Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γνωρίζατε πως το www = 666;

Το «www» στα Εβραϊκά ισούται με 666 (w=6). Παρόμοια αντιστοίχιση εμφανίζει όμως και στα ελληνικά, διότι βάσει των αρχείων που παραθέσαμε προηγουμένως, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).  Μη πανικοβάλλεστε όμως!
Διαχειριστής του διαδικτύου δεν είναι αποδεδειγμένα ο Αντίχριστος, αλλά ίσως αποτελεί σημάδι της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο. Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται.
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου!
Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ. Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική συναλλαγή.
Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το «666» και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Η διακίνηση του χρήματος μέσω του διαδικτύου θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων.
Επομένως, όσο και αν φαίνεται παράλογο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας την προειδοποιητική πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet.
Όταν ευφημίζεται το 666, τότε γίνεται αντιληπτό ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι όμως και στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.
Το καμπανάκι κινδύνου μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται «συστήματος 666» λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, ηχεί έντονα στις μέρες. Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που εμφανίζεται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι ανεξέλεγκτη. Ήδη στην Ασία έχει ξεκινήσει η προβολή μιας νέας μορφής συναλλαγής, μέσω «έξυπνων καρτών», που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin. Το ερώτημα που πλανάται είναι αν τελικά το νέο αυτό σύστημα θα καταφέρει να εφαρμοστεί παγκοσμίως!
 kokoria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/12, 3:30 π.μ.

    ενδιαφέρει κανεναν απ'τους αναγνωστες το οτι το www ειναι αρχικα απο το "world wide web"
    θα ηταν λιγο δυσκολο να πληκτρολογουμε
    worldwideweb.i-diadromi.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή