Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια 2013

Μια μικρή γεύση για τα ζώδια του 2013:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:
Το 2013 έχει πολλές δυνατότητες και υποσχέσεις για σας, όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα επιλέξετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Οι τομείς που θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν προσοχή είναι η υγεία σας, τα κοινά οικονομικά, οι κοινές επενδύσεις, και θέματα που σχετίζονται με τα πεθερικά και τις κληρονομιές. Η σχέση με τους γονείς σας θα υποστεί αλλαγές, και στο διάστημα της χρονιάς θα νιώσετε ισχυροί τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά την καριέρα σας. Αυτή τη χρονιά φαίνεται πως ακολουθείε μια εντελώς αντισυμβατική πορεία.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Είστε ελεύθερα πνεύματα και δεν σας αρέσει να ασχολείτε πολύ με τα θέματα του σπιτιού. Ωστόσο, φέτος θα αναγκαστείτε να μην παραμείνετε παθητικοί σε κάποιες καταστάσεις που θα διαδραματιστούν μέσα στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, η οικογενειακή σας εστία μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και πίεση και να σας κάνει ευερέθιστο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ταξιδεύετε συχνά κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους. Θα απαιτηθούν προσαρμογές για να λειτουργήσουν τα πράγματα σωστά, αλλά δείχνουν να βελτιώνονται πολύ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του έτους. Τότε μπορεί να αγοράσετε ακόμη και ένα νέο σπίτι, γραφείο ή αυτοκίνητο.
Ερωτική Ζωή:
Δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή μέσα στο 2013. Αν η σχέση σας ήταν καλή το προηγούμενο έτος, θα παραμείνει. Ωστόσο, αν ταλαντευόταν, μάλλον θα πρέπει να την επανεξετάσετε σοβαρά και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά για να εξασφαλίσετε την ισορροπία της. Επιδιώξτε ανοιχτό διάλογο με το σύντροφό σας και αποδείξτε το βάθος της αγάπης σας. Εργαστείτε πάνω στη σχέση σας και κάντε τη πιο χαρούμενη. Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι αναψυχής με τον αγαπημένο σας τον Ιούνιο.
Υγεία:
Θα έχετε μια ισχυρή διαίσθηση αυτή τη χρονιά και θα ακούτε τη φωνή της ψυχής σας, η οποία δείχνει πιο ισχυρή φέτος, σε αντίθεση με τη σωματική σας υγεία και το σώμα σας εν γένει, που μπορεί να χρειαστούν τη φροντίδα και την προσοχή σας, χωρίς ωστόσο να προβλέπεται κάποιο σοβαρό ζήτημα υγείας. Αποφεύγετε τη σωματική και διανοητική υπερκόπωση, και μην το παρακάνετε στο θέμα της δίαιτας και της άσκησης, αλλά βρείτε την ισορροπία και διατηρήστε την.
Καριέρα και Οικονομικά:
Μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στο μέτωπο της δουλειάς σας φέτος. Θα πρέπει να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για να κερδίσετε μια θέση που θα σας δίνει εξουσία και αναγνώριση. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε μια λανθασμένη απόφαση, κι αυτό θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τα πράγματα στον τομέα αυτό ως το τέλος του χρόνου. Ως εκ τούτου, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη κάθε σημαντικής απόφασης. Όσοι από σας έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα, αλλά θα τα χειριστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Τα ταξίδια μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικά για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας.
Συμβουλές:
Μη βιάζεστε ν΄αρπάξετε τις ευκαιρίες και δείξτε υπομονή. Αποφασίζετε με γνώμονα τη λογική, για να πετύχετε το καλύτερο. Επίσης, παραμείνετε διπλωμάτες καθώς εξηγείτε τις κάπως αντισυμβατικές ιδέες σας, που φαίνεται να υπερισχύουν φέτος. Ακούστε τη φωνή της ψυχής σας για να φτάσετε στην επιτυχία.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:
Να είστε τόσο προσεκτικοί όσο και κάποιος που περπατά σε τεντωμένο σχοινί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα πράγματα. Αυτή τη χρονιά θα είστε απασχολημένοι με ζητήματα χρημάτων και οικογενειακά. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, κυρίως στον κοινωνικό τομέα. Η δικτύωσή σας και η κοινωνική σας ζωή θα περιοριστούν. Αυτό είναι καλό, γιατί θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε ενδοσκόπηση. Ευνοείται η τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θα έχετε καλές σχέσεις με την οικογένεια του συζύγου σας.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Είστε από τη φύση σας πρόσωπο που κυριαρχεί και θα θελήσετε να έχετε τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις που θα πάρει η οικογένειά σας. Ωστόσο, όποιος θέλει τη δύναμη παίρνει και την ευθύνη, και είναι σκόπιμο να μοιραστείτε το ρόλο σας με κάποιον εξίσου ισχυρό όπως εσείς, έτσι ώστε να κατανέμονται οι ευθύνες. Θα πρέπει να μάθετε να καλλιεργείτε τις κατάλληλες διαχειριστικές ικανότητες και τη δυνατότητα να χειρίζεστε πολλά και διαφορετικά οικογενειακά θέματα. Καλλιεργήστε μια πιο ήπια και προσωπική προσέγγιση σε θέματα οικογένειας.
Ερωτική Ζωή:
Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είστε πιο ελαστικοί και να δείχνετε κατανόηση στον αγαπημένο σας, γιατί η σχέση σας μπορεί να περάσει μια δύσκολη φάση, η ευελιξία όμως από την πλευρά σας θα βοηθήσει. Όσοι από σας δημιουργήσατε πρόσφατα μια σχέση, μπορεί να θελήσετε να τη διακόψετε προτού προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Αυτό ίσως να μην αντιμετωπιστεί καλά από το σύντροφο, έτσι θα χρειαστεί να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Υγεία:
Η σωματική σας υγεία θα είναι πολύ καλή για το 2013, σε αντίθεση όμως με την ψυχική. Κάποια ζητήματα ενδέχεται να σας προκαλέσουν κατάθλιψη, καθώς η πίεση που θα σας ασκηθεί θα είναι μεγάλη. Να προσέχετε τη δίαιτά σας, τη φυσική σας κατάσταση, και να κάνετε συχνά τσεκάπ. Όσοι αντιμετωπίζετε ήδη κάποια προβλήματα υγείας, να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή. Μπορεί, επίσης, να υποφέρετε από εναλλαγές της διάθεσης και απότομα σκαμπανεβάσματα.
Καριέρα και Οικονομικά:
Πρόκειται για ένα υγιές οικονομικά έτος, τουλάχιστον για όσους από σας φροντίζετε προσεκτικά πού επενδύετε. Μην  παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις, κάντε συνετό οικονομικό σχεδιασμό, και αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα. Στην καριέρα σας θα υπάρξει πρόοδος, αν και όχι χωρίς δυσκολίες. Ευνοείται η μετεγκατάστασή σας μετά τον Αύγουστο. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις, θα ταξιδεύετε πολύ κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Παρά το γεγονός ότι οι νέες επενδύσεις σας θα απαιτήσουν προηγμένη τεχνολογία, αυτό θα αποβεί μακροπρόθεσμα επωφελές.
Συμβουλές: Δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο, ειδικά όσον αφορά τα μυστικά της ζωής σας. Να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις σας και να δείχνετε περισσότερη κατανόηση, γιατί αυτό πάντα βοηθάει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά:
Η φετινή διέλευση του Δία σας φέρνει μεγάλη χαρά και ευνοεί τόσο την υγεία όσο και την τσέπη σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά, την οικογένεια ή την κληρονομιά του συζύγου. Τα θέματα καριέρας μπορεί να σας δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολία. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παρουσιάστε στον κόσμο τον πραγματικό σας εαυτό.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας προβλέπεται φέτος τύχη και ηρεμία. Δεν πρέπει όμως να κάνετε πράγματα που θα προκαλέσουν την οργή των μεγαλύτερών σας και φροντίστε πάντα να επιλέγετε το σωστό δρόμο, καθώς τώρα η τύχη είναι με το μέρος σας. Οι επισκέπτες και οι φιλοξενούμενοί σας θα πολλαπλασιαστούν. Θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας ζωή και θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, αλλά μην ξεχνάτε «τα του οίκου σας» τα οποία απαιτούν τη φροντίδα σας.
Ερωτική Ζωή:
Καλή χρονιά για τη σύσφιξη ενός γαμήλιου δεσμού. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, μπορεί φέτος να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις κάνουν ένα βήμα παραπάνω και οι «φρέσκιες» δυναμώνουν και εξελίσσονται. Οποιαδήποτε συναισθηματική ένωση που θα σφυρηλατηθεί φέτος, έχει τα εχέγγυα μακροημέρευσης. Θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα στα ζευγάρια και θα κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί. Αποφύγετε να επικρίνετε σκληρά το σύντροφό σας.
Υγεία:
Θα ασχοληθείτε με πάρα πολλούς τομείς τώρα, και ίσως παραμελήσετε τη σωματική σας υγεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, νευρικότητα και παχυσαρκία. Δεν προβλέπονται σημαντικά προβλήματα υγείας για φέτος. Διατηρήστε έναν υγιή τρόπο ζωής, και φροντίζετε γενικότερα τη φυσική σας κατάσταση.
Καριέρα και Οικονομικά:
Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας κατά το 2013. Μπορεί να πάρετε αύξηση ή να ανεβείτε στην ιεραρχία της εταιρείας όπου εργάζεστε. Ωστόσο, υποφέρετε από δυσαρέσκειες στην επαγγελματική σας ζωή που μπορεί να σας προβληματίσουν. Παραμείνετε επιφυλακτικοί σχετικά με τις επενδύσεις σας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Επενδύστε έξυπνα για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Συνολικά, η οικονομική σας κατάσταση θα παραμείνει καλή αυτή τη χρονιά.
Συμβουλές:
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σε θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά και αποφύγετε πάση θυσία να συνεργαστείτε με μέλος της οικογένειας του συζύγου σας. Στο μέτωπο της σταδιοδρομίας, θα πρέπει να εμπιστεύεστε πάντα το ένστικτό σας. Στην οικογενειακή σας ζωή, φροντίστε να διατηρήσετε φιλικές σχέσεις με όλους και να δείχνετε κατανόηση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:
Θα αντιμετωπίσετε τεράστιες δυσκολίες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά το τελευταίο θα σας ανταμείψει. Μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους σε θέσεις ηγετικές. Λόγω της διέλευσης του Ουρανού, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις που θα χρειαστεί να χειριστείτε με σύνεση. Αυτή τη χρονιά θα συνειδητοποιήσετε τις κρυφές δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Προσπαθήσετε να ακολουθείτε πάντα τη μέση οδό, αντί να παίρνετε δραστικά μέτρα. Όσοι επιθυμείτε να μεταβείτε στο εξωτερικό για τριτοβάθμιες σπουδές, ίσως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Η ζωή σας στο σπίτι φαίνεται πως παραμένει σχετικά ήρεμη φέτος. Κάποια ανακαίνιση ή αλλαγή μέσα στο χώρο σας είναι πιθανή. Μπορεί να αγοράσετε ένα σπίτι στο τελευταίο μέρος του έτους. Η σχέση με τους γονείς σας, ειδικά τον πατέρα σας, θα είναι τεταμένη, κυρίως επειδή η αντίληψή σας για τη ζωή διαφέρει από τη δική τους. Μερικοί επισκέπτες στο χώρο σας θα αποφασίσουν να παρατείνουν τη διαμονή τους, κι αυτό θα επηρεάσει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας.
Ερωτική Ζωή:
Όσοι είστε μόνοι ίσως φέτος βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Θα περιμένετε πολλά από αυτή τη σχέση και θα λαχταράτε τη δέσμευση, ακόμη κι αν το άλλο άτομο δεν είναι ακόμη έτοιμο. Προσπαθήστε να μην ενεργήσετε βιαστικά. Αντί να εκδηλώνετε θυμό, πανικό και κτητικότητα, προτιμήστε να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας και να συζητάτε τα θέματα που σας αφορούν. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μια ερωτική σας σχέση να φτάσει φέτος μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.  Και για τους ήδη παντρεμένους όμως, είναι μια πολύ καλή χρονιά. Όσοι από σας θέλετε παιδί, ευνοείστε.
Υγεία:
Φροντίστε την υγεία σας, τρώτε καλά και ξεκουράζεστε αρκετά. Αποφύγετε υπερβολές σε φαγητό ή ποτό. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το πεπτικό και το αναπαραγωγικό σας σύστημα. Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από κάποιο είδος καρκίνου μπορούν να ελπίζουν σε μια χρονιά χωρίς προβλήματα. Αν ήδη πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια, δοκιμάστε εναλλακτικές θεραπείες, για να αντλήσετε ενισχυμένα και μακροπρόθεσμα οφέλη.
Καριέρα και Οικονομικά:
Κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους, δεν θα σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος στη σταδιοδρομία και τα οικονομικά σας. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν από το τρίτο τρίμηνο και μετά, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πρόοδό σας και την οικονομική σας ασφάλεια. Νέες πόρτες σας ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Οι πλανήτες ευνοούν τις επιχειρηματικές προσπάθειες, και τα σχέδια επέκτασης επιχειρήσεων είναι πλέον δυνατά. Τα έσοδά σας θα είναι ικανοποιητικά, αλλά περιορίστε τα έξοδά σας. Αποφύγετε την κερδοσκοπία και τις χρηματιστηριακές επενδύσεις.
Συμβουλές:
Στη ζωή ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, και το αντίστροφο. Να το θυμάστε πάντα αυτό, και ειδικά φέτος. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και να προσπαθήσετε να ανανεωθείτε.
ΛΕΩΝ
Γενικά:
Το 2013 θα είναι πολύ ενδιαφέρον για σας, καθώς θα συνοδευτεί από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο χώρος του σπιτιού σας μπορεί να παραμείνει ελαφρώς διαταραγμένος. Ωστόσο, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για κέρδη. Τα σχέδια για την αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου μπορεί να καθυστερήσουν. Αν είχατε σκεφτεί την αλλαγή καριέρας, μπορεί να το μετανιώσετε καθώς απ΄την αρχή θα φανούν κάποιες δυσκολίες. Οι απόψεις σας για τη ζωή μπορεί να αλλάξουν εντελώς φέτος. Ίσως υπάρξουν ξαφνικά σχέδια για ταξίδια. Η έλλειψη οικονομικής στήριξης από την οικογένειά σας θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Μια ανακαίνιση φέτος θεωρείται πιθανή. Θα ανησυχείτε πολύ για την υγεία των γονιών σας. Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να σας δίνουν την υποστήριξή τους, αλλά τελικά θα πρέπει να περπατήσετε μόνοι σας το μονοπάτι της ζωής. Οι περιορισμοί που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε απογοήτευση, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.
Ερωτική Ζωή:
Οι φιλίες ενδέχεται να μετατραπούν σε έρωτες, και να σας δώσουν μεγάλη ηθική στήριξη. Θα εντυπωσιάζετε σε μεγάλο βαθμό το άλλο φύλο, ωστόσο είναι απαραίτητο να φιλτράρετε τα απλά ξεμυαλίσματα, ώστε να φέρετε μόνο την αληθινή αγάπη στην καρδιά σας. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα παντρεμένα ζευγάρια έχετε μια ελαφρώς δύσκολη χρονιά μπροστά σας, εξαιτίας του διαταραγμένου οικιακού σας περιβάλλοντος. Η ερωτική έλξη ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας θα παραμείνει ανέπαφη. Πολύ καλή στιγμή για να κάνετε παιδιά.
Υγεία:
Ίσως παραμελήσετε την υγεία σας φέτος. Βάλτε στο διαιτολόγιό σας περισσότερα φρούτα και γάλα. Μην παίρνετε τα πράγματα κατάκαρδα, φροντίστε να παραμένετε ήρεμοι, αλλιώς μπορεί να υποφέρετε από προβλήματα που σχετίζονται με την αρτηριακή πίεση και ειδικότερα τη χαμηλή αρτηριακή πίεση. Τα πόδια και τα δόντια σας θα είναι επίσης δύο άλλες ευαίσθητες περιοχές. Καλή στιγμή για να ανακαλύψετε αποτελεσματικές θεραπείες για προβλήματα υγείας που σας ενοχλούσαν εδώ και πολύ καιρό. Ακολουθείστε τις συμβουλές του γιατρού σας, για να απαλλαγείτε από παλιές και επαναλαμβανόμενες παθήσεις.
Καριέρα και Οικονομικά:
Αποφύγετε να συγκρουστείτε με τους ανωτέρους σας ή με όποιον εκπροσωπεί την εξουσία. Μπορεί να σας παρουσιαστούν περισσότερες από δύο ευκαιρίες για να αλλάξετε πορεία σταδιοδρομίας ή δουλειά. Ωστόσο, δεν θα σας δοθεί αρκετός χρόνος να αποφασίσετε, και γι΄αυτό η μακροπρόθεσμη προοπτική δεν θα είναι βέβαιη. Επιχειρηματικά, η πρόοδος φαίνεται να αργεί.
Συμβουλές:
Χρησιμοποιείστε φενγκ σούι, ρέικι και άλλα τέτοια εναλλακτικά, για να φέρετε περισσότερη θετικότητα στη ζωή σας. Μη χάνετε την πίστη σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:
Αυτή η χρονιά θα είναι ομαλή και δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Θα παίρνετε όλες τις αποφάσεις σας ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, κυρίως κοινών λογαριασμών, θα πρέπει να τα φροντίσετε με σύνεση, ενώ άλλα που αφορούν κληρονομιές μπορεί να γίνουν περίπλοκα. Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου στον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο είναι πιθανή. Προσέχετε πού επενδύετε τα χρήματά σας, γιατί η κερδοσκοπία μπορεί να προκαλέσει χασούρες. Είναι μια καλή στιγμή για να ακονίσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να τα εκμεταλλευτείτε για να κερδίσετε χρήματα.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Τα ζητήματα του σπιτιού σας θα εξελίσσονται όπως τα έχετε προγραμματίσει, και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα γίνει χαρούμενη, καθώς θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για να το πετύχετε αυτό. Ωστόσο, μπορεί να δεχτείτε κάποιους απρόσμενους επισκέπτες που θα θελήσουν να παραμείνουν περισσότερο διάστημα, κάτι που θα προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε σας και τους δικούς σας. Ο χειρισμός των παιδιών θα μπορούσε να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση, γι΄αυτό να είστε υπομονετικοί όταν ασχολείστε μαζί τους. Αυτή η χρονιά ευνοεί όσου σχεδιάζουν να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο τους παιδί. Αν σχεδιάζετε να επενδύσετε σε ένα νέο σπίτι ή γραφείο, κρατήστε την όρεξή σας για το δεύτερο μέρος του έτους.
Ερωτική Ζωή:
Η χρονιά αυτή μάλλον θα είναι αποφασιστική για θέματα καρδιάς, ωστόσο ειδικά στα θέματα αυτά θα απαιτηθεί υπομονή. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη, ενώ οι ανάγκες και οι προσδοκίες του συντρόφου σας ενδέχεται να είναι κάπως ασυνήθιστες, και πρέπει να βρείτε τρόπο να τις ικανοποιήσετε. Προσπαθήστε να μην ασκείτε υπερβολική ψυχική πίεση στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Η περίοδος Αυγούστου – Δεκεμβρίου θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ξεκίνημα μιας μακροπρόθεσμης σχέσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε γάμο.
Υγεία:
Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να αποφύγετε τραυματισμούς στα χέρια ή σε σημεία του σώματος από τη μέση και πάνω. Παρόλα αυτά, γενικά το 2013 θα είναι μια χρονιά καλής υγείας. Γύρω στα μέσα του έτους, μπορεί να εμφανίσετε κάποιο πόνο στις αρθρώσεις ή να σας απασχολήσει ένα γαστρικό πρόβλημα. Αν πάσχετε από ρευματισμούς, να είστε πιο προσεκτικοί μεταξύ Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Η γιόγκα θα σας έκανε πολύ καλό.
Καριέρα και Οικονομικά:
Η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά σας, καθώς θα σας γίνει μια πολύ προσοδοφόρα επαγγελματική πρόταση. Μπορεί επίσης να κερδίσετε μια θέση ηγετική στον εργασιακό σας χώρο. Η συνεργασία με τους ανωτέρους σας θα είναι καλή. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε μια ξένη χώρα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, μην είστε βιαστικοί στα σχέδιά σας και δείξτε υπομονή. Αυτό που θα σας χρειαστεί για να πάτε την επιχείρησή σας μπροστά, είναι το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Αν ψάχνετε για έναν συνεργάτη στην επιχείρηση, δείξτε προσοχή στην επιλογή, δεδομένου ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία κατανόηση.
Συμβουλές:
Το να προσπαθείτε να αποδράσετε από τα προβλήματα δεν λειτουργεί, οπότε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για να δείτε πώς θα τα αντιμετωπίσετε. Αγνοήστε τα σχόλια των άλλων για τον τρόπο ζωής σας, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Η άσκηση θα είναι ευεργετική για την υγεία σας.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά:
Κάποια ζητήματα του σπιτιού σας θα χρειαστούν επίλυση. Πικρία θα προκύψει σε επαγγελματικές συνεργασίες ή στη σχέση σας με το σύζυγο. Συνεπώς, θα επανεκτιμήσετε φέτος τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι σε θέματα υγεία και φιλανθρωπίας, αλλά και σε θέματα καριέρας, όπου όμως θα σημειώσετε και μεγάλη πρόοδο. Να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον Καλή στιγμή για να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας δεν αναγνωρίζουν όσα τους προσφέρετε, πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε το καθήκον σας. Η υγεία των γονιών σας μπορεί να είναι εύθραυστη, έτσι δώστε τους τη δέουσα προσοχή. Η επικοινωνία σας με το σύζυγο θα χρειαστεί βελτίωση, γι΄αυτό φροντίστε να μιλάτε περισσότερο. Η χρονιά ευνοεί την αλλαγή κατοικίας.
Ερωτική Ζωή:
Οι νέες ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν δύσκολη υπόθεση για σας φέτος. Ακόμα κι αν αρχίσετε μια σχέση, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται απλώς για σεξουαλική έλξη και δεν είστε διανοητικά συμβατοί με το σύντροφό σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι αυτή είναι οικονομικά επαχθής για σας, και θα αναγκαστείτε να την επαναξιολογήσετε. Αν είστε παντρεμένοι, θα δυσκολευετείτε να συνεννοηθείτε με τον ανελαστικό σας σύντροφο. Όπως και να΄χει, θα είναι μόνο η σωματική έλξη που θα κρατήσει ανέπαφη τη σχέση σας. Ωστόσο, η ερωτική ένταση θα είναι τόσο έντονη, που μπορεί να σας προκαλέσει «ασφυξία».
Υγεία: Αυτό το έτος, θα σας απασχολούν κατά καιρούς μικροπροβλήματα υγείας. Θα σας προβληματίσει η διατροφή σας, και οι πεπτικές διαταραχές θα είναι συχνές. Αντιμετωπίστε αυτά τα προβλήματα με ομοιοπαθητική ή αγιουρβέδα αντί για τα συμβατικά φάρμακα. Η περίοδος Ιουλίου-Σεπτεμβίου θα είναι ελαφρώς δύσκολη φάση από άποψη υγείας. Εκτός, όμως, από εκείνη την περίοδο, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό.
Καριέρα και Οικονομικά:
Ο Δίας θα βοηθήσει την οικονομική σας κατάσταση, η οποία όμως δεν φαίνεται να σταθεροποιείται. Έτσι, μπορεί να κερδίσετε πολλά χρήματα φέτος, αλλά δεν θα είστε σε θέση να τα κρατήσετε. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε μια θετική και αισιόδοξη στάση για να αποκομίσετε κέρδη και να αρπάξετε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αυτή η χρονιά ευνοεί τις επιχειρήσεις και τα σχέδια επέκτασης ή τις κοινοπραξίες, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο. Κάντε επενδύσεις τέτοιες, που θα σας αποφέρουν οφέλη μετά τη συνταξιοδότησή σας. Η χρονιά ευνοεί την πώληση και την αγορά ακινήτων.
Συμβουλές:
Στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε. Ακόμα κι αν είναι μια επίπονη και κουραστική διαδικασία, θα σας βοηθήσει τελικά. Αν είστε υπερβολικά ανιδιοτελείς και συμπονετικοί, αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, έτσι καλύτερα να κρατήσετε ένα μέτρο. Αναπτύξτε μια πιο αισιόδοξη προοπτική, που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:
Το 2013 μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο για σας, καθώς θα αισθάνεστε στριμωγμένοι κι αυτό θα σας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Ωστόσο, ο Δίας θα γυρίσει υπέρ σας γύρω στα μέσα του έτους, κι αυτό θα σας ανακουφίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα σας απασχολήσει ο τομέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα ταξίδια, ενώ θα σας δυσκολέψει ο τομέας της εργασίας και σ΄αυτό το ζήτημα θα έχετε μια δύσκολη χρονιά και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε την προσοχή σας. Όσοι έχετε κάποια δημιουργική κλίση θα απολαύσετε φήμη, χρήματα ή και τα δύο. Πρόκειται για μια σπάνια φάση, και γι΄αυτό εκμεταλλευτείτε την.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ενδέχεται αυτή τη χρονιά να κουβαλάτε στο σπίτι και στην οικογένειά σας την απογοήτευση από άλλους τομείς της ζωής σας, κι αυτό δεν είναι καλό, έτσι φροντίστε να είστε ήπιοι και συμπονετικοί με τους αγαπημένους σας. Η διατήρηση της ηρεμίας και της αρμονίας στο σπίτι σας θα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη φέτος. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να ελέγχετε την εύφλεκτη ιδιοσυγκρασία σας και να χειρίζεστε τις καταστάσεις με μεγάλη ωριμότητα.
Ερωτική Ζωή:
Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά αυτό μόνο αν κρατήσετε το μυαλό και τη στάση σας ανοιχτά. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε μην γίνεστε υπερβολικά κτητικοί ή ζηλιάρηδες, γιατί αυτό μπορεί να τη βλάψει. Η φετινή χρονιά μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη για τα παντρεμένα ζευγάρια. Αν θέλετε να σώσετε το γάμο σας, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά υπομονετικοί, συμβιβαστικοί και να επιδιώκετε την ισορροπία με κάθε κόστος. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να δείξετε ακαμψία στις σχέσεις σας.
Υγεία:
Αν αποφεύγετε στρεσογόνες καταστάσεις, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας τη χρονιά αυτή. Εκτός από κάποιες μικροενοχλήσεις, θα είστε σωματικά σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί να αποφεύγετε, όμως, ψυχικές αναστατώσεις, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε δερματικά προβλήματα, στομαχικές διαταραχές και χάσιμο κιλών. Καλό είναι να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και ένα κανονικό ρυθμό στη ζωή σας, κρατώντας μακριά τα οινοπνευματώδη και το τσιγάρο. Αν φέρετε την υγεία σας σε μια καλή κατάσταση τώρα, θα διατηρηθεί έτσι για αρκετά χρόνια.
Καριέρα και Οικονομικά:
Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συναδέλφους σας τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, τα αφεντικά σας θα είναι στο πλευρό σας, γιατί είστε επιμελείς και εργάζεστε σκληρά. Μετά το Μάιο, είναι μια αρκετά ευοίωνη στιγμή για να αλλάξετε δουλειά, αν θελήσετε. Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, τα πράγματα θα απλοποιηθούν και θα πάρετε πολλές προσφορές. Το πρώτο εξάμηνο δεν είναι ευνοϊκό για την επέκταση της επιχείρησής σας. Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα επεκτατικά σας σχέδια κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
Συμβουλές:
Όταν οι συνθήκες είναι δυσμενείς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε υπομονετικοί μέχρι τα πράγματα να «γυρίσουν» αλλιώς. Μην μεταφέρετε τις απογοητεύσεις από άλλους τομείς της ζωής σας στα μέλη της οικογένειας σας και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:
Το 2013 έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές εμπειρίες. Αν υπάρχει κάποια δίκη στα σκαριά, πιθανότατα θα την κερδίσετε. Προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες θα αναπτυχθούν. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε πάρα πολλά προβλήματα φέτος και μπορεί να νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας δεν αμοίβεται όσο θα έπρεπε. Το πνεύμα σας θα είναι τόσο υψηλό, που μπορεί να ερωτεύεστε τα πάντα στη ζωή. Η χρονιά ευνοεί τα ταξίδια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αναταραχή στο σπίτι, ενώ προβλέπεται, επίσης, αλλαγή κατοικίας. Η χρονιά θα συνοδευτεί από οικονομική πίεση.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Αν αποφεύγετε τις ευθύνες σας, αυτό θα γίνει αιτία εντάσεων μέσα στο σπίτι. Προτιμάτε να ασχολείστε με τα χόμπι σας, τη δουλειά και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, αλλά τα μέλη της οικογένειάς σας θα θέλουν να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, και εξαιτίας αυτού μπορεί να προκύψει «εμφύλιος». Οι συγκρούσεις δεν πρόκειται να καταλαγιάσουν, εκτός αν αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν στα ζητήματα της οικογένειας. Μπορεί να ανακαινίσετε το σπίτι σας, κι αυτό θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.
Ερωτική Ζωή:
Μπορεί να δεσμευτείτεσε σε μια σχέση αυτό το έτος. Μπορείτε επίσης να θέλετε να πάτε αυτή τη σχέση ένα βήμα παραπέρα και να την επισημοποιήσετε, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Αν είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο αγάπες, τα πράγματα φέτος ξεκαθαρίζουν. Η χρονιά είναι ιδανική για τους παντρεμένους, καθώς ενισχύεται ο δεσμός και η οικειότητα ανάμεσά σας βαθαίνει. Θα δείχνετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Υγεία:
Μην αγνοήσετε τις συμβουλές ανθρώπων πιο ηλικιωμένων από σας, για να γλυτώσετε έτσι από πολλά μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας για να μην σας καταβάλει το άγχος. Μην οδηγείτε το σώμα και το μυαλό σας στην υπερκόπωση και να αναπαύεστε όσο χρειάζεται. Ελέγχετε αυστηρά τη διατροφή σας, καθώς μπορεί να είστε επιρρεπείς στο διαβήτη. Αν πίνετε, κόψτε αυτή τη συνήθεια αμέσως, γιατί θα σας βλάψει ανεπανόρθωτα. Οι γυναίκες πρέπει να είστε σε εγρήγορση σχετικά με γυναικολογικά προβλήματα.
Καριέρα και Οικονομικά:
Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο χώρο εργασίας σας, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει κατ ‘ανάγκη περισσότερα λεφτά. Προφυλαχθείτε από την υπερκόπωση. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι συνάδελφοί σας δεν συνεργάζονται μαζί σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε προαγωγή. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο. Θα υπάρξει διακύμανση στα οικονομικά σας φέτος, αλλά θα εξοικονομήσετε περισσότερα και ως εκ τούτου, θα είστε σχετικά άνετα. Στο τελευταίο μέρος του έτους, μπορεί να λάβετε οικονομική υποστήριξη από το σύζυγό σας.
Συμβουλές:
Μην αφήνετε τους γονείς σας και τους ηλικιωμένους ανθρώπους σας να αισθάνονται παραμελημένοι και δώστε τους τη δέουσα προσοχή. Θα συνειδητοποιήσετε την αξία του χρήματος και θα θελήσετε να αποταμιεύσετε περισσότερα. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:
Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα επικεντρωθείτε αυστηρά στους στόχους σας. Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε στο ένστικτό σας. Αφυπνίζεται ένα έντονο ενδιαφέρον για τις διάφορες μορφές τέχνης και ιδίως τη μουσική και την ποίηση. Είναι επίσης πιθανόν να αλλάξετε γραφείο ή κατοικία. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, για να απαλλαγείτε από τη βαρετή ρουτίνα.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Κάποιες αλλαγές στο οικιακό περιβάλλον σας είναι πιθανές. Εξαιτίας αυτού, η οικογενειακή σας ζωή θα διακρίνεται από κάποιο άγχος, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας να αισθανθούν, ότι παίρνετε αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Το στρες θα είναι πολύ μεγάλο και για να το αντιμετωπίσετε, κάντε ένα απαραίτητο διάλειμμα, που μπορεί να είναι μια οικογενειακή εκδρομή. Τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας ίσως να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και φροντίδα τώρα και θα πρέπει να τους προσφέρετε συναισθηματική κάλυψη.
Ερωτική Ζωή:
Η ηθική υποστήριξη του συντρόφου σας είναι πιθανό να αυξηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όταν και θα τη χρειάζεστε περισσότερο. Όσοι επιθυμούν να συνάψουν μια νέα σχέση, μπορεί να το καταφέρουν στο δεύτερο μισό του έτους. Αν η σχέση υπάρχει και είναι ισχυρή, θα διατηρηθεί ισχυρή όλο το χρόνο, και θα θελήσετε να την επισημοποιήσετε. Οι παντρεμένοι θα χρειαστεί να στηρίζετε ο ένας τον άλλο για να κρατηθούν τα πράγματα σε ισορροπία. Μεταξύ Απριλίου-Αυγούστου, εσείς και ο σύντροφός σας ίσως σχεδιάσετε ένα πολύ μακρινό ταξίδι.
Υγεία:
Εκτός από μικροασθένειες κατά τη διάρκεια της αλλαγής των εποχών, δεν υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας για σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η όρεξή σας μπορεί να μειωθεί λίγο, αλλά αυτό είναι καλό για την υγεία σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να γραφτείτε σ΄ένα γυμναστήριο και να αφιερώσετε χρόνο σε τακτική άσκηση. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν φροντίζετε κατάλληλα το σώμα σας, κι έτσι να δείτε την αποδοτικότητά σας να μειώνεται. Οι ώμοι και το στομάχι σας θα παραμείνουν ευαίσθητες περιοχές για φέτος και μπορεί να υποφέρετε και από πονοκεφάλους.
Καριέρα και Οικονομικά:
Η χρονιά αυτή προσφέρεται για να αναζητήσετε καλύτερες επαγγελματικές επιλογές. Όσοι είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε, η τύχη θα είναι μαζί σας. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ακονίσετε τις ικανότητές σας και να πάρετε κάποια επαγγελματικά μαθήματα εξειδίκευσης. Όσοι έχετε επιχειρήσεις, πρέπει να επενδύσετε στο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογική εξέλιξη. Να περιμένετε δουλειές που προέρχονται από μια ξένη χώρα. Οικονομικά, το έτος αυτό είναι μάλλον μέτριο. Μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα για υψηλότερα κέρδη.
Συμβουλές:
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ότι αν δεν βοηθήσετε τους άλλους ανιδιοτελώς, ποτέ δεν θα είναι έτοιμοι κι εκείνοι να σας βοηθήσουν. Στο μέτωπο του σπιτιού, υπολογίστε την άποψη κάθε μέλους της οικογένειας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:
Το 2013 θα φέρει μια καίρια αλλαγή στη ζωή σας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί απέναντι στο καινούργιο. Αλλαγή καριέρας, μετακόμιση, μεταφορές, ζητήματα σπιτιού οδηγούν σε σημαντικές μεταβολές του τρόπου ζωής σας αυτή τη χρονιά. Θα σας πιάσει η νοσταλγία για καιρούς που έχουν περάσει. Μην επενδύσετε τα χρήματά σας πουθενά, χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικούς. Η κερδοσκοπία κάθε είδους πρέπει να αποφεύγεται φέτος. Καλλιεργήσετε τη συνήθεια να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να τον γνωρίσετε βαθύτερα.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη στην οικογειακή σας ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποιους από τους τρόπους και τις συνήθειές σας. Ίσως γίνετε πιο δραστήριοι και προσεκτικοί στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Όσοι από σας ψάχνετε για μετεγκατάσταση ή αλλαγή κατοικίας ή γραφείου, η χρονιά αυτή θα σας ευνοήσει. Μπορεί να υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές στις οικογενειακές δομές και δεσμούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
Ερωτική Ζωή:
Νέες σχέσεις και φιλίες εμφανίζονται. Η αγάπη βρίσκεται παντού. Θα είστε πολύ ειλικρινείς και πιστοί προς το σύντροφό σας. Αν μόλις πρόσφατα ξεκινήσατε μια σχέση, μην τη σπρώχνετε να ωριμάσει πρόωρα και μη σκέφτεστε από τώρα το γάμο. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη στιγμή να την αξιολογήσετε. Οι δεσμευτικές σχέσεις φέτος θα ενισχυθούν αρκετά. Τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να είναι πιο ευέλικτα και να δείχνουν κατανόηση μεταξύ τους.
Υγεία:
Η υγεία σας φέτος δεν διακυβεύεται, όσο δεν αφήνετε το μυαλό σας να καταβάλλεται ή να κλονίζεται από αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να έχετε κάποιες μικροενοχλήσεις ή περαστικές ασθένειες. Όσοι πάσχετε από καρδιαγγειακά ή χρόνια νοσήματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια του έτους. Επίσης, θα χρειαστεί να φροντίζετε τα σημεία όπου έχετε ευαισθησία, όπως την πλάτη, το στήθος και το λαιμό, μαζί με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.
Καριέρα και Οικονομικά:
Στο μέτωπο της σταδιοδρομίας, τα πράγματα θα είναι πιο δραστήρια από ό, τι συνήθως. Η φιλοδοξία σας θα σας κάνει εξαιρετικά επικεντρωμένους στην εργασία. Ως εκ τούτου, μπορεί να γίνετε αρκετά ευερέθιστοι και να εμπλακείτε σε διαμάχες με τους ανωτέρους σας και τους συναδέλφους. Θα σας παρουσιαστούν μερικές προσοδοφόρες ευκαιρίες, οι οποίες όμως θα χρειαστούν χρόνο για να ωριμάσουν. Όσοι επιθυμείτε να εργαστείτε στο εξωτερικό, η τύχη σας ευνοεί, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Οι επιχειρηματικές προοπτικές μπορεί να μην είναι πολύ ενθαρρυντικές. Μην αναλάβετε ένα μεγάλο έργο, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το χειριστείτε και να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Παραμείνετε προσεκτικοί όσον αφορά επιχειρηματικές επενδύσεις.
Συμβουλές:
Ο άνεμος της αλλαγής χτυπά, και καλύτερα να λυγίσετε και να προσαρμοστείτε παρά να ξεριζωθείτε. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε ευέλικτοι. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθείτε να ευχαριστείτε συνεχώς τους άλλους, γιατί αυτό θα σας βλάψει, καθώς κανείς δεν μπορεί να τους ευχαριστήσει όλους ταυτόχρονα.
ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά:
Θα δείτε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας φέτος. Μπορεί να αγοράσετε ή να χτίσετε το δικό σας σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γύρω σας διαδραματίζονται πολλά, εσωτερικά δεν μπορείτε να αισθανθείτε ευτυχείς και δυνατοί. Αν έχετε ήδη προγραμματίσει να μετακινηθείτε στο εξωτερικό για δουλειά ή για να ζήσετε εκεί, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Συνολικά, η εικόνα του 2013 φαίνεται να είναι θετική, με μερικές εμπλοκές να θολώνουν λίγο το τοπίο. Φέτος, μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι απ ‘ότι συνήθως. Η δημιουργικότητά σας έχει τη δυνατότητα να ανθίσει. Η ισχύς σας καθώς και τα έσοδά σας πρόκειται να αυξηθούν, ενώ η κοινωνική σκηνή για σας μπορεί να αποκτήσει μια νέα δυναμική.
Σπίτι και οικογενειακή ζωή:
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ήρεμη φέτος. Όσοι από σας επιθυμείτε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, ευνοείστε. Οι έγγαμοι που θέλετε να μεγαλώστε την οικογένειά σας, μπορεί να το πετύχετε και να υπάρξουν θετικά νέα σύντομα. Οι γονείς θα είστε περήφανοι για τα παιδιά σας. Οι δεσμοί με τους γονείς σας ενισχύονται. Θα δείξετε έντονο ενδιαφέρον για το παρελθόν της οικογένειας και των προγόνων σας. Ο χρόνος είναι ευνοϊκός για την οργάνωση των  οικογενειακών εξόδων και των κοινωνικών συναναστροφών. Οι φίλοι έρχονται πιο κοντά σε σας και την οικογένειά σας.
Ερωτική Ζωή:
Μέσα στο 2013 θα συναντήσετε κάποιον που θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτεροι, και η μοναξιά σας θα «κάνει φτερά». Ένας σύντροφος που θα σας καταλαβαίνει καλά και θα φέρει χρώμα στη ζωή σας βρίσκεται ακριβώς στη γωνία. Όσοι από σας είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να δείτε τη λάμψη της να εξασθενεί. Οι παντρεμένοι επικεντρωθείτε στην απόκτηση απογόνων, καθώς φέτος ευνοείται. Η κατανόηση και η αμοιβαία υποστήριξη θα αυξηθεί μεταξύ των ζευγαριών.
Υγεία:
Κανένα σοβαρό θέμα υγείας δεν προβλέπεται μέσα στο 2013. Ωστόσο, δεδομένου ότι θα είστε πολύ ευαίσθητοι, οι συναισθηματικές αναταραχές μπορούν να προκαλέσουν σωματικές επιπλοκές. Ήπια θέματα υγείας και εποχιακές διαταραχές είναι πιθανές, αλλά τίποτα σοβαρό. Θα πρέπει ακόμα να είστε προσεκτικοί με την άσκηση, την εμφάνιση και την ομορφιά σας. Συνολικά, είναι μια καλή χρονιά από άποψη υγείας.
Καριέρα και Οικονομικά:
Παρουσιάζεται μια σαφής αύξηση των προοπτικών σταδιοδρομίας και επιτυχίας. Το έτος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προοδευτικό για όσους από σας εργάζονται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Νέα θέση, περισσότερη ισχύς και περισσότερα χρήματα φέρνει το 2013. Κάποια εμπόδια που μαστίζουν την επιχείρησή σας θα εξαφανιστούν. Μια νέα επιχειρηματική σχέση θα αποδειχθεί επωφελής για σας. Να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας επενδύσεις. Χρηματιστηριακά ρίσκα καλύτερα να αποφευχθούν. Θα επενδύσετε σε ηλεκτρονικές συσκευές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Συμβουλές:
Είναι χρονιά κατακτήσεων, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα μπορεί να φαίνονται τα πράγματα με την πρώτη ματιά. Το ευφάνταστο μυαλό σας είναι πάντα εκτιμητέο, όταν δεν χτίζετε κάστρα χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα.
Αξιολογήστε καλά ένα άτομο, πριν το πλησιάσετε.
asteriskos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια