ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο που μιλάει καθημερινά μαζί του και ενημερώνεται για την εξέλιξη της ψυχικής του υγείας, ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει μετακομίσει «προσωρινά» εδώ και δυο μήνες στην Ελβετία.
Εκεί φέρεται να φιλοξενείται στο σπίτι της μητέρας του, η οποία τον φροντίζει και τον περιποιείται στις δύσκολες στιγμές που περνάει ακόμα.
Κατά τα λεγόμενα του φίλου του τραγουδιστή, αν και συνεχίζει την θεραπεία του, χαλαρώνοντας και ηρεμώντας μακριά από όλους και από όλα, είναι πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Θα παραμείνει όμως λίγο καιρό ακόμα στο εξωτερικό, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα να πάρει εκ νέου την ζωή στα χέρια του...
Σπυριδούλα Κάμπου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια