Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η καυτή αυτοβιογραφία της Βάνας Μπάρμπα θα βάλει φωτιά

Φωτιά στον κόσμο της showbiz, καθώς και τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, αναμένεται να βάλει η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Βάνας Μπάρμπα.
Σύμφωνα με δημοσιεύμα του περιοδικού Ciao το sex symbol των 90s, η γυναίκα που έκανε ευτυχισμένους πολλούς άντρες......

(έστω και στη φαντασία τους), η Βάνα Μπάρμπα, σύντομα θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφίας της, η οποία θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.
Γιατί; Γιατί εκτός από σκέψεις και αναμνήσεις μέσα στις σελίδες του θα διαβάσουμε και για ναρκωτικά, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και έρωτες με σημαντικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου.
Όπως διαβάσαμε στο Ciao, η Βάνα εξομολογείται για πρώτη φορά το τετ-α-τετ με κορυφαίο πολιτικό σε γκουρμέ εστιατόριο της Κηφισιάς: “Ο τότε ισχυρός άντρας της πολιτικής, σε θέση-κλειδί της κυβέρνησης, τρώει με μία παρέα υπουργών....Ξαφνικά στην έισοδο εμφανίζεται η Βάνα Μπάρμπα, συνοδευόμενη από αναγνωρίσιμο ποδοσφαιριστή. Όλοι γύρω μένουν άναυδοι. Όχι μόνο εμπειδή μπήκαν αυτοί οι δύο αλλά και επειδή ο κορυφάιος πολιτικός κατεβάζει κρότο τα μαχαιροπιρουνα του στο πιάτο, σκουπίζεται βιαστικά και εκσφενδονίζεται προς το τραπέζι που πήγε και κάθισε το ζευγάρι, προκειμένου να υποβάλει στην εντυπωσιακή ηθοποιό τα σέβη του”.
Θα μάθουμε και για εκείνο τον βασιλιά, ο οποίος είχε πέσει στα γόνατα έξω από το δωμάτιο της κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και δήλωνε καταγοητευμένος από εκείνη.
Και τέλος θα διαβάσουμε ατάκες όπως: “έχω δοκιμάσει τα πάντα σε ναρκωτικά”, “έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καναλάρχη”, “μέχρι και έρωτα θα έκανα με γκέι”.
Εχχμμμ μήπως η φωτιά έχει ήδη μπει;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια