Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας

Κάνει κουμάντο το τρίχρονο Κριαράκι σας σε όλη την γειτονιά; Μαζεύει το Τοξοτάκι σας της δευτέρας δημοτικού, όλες τις αδέσποτες γάτες του οικοδομικού τετραγώνου σας και τις φέρνει στο σπίτι; Ξεκίνησε ο έφηβος Υδροχόος σας ένα πρόγραμμα δωρεάς για τους άστεγους στην πόλη σας;
Ως γονέας, αναγνωρίζετε αναμφισβήτητα την μοναδικότητα του παιδιού σας σε πολύ νεαρή ηλικία. Ίσως το παιδί σας μίλησε πριν τα πρώτα του γενέθλια ή δεν μιλούσε έως ότου έκλεισε τα τέσσερα. Ίσως ο γιος ή η κόρη σας παρέλειψε το στάδιο του μπουσουλήματος εντελώς και περπάτησε κατ’ ευθείαν με το που βγήκε από την κούνια. Ίσως η τεσσάρων ετών κόρη σας ζωγραφίζει σαν τον Βαν Γκογκ ή παίζει πιάνο σαν τον Μότσαρτ. Ίσως ο γιος σας έχει μαγικό τρόπο με τα ζώα.

Η μοναδικότητα του παιδιού σας, όπως και να εκδηλώνεται, είναι εμφανής στο γενέθλιο χάρτη του, ως ένα σχέδιο απεικονιζόμενο από μια συγκεκριμένη διάταξη πλανητών.
Ενώ ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την συνολική προσωπικότητα του παιδιού σας, το εγώ του, την εξωτερική ακτινοβολία του, η Σελήνη συμβολίζει τα συναισθήματα του. Περιγράφει την συναισθηματική ιδιοσυγκρασία του, πώς ενεργεί και αντιδρά συναισθηματικά, τι είδους σχέση έχει με τη μητέρα του. Παρέχει επίσης ενδείξεις για τα πρώτα παιδικά του χρόνια, την εσωτερική κατάσταση του αργότερα στη ζωή του, ακόμη και για την κατάσταση της υγείας του και σε τι είδος εργασίας θα μπορούσε να διαπρέψει.

Το ζώδιο της Σελήνης του παιδιού σας, σας δίνει ως γονέας, πρόσβαση στον εσωτερικό του κόσμο, σε τι το κινητοποιεί. Ο συνδυασμός Ήλιου / Σελήνης είναι το κλειδί για την κατανόηση` του πώς μπορείτε να οδηγήσετε το παιδί σας προς την μέγιστη ικανοποίηση και ολοκλήρωση του. Όταν αυτός ο συνδυασμός συμπληρωθεί με το ανερχόμενο ζώδιο ή ωροσκόπο του παιδιού σας, έχετε ένα ισχυρό και διορατικό εργαλείο για την κατανόηση του παιδιού σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια, με ένα κοσμικό προσανατολισμό.

Ο κοσμικός Κριός
Να είστε έτοιμοι να παράσχετε συγκεκριμένες απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που είναι βέβαιο ότι θα ρωτήσει ο Κριός σας, σχετικά με πνευματικά ζητήματα. Για μερικά παιδιά Κριούς, τα ερωτήματα αυτά αρχίζουν από τη στιγμή που μπορούν να εκφράσουν με λόγια αυτό που αισθάνονται και διατυπώνουν με απλοϊκούς όρους: Τι είναι Θεός; Τι είναι οι άγγελοι; Τι είναι τα πνεύματα; Μήπως τα δέντρα έχουν ψυχή; Πού πηγαίνουν τα κατοικίδια όταν πεθαίνουν;

Ανεξάρτητα από την ηλικία, ωστόσο, η προσέγγιση του Κριού στην πνευματικότητα είναι πιθανό να τον οδηγήσει σε δειγματοληψίες από πολλά διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων και πίστης, από ακραία μη-παραδοσιακά μέχρι τα πολύ παραδοσιακά. Τον ένα μήνα μπορεί να προσηλυτιστεί στην ειδωλολατρία και τον επόμενο ν’ ανακαλύψει τον καθολικισμό. Πειραματίζεται. Με τον τρόπο του, ο ανήσυχος ψυχισμός του διαλέγει και επιλέγει αυτό που του ταιριάζει - λίγο από αυτό, λίγο από εκείνο.

Το μυστικό με το παιδί Κριός έγκειται στο να μην του αρνείστε την έκθεσή του σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πνευματικών πεποιθήσεων επειδή δεν συμφωνείτε με αυτό. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πυροδοτήσετε την ανάγκη του Κριού να πρέπει να γνωρίζει και να δημιουργεί ένα σαγηνευτικό μυστήριο γύρω από αυτό που του αρνήθηκε.

Η έμπνευση και η δημιουργικότητα του ζωδίου αυτού ανταποκρίνεται καλύτερα στην ανοιχτή συζήτηση και την ειλικρίνεια σχετικά με όλα τα πράγματα και ειδικότερα στα πνευματικά ζητήματα. Αν ο Κριός σας για παράδειγμα, θυμάται τα όνειρα και τους εφιάλτες του, μην αποπαίρνετε την ανάγκη του να μιλήσει για αυτά ή μην του πείτε πως είναι "μόνο όνειρα." Κάνετέ του ερωτήσεις, συζητήστε τι τον φόβισε ή τι τον έκανε να αισθανθεί καλά για το όνειρο. Αν σας μιλήσει για μια άλλη ζωή που έζησε, να τον ενθαρρύνετε να μοιραστεί μαζί σας τις λεπτομέρειες. Προτείνετε να κάνει μια ζωγραφιά ή να γράψει μια ιστορία γι 'αυτή την ζωή.

Ο Κριός σας πρώτα απ 'όλα είναι ένας εξερευνητής και μερικές από τις εξερευνήσεις του λαμβάνουν χώρα σε εσωτερικές σφαίρες. Με την ενθάρρυνση του να μοιράζεται αυτά τα ιερά ταξίδια, θα καθιερώσετε έναν άρρηκτο δεσμό και μια ταύτιση που θα αντέξει σε ποιο δύσκολους καιρούς.

Ο κοσμικός Ταύρος
Για το παιδί Ταύρος, τα κοσμικά πράγματα συμβαίνουν συχνά κάτω από την επιφάνεια, κατ’ ιδίαν, αθέατα. Μπορεί ποτέ να μην ακούσετε γι 'αυτά ή να συναντήσετε αυτή την πλευρά του Ταύρου σας εντελώς τυχαία, όπως έγινε με την γιαγιά της Jessie.

Αν ο Ταύρος σας σάς ανοιχτεί σχετικά με τους κοσμικούς του συλλογισμούς, ενθαρρύνετε τον να μιλήσει, κάνετε ερωτήσεις. Απαντήστε στις ερωτήσεις του με ειλικρίνεια. Φέρτε του βιβλία για να διαβάσει σχετικά με το θέμα ή πηγαίνετε ένα ταξίδι για να κάνετε κανό ή πεζοπορία όπου η απομόνωση σας, θα ενθαρρύνει την από κοινού συζήτηση.

Η προσέγγιση ενός μικρού Ταύρου στα πνευματικά ζητήματα είναι συνήθως πρακτική και γήινη. Μπορεί να απολαύσει αρχικά το τελετουργικό μιας οργανωμένης θρησκείας, τη δέσμευση σε μια συγκεκριμένη πίστη ή πρακτική. Του δίνει τα βασικά στοιχεία, με μία βάση για σύγκριση. Αλλά μην εκπλαγείτε εάν απαρνηθεί την προσωπική του πνευματική αναζήτηση μόλις είναι αρκετά μεγάλος για να σκεφτεί μόνος του.

Οι πνευματικές αναζητήσεις του μικρού Ταύρου, μπορούν να συνδεθούν πολύ στενά με τη φύση, ιδιαίτερα εάν αντιληφθεί σε νεαρή ηλικία ότι όλη η ζωή είναι συνδεδεμένη. Το αισθάνεται αυτό έντονα όταν είναι έξω στη φύση και κάνει ό, τι αγαπά περισσότερο, είτε πρόκειται για αναρρίχηση σε βράχο ή απλώς μια βόλτα. Ένα πάρκο θα του αρέσει όσο και το πραγματικό δάσος και αν κανένα από τα δυο δεν είναι διαθέσιμα, τότε ένας καταπράσινος κήπος το καλοκαίρι θα είναι επίσης μια χαρά.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για ένα παιδί Ταύρος είναι ότι οι απόψεις του σχηματίζονται από νωρίς και δεν θα τις αλλάξει αμαχητί. Αν προσπαθήσετε να το ωθήσετε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πνευματικών πεποιθήσεων, αν του το επιβάλετε, απλά θα κλειστεί στον εαυτό του. Αλλά εάν συνεργαστείτε μαζί του, εάν τον συναντήσετε τουλάχιστον στα μισά του δρόμου, θα εμπλουτιστεί και το δικό σας πνευματικό μονοπάτι πέρα από κάθε μέτρο.

Ο κοσμικός Δίδυμος
Δεν υπάρχει καμία απάντηση στο που ένας Δίδυμος μπορεί να φτάσει τελικά τα κοσμικά ζητήματα. Σίγουρα τα επεξεργάζεται και κάνει την έρευνά του.

Μπορεί, για παράδειγμα, να διεξάγει μια εκτενή ανάλυση των ομοιοτήτων και των διαφορών των πνευματικών πεποιθήσεων του κόσμου, απορροφώντας κάθε απόχρωση, αλλά ποτέ να μην περιλαμβάνει κάποια πνευματική πρακτική στη ζωή του. Μπορεί να δοκιμάσει διάφορες θρησκείες και πρακτικές πριν βρει αυτό που του ταιριάζει. Μπορεί να ακολουθήσει μια οργανωμένη θρησκεία, να γίνει ένας σαμάνος ή ένας Wiccan. Η’ μπορεί να μη βρει κάποια πνευματική πίστη. Αλλά το συμπέρασμα για τον Δίδυμό σας είναι ότι συνήθως διερευνά τις επιλογές του.

Χάρη της ευελιξίας του ζωδίου, οι Δίδυμοι μπορεί να ζουν πολύ καιρό με μία αντίφαση στις βασικές πεποιθήσεις τους. Αλλά σε κάποιο σημείο, ίσως αρχίσουν να τους ενοχλούν. Ο ζωόφιλος, παραδείγματος χάριν, μπορεί να ανακαλύψει πως δεν μπορεί πλέον να χωνέψει το κρέας, κι έτσι να γίνει χορτοφάγος. Ο καπνιστής μπορεί να μην μπορεί να συμβιβάσει τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες με αυτή του την συνήθεια, οπότε το κόβει.

Στο επίκεντρο τέτοιων δραστικών ανατροπών βρίσκεται και η μέγιστη δύναμη του Διδύμου παιδιού σας: Η διάνοιά του. Είναι το φίλτρο του, ο φακός με τον οποίο αντιλαμβάνεται και κατανοεί τον κόσμο. Είναι το όχημά για την εξέλιξη και τον μετασχηματισμό του.

Ο κοσμικός Καρκίνος
Η κοσμική σύνδεση για τον Καρκίνο συμβαίνει μέσω του μυαλού της "φυλής". Ξεκινά από την παιδική ηλικία με την οικογένειά του και σταδιακά επεκτείνεται για να συμπεριλάβει το άμεσο περιβάλλον του, την κοινωνία στην οποία ζει, και πολύ συχνά ακόμα και την χώρα του. Είναι μέσω αυτής της φυλετικής ένωσης, με την οποία εκφράζει την πνευματικότητα του.

Είναι ο τύπος που θα ξεκινήσει μια εκστρατεία για την συλλογή τροφίμων για τους άστεγους στην κοινότητά του. Μπορεί να είναι ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων ή να εμπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα που αντανακλούν άμεσα τις ικανότητες γαλούχησης που διαθέτει.

Ο Καρκίνος ακολουθεί τις πνευματικές πεποιθήσεις του ολόψυχα, ανεξάρτητα από το τι είναι. Εάν εξασκεί μια συγκεκριμένη πίστη, τότε θα αφιερωθεί σε αυτήν, σαν να είναι η οικογένειά του. Αν οι πεποιθήσεις του δεν είναι παραδοσιακές, τότε θα τις εξερευνήσει εις βάθος, μέσα από εργαστήρια, βιβλία και σεμινάρια. Η έμφυτη διαίσθηση του ευδοκιμεί και βαθαίνει όταν συνειδητοποιήσει ότι τα συναισθήματά του είναι αγωγός για την πνευματική εξέλιξη και μεταμόρφωση του.

 Ο κοσμικός Λέων
Το ραντεβού του Λέοντα με το σύμπαν εξελίσσεται δραματικά, με στόμφο και στιλ. Η ανάγκη του για δημιουργική έκφραση, όποια μορφή και αν παίρνει, είναι το καύσιμο που τον κινητοποιεί για να επιτύχει. Η δράση και η πρωτοβουλία είναι τα οχήματα που τον πηγαίνουν εκεί που θέλει να πάει.

Αν το "εγώ" του Λέοντα ρέπει προς τους στόχους του με μισή καρδιά, δεν θα πάει πουθενά σύντομα. Εάν κάτι απροσδόκητο βρεθεί στον δρόμο του, κάποιο πρόβλημα στην εργασία , θα οπισθοχωρήσει. Και τότε θα βρεθεί σε στασιμότητα. Ευτυχώς, ο Λέων περιφρονεί την στασιμότητα. Είναι ο τόπος όπου πεθαίνει ένα κομμάτι μέσα του πολύ γρήγορα. Αυτό τον κινητοποιεί και πάλι, και μάλιστα με μια ανανεωμένη αίσθηση του τι είναι σημαντικό και πώς μπορεί να το επιτύχει.

Ο κοσμικός Παρθένος
Ως ζώδιο της Γης, η προσέγγιση της Παρθένου στην πνευματικότητα έχει την τάση να είναι πρακτική. Όμως, ο πραγματισμός της δεν την εμποδίζει να ψάξει στο αόρατο, στις πιο μυστικιστικές σφαίρες. Σαν παιδί, είναι φυσικά ανοιχτό σε αυτά και ασυνείδητα επιδιώκει ένα ολιστικό πλαίσιο για τις ανησυχίες του αριστερού ημισφαιρίου του, που συχνά κυβερνά την ζωή του.

Όταν ο Παρθένος μαθαίνει να χρησιμοποιεί την κριτική του σκέψη για να εξερευνήσει πνευματικά ζητήματα, εσωτερικές πόρτες ανοίγουν. Ανακαλύπτει ότι η διαίσθηση του μπορεί να καλλιεργηθεί, να βασιστεί σ’ αυτήν , και να την χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Αναγνωρίζοντας τη διαίσθηση ως ένα βιώσιμο μέσο, η εμπιστοσύνη του ανθίζει, η ατραπός τού επεκτείνεται, και τότε αρχίζει πραγματικά να λάμπει.

Ως γονέας, ένας από τους τρόπους που μπορείτε να ενθαρρύνετε τον Παρθένο σας να αναπτύξει τη διαίσθηση του, είναι μέσα από απλά παιχνίδια. Η κόρη μου και εγώ παίζουμε ένα παιχνίδι με χρώματα από την στιγμή που ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να αναγνωρίζει τα χρώματα, στο οποίο ο ένας από μας ενεργεί ως ο αποστολέας και ο άλλος είναι ο δέκτης. Ο αποστολέας σκέφτεται ένα χρώμα και προσπαθεί να το επικοινωνήσει στον δέκτη. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν είμαστε χαλαροί, αλλά το έχουμε παίξει ακόμη και στο αυτοκίνητο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Η διαίσθηση είναι σαν μυς. Όσο περισσότερο την εξασκείς τόσο δυναμώνει.

Μαθαίνοντας να αναγνωρίζει την διαίσθησή του και να ενεργεί ανάλογα, ο μικρός σας Παρθένος ευθυγραμμίζει τον εσωτερικό και εξωτερικό του κόσμο.

Ο κοσμικός Ζυγός
Μερικοί Ζυγοί έλκονται από την οργανωμένη θρησκεία. Απολαμβάνουν την ομορφιά της τελετουργίας και της παράδοσης, όπως και την κοινωνική αλληλεπίδραση που αναπτύσσεται σ’ ένα κοινό σύστημα πεποιθήσεων. Άλλοι Ζυγοί θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για τη θρησκεία και να αναζητούν την πνευματική ολοκλήρωση μέσα από μη-παραδοσιακούς χώρους. Μπορεί να εμποτίσουν τον γάμο τους ή την τέχνη τους με πνευματικότητα.

Ως κυρίαρχο ζώδιο του Αέρα, η προσέγγιση του Ζυγού στα πνευματικά ζητήματα έχει την τάση να είναι διανοητική, υποκινούμενη από τα ερωτήματα του σχετικά με τις σχέσεις του. Στην αρχή, σταχυολογεί πληροφορίες από βιβλία και το διαδίκτυο, μετά ίσως επιχειρήσει να βγει στον κοινωνικό στίβο, όπου θα παρακολουθήσει σεμινάρια, διαλέξεις και συζητήσεις με άτομα που έχουν αντίστοιχες πεποιθήσεις. Ζυγίζει και αξιολογεί τα πάντα, πάντα ενήμερος για όλες τις πλευρές του ζητήματος. Στη συνέχεια κατασταλάζει σε μια δική του άποψη. Σπάνια ο Ζυγός προσπαθεί να επιβάλει τις πνευματικές πεποιθήσεις του σε κάποιον άλλο. Ελπίζει, βέβαια, ότι ο σύντροφός του θα μοιράζεται τις πεποιθήσεις του, αλλά εάν δεν το κάνει, δεν έχει πρόβλημα.

Ο κοσμικός Σκορπιός
Στους λιγότερο συνειδητοποιημένους Σκορπιούς, η πνευματικότητα μπορεί να είναι ένα ζήτημα αμφισβητήσιμο. Η έμφαση της ζωής τους επικεντρώνεται στην σκοτεινή τους πλευρά, στο σεξ, στα ναρκωτικά, σε μια γρήγορη "μαύρη" ζωή με μια κάπως νοσηρή απόχρωση. Αυτό μπορεί να ειπωθεί και για όλα τα άλλα ηλιακά Ζώδια, αλλά φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αληθές για τον Σκορπιό.

Για έναν Σκόρπιο με αφυπνισμένη πνευματικά ψυχή, η πνευματικότητα είναι ο πρωταρχικός στόχος. Η εκδήλωση φυσικά ποικίλλει, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως βαθιά διαισθητικοί και απασχολημένοι με την αποκάλυψη μεγάλων μυστήριων. Η ικανότητά τους για προσωπική μεταμόρφωση είναι τεράστια.

Ο κοσμικός Τοξότης
Ο Δίας και ο 9ος οίκος, ο κυβερνήτης πλανήτης και ο φυσικός οίκος του Τοξότη, παρέχουν ένα έμφυτο ενδιαφέρον για πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα. Οι Τοξότες επιδιώκουν να δουν την ευρύτερη εικόνα, αλλά συχνά εγκλωβίζονται σε μια ρηχή έκφραση της πνευματικότητας, λόγω της τάσης τους να πιστεύουν πως ο δικός τους τρόπος είναι ο μόνος σωστός τρόπος. Στην πράξη, αυτό μπορεί να παραγάγει έναν θρησκευτικό ζηλωτή ή έναν πνευματικό νεωτεριστή.

Ο πνευματικός νεωτεριστής είναι πραγματικός αναζητητής. Οι πνευματικές πεποιθήσεις του μπορεί να συμπεριλαμβάνουν ξένους πολιτισμούς: γκουρού στην Ινδία, ιεραποστολικό έργο, την μελέτη της μυθολογίας πολύ απομακρυσμένων τόπων του κόσμου. Ακόμη και τα αστρικά ταξίδια είναι κάτι που θα λάβει σοβαρά υπόψη.

Ο κοσμικός Αιγόκερως
Η ανάγκη για δομή που έχει αυτό το ζώδιο, υπαγορεύει την προσέγγισή του σε πνευματικά θέματα. Αν επιδιώξει την οργανωμένη θρησκεία, τότε θα το κάνει με απόλυτη αφοσίωση και συμμετοχή. Αν ακολουθήσει μια μη-παραδοσιακή πορεία, καθορίζει τις δικές του παραμέτρους και τους δικούς του κανόνες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σημαντικό για τον Αιγόκερω είναι να χρησιμοποιήσει κατά κάποιο τρόπο, τις πνευματικές του αναζητήσεις, ώστε να εμβαθύνει την κατανόηση του εαυτού του και το ρόλο του μέσα στον κόσμο.

Ένας εξελιγμένος Αιγόκερως έχει την αντοχή και τον δυναμισμό ν’ αλλάξει τον κόσμο. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να αξιοποιήσει τον περιοριστικό χαρακτήρα του Κρόνου, έτσι ώστε να λειτουργεί προς όφελος του και όχι εναντίον του. Με τον Κρόνο να κυβερνά το ζώδιο του, μπορεί να αισθάνεται κατά περιόδους ότι κολυμπά αντίθετα στο ρεύμα, χωρίς να μπορεί να δει ή να προβεί σε κάποια αλλαγή στη ζωή του. Αλλά μόλις συνειδητοποιήσει πως να διοχετεύσει την ενέργεια του στο όραμα του, επιτυγχάνει τις φιλοδοξίες του.

Ο κοσμικός Υδροχόος
Ο φυσικός οίκος του Υδροχόου είναι ο 11ος οίκος της φιλίας και των ομάδων, έτσι αυτή η περιοχή είναι ζωτικής σημασίας για την πνευματική του ανάπτυξη. Ορισμένοι από τους στενότερους φίλους του είναι άνθρωποι τους οποίους έχει γνωρίσει και αγαπήσει σε προηγούμενες ζωές.

Πολλές φορές, εκείνος θα αναγνωρίσει αυτά τα άτομα σε κάποιο επίπεδο όταν τους συναντήσει. Αυτές οι "καρμικές συναντήσεις" μπορεί να μην είναι πάντοτε ευχάριστες, αλλά είναι πάντα ζωτικής σημασίας για την εξέλιξή του ως άτομο και για την τελική εκπλήρωση της πνευματικότητάς του.

Εάν ένας Υδροχόος έχει ανατραφεί εντός μιας οργανωμένης θρησκείας, είναι πολύ πιθανό ότι θα απελευθερωθεί από αυτήν κάποια στιγμή στη ζωή του. Ως γονέας, αυτό μπορεί να μην σας είναι ευχάριστο, αλλά χρειάζεται να βρει το δικό του τρόπο, το δικό του μονοπάτι. Αν σεβαστείτε τις επιλογές του, τότε σε ανταπόδοση θα σέβεται τις δικές σας και οι πνευματικές σας διαφορές δεν θα τραυματίσουν ποτέ την σχέση σας.

Οι Υδροχόοι τείνουν να μην είναι επικριτικοί και είναι ανεκτικοί ως προς τις πνευματικές πεποιθήσεις άλλων ανθρώπων. Εάν δεν συμφωνούν με τις πεποιθήσεις σας, δεν θα το εκφράσουν, εκτός εάν τους ρωτήσετε. Αλλά αν ρωτήσετε, θα σας πουν ωμά την αλήθεια, όπως την βλέπουν. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο Υδροχόος έχει μια έμφυτη σοφία και την ικανότητα να μεταμορφώσει τον κόσμο, να εισέλθει σε μια νέα εποχή στην οποία η ισότητα υπάρχει για όλους τους ανθρώπους.

Ο κοσμικός Ιχθύς
Ο φυσικός οίκος για τους Ιχθείς είναι ο 12ος οίκος, όπου κρύβονται τα αποκηρυγμένα τμήματα του εαυτού μας. Δεν έχει σημασία πόσο καλή δουλειά κάνετε ως γονέας ενός παιδιού Ιχθύ, θα έχει να επεξεργαστεί καταστάσεις του 12 οίκου, κατά τη διάρκεια της ζωής του. Θα έχει θέματα.

Ορισμένα από τα ζητήματα αυτά μπορούν να επιλυθούν σε θεσμικά πλαίσια. Μπορεί, για παράδειγμα, να εργαστεί για ένα διάστημα σε φυλακή, νοσοκομείο, γηροκομείο, ή κάποιο παρόμοιο περιβάλλον στο οποίο απαιτούνται η πρόσφορα υπηρεσίας και ένας βαθμός μαρτυρίου. Μπορεί να δουλέψει παρασκηνιακά σε κάποια καλλιτεχνική προσπάθεια, ως διορθωτής κειμένων, σκηνοθέτης κινηματογράφου, σκηνογράφος. Μπορεί να γράφει διηγήματα μυστήριου με δολοφονίες ή να διαβάζει κάρτες ταρώ. Ανεξάρτητα από τη μορφή της εργασίας του, θα πρέπει να του επιτρέπει κατά κάποιον τρόπο να αντιμετωπίσει τα θαμμένα ζητήματα στην ζωή του και ας ελπίσουμε, να τα διαλευκάνει και τελικά να μπορέσει να τα αφήσει να αναπαυθούν.

Η μεταφυσική σε όποιο επίπεδο, είναι μέρος της ζωής του. Αν όμως δεν διερευνήσει αυτόν τον τομέα, τότε κατά περιόδους ορισμένες καταστάσεις θα επαναλαμβάνονται που θα τον αναγκάσουν να επικαλεστεί την διαίσθησή του, να την αναπτύξει και να την αγκαλιάσει. Όπως και ο υδάτινος εξάδελφός του, ο Σκορπιός, διαθέτει μια τεράστια ικανότητα για προσωπική μεταμόρφωση. Όμως, σε αντίθεση με τον Σκορπιό, μπορεί να είναι τόσο ευπροσάρμοστος ώστε να γίνει χαμαιλέοντας και να χάσει τον εαυτό του στη διαδικασία του μετασχηματισμού.

Τελικά, αυτό είναι το παιδί που μπορεί να έχει πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές του με την ευκολία που εμείς οι υπόλοιποι οδηγούμε στην εθνική οδό. Έχει την ικανότητα να ξεγλιστρά από το σώμα του κατά βούληση και να χαρτογραφεί τον κόσμο που συναντά. Έχει τη δυνατότητα να σπάσει φραγμούς στις τέχνες. Αρκεί να το αποφασίσει.
Trish MacGregor-Μyhoroscope

Related Posts