Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Colin Farrell: ο γιος μου πάσχει από διανοητική αναπηρία

Ο Colin Farrell σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε πρώτη φορά τόσο ανοιχτά, για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τον 9χρονο γιο του James, ο οποίος πάσχει από το Angelman Syndrome, μια νευρο-γενετική διαταραχή με συμπτώματα όπως διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, επιληπτικές κρίσεις, σπασμωδικές κινήσεις και διαταραχές του ύπνου.O διάσημος ηθοποιός, δήλωσε στο InStyle USA, ότι από τη στιγμή που έγινε μέλος στο ίδρυμα για το Angelman Syndrome, η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά.
Όπως δήλωσε, όταν είσαι γονιός παιδιού με ειδικές ικανότητες, έχεις την ανάγκη να μη νιώθεις μόνος.
Το ίδρυμα αυτό, λοιπόν, τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να δει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.
Πότε όμως μίλησε για πρώτη φορά για τη νευρο-γενετική διαταραχή του γιού του;
Όπως ο ίδιος τόνισε, οι Παραολυμπιακοί που έγιναν το 2007 στη Σαγκάη, του έδωσαν τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για το πόσο περήφανος είναι που έχει το γιό του James.
Η ζωή του απέκτησε νόημα. Το γεγονός αυτό, είναι εμπειρία ζωής για τον ίδιο, τονίζοντας όμως παράλληλα και το πόσο δύσκολο είναι να βιώνεις το συνεχές άγχος, τον πόνο και την απογοήτευση.
Ο Farrell, ως κλασικός χαζομπαμπάς, συγκινημένος δήλωσε: «Κυριολεκτικά έσπασα στα δύο, όταν ο γιος μου κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 4 ετών. Η επόμενη μεγάλη του νίκη ήταν στα 6, όπου και κατάφερε να αρθρώσει τις πρώτες του λέξεις. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!»
Αξιοθαύμαστος ο Farrell!
Τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος, μέχρι να αποφασίσει να σου ανοίξει αληθινά την καρδιά του..

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια