Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ιδανικό ερωτικό βέλος για την καρδιά κάθε ζωδίου

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Κριό, πρέπει να βρίσκεις συνεχώς τρόπους και μεθόδους για να κρατάς σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του, καθώς τίποτα δεν θέλει να του προσφέρεται απλόχερα, παρά μόνο κατόπιν προσωπικού αγώνα. Άσε τον να νιώσει ότι σε διεκδικεί και ότι αυτός έχει το επάνω χέρι στην υπόθεση, και έχεις βέβαιη την επιτυχία.
Η σωστή κάθε φορά δοσολογία της επαφής με αυτόν κρύβει και το μυστικό της κατάκτησής του. Η διαρκής, επιπλέον, αναζήτηση εμπνευσμένων κινήσεων, που θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό του και που θα τον απομακρύνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς του, είναι πάντοτε στα υπέρ. Αναζήτα ερωτικό σύντροφο με χαρακτήρα σοβαρό, που διακρίνεται, παράλληλα, για το ευφυές του μυαλού και την πολυπλοκότητα του πνεύματός του, συνδυασμός μοναδικός που του υπόσχεται τη βίωση κάτι νέου και διαφορετικού από όσα ήδη έχει ζήσει. Πίσω από τη δυναμικότητα που επιδεικνύει, συνεχώς, κρύβεται, ωστόσο, μία άκρως τρυφερή και ευαίσθητη ψυχή.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Ταύρο, πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή, καθώς μισεί ο,τιδήποτε βιαστικό. Κινείται μεθοδικά και σταθερά, που για μερικούς μεταφράζεται ως νωχελικά, προτιμώντας τα σωστά υπολογισμένα βήματα και μπορεί να περιμένει με προσοχή και ηρεμία μέχρι να συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δράσει, ο τρόπος, δηλαδή, εκείνος που θα κατακτήσει τον άλλον. Αρέσκεται στις παθιασμένες γεμάτο ερωτισμό σχέσεις, που διακρίνονται, όμως, για τη σταθερότητά του αισθήματός τους. Δεν δημιουργεί ποτέ σχέσεις που αποσκοπούν στην απλή κάλυψη των αναγκών του, εκτός και αν είναι αυτό είναι ήδη προαποφασισμένο. Λατρεύει τις έντονες σεξουαλικές παρορμήσεις, όταν βρει το ιδανικό του ταίρι, που χαρακτηρίζονται από την αίσθηση του μυστηριώδους και της πολυπλοκότητας.

Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα Δίδυμο, πρέπει να παίξεις με το μυαλό του, διαθέτοντας και χρησιμοποιώντας έναν άκρως εκφραστικό και ενθουσιώδη προφορικό λόγο. Λατρεύει το λεκτικό παιχνίδι, που προηγείται της κατάκτησης, καθώς απολαμβάνει περισσότερο το φλερτ παρά την ίδια τη σύμπραξη σχέσης. Όσο χρόνων και να είναι διαθέτει ένα νεανικό νου, αναζητώντας πρωτότυπες και διαφορετικές εμπειρίες. Ο σύντροφός του θα πρέπει να τον κρατάει σε συνεχή πνευματική και ερωτική εγρήγορση και να είναι εφευρετικός. Δεν φημίζεται, όμως, για τη σταθερότητα των αισθημάτων του, μιας και είναι ένα από τα πιο άπιστα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, και μπορεί να αναζητάει σε δύο παράλληλες σχέσεις την ικανοποίηση των αισθημάτων του, καλύπτοντας στο έπακρο τις σεξουαλικές του υποχρεώσεις.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Καρκίνο, ο καλύτερος τρόπος είναι να επιδείξεις μία λεπτή ευαισθησία και έναν πλούσιο εσωτερικό, συναισθηματικό κόσμο. Μην προσπαθήσεις να τον ανακόψεις από την οικογένειά του και μην μπεις στη διαδικασία να κρίνεις τις αναμνήσεις του παρελθόντος του, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος και με τις δύο αυτές πτυχές. Προτιμάει τη ρομαντική ανθρώπινη ατμόσφαιρα και τολμάει τη δέσμευση με κάποιον που διαθέτει την τρυφερότητα, που τόσο έχει ανάγκη. Απεχθάνεται οποιαδήποτε βίαιη ή γρήγορη κίνηση και τη λήψη εσπευσμένων αποφάσεων, καθώς απαιτεί η ηρεμία και η ασφάλεια να διέπουν τις σχέσεις του. Εμφανίζει ένα αντιθετικό διπολικό στοιχείο που έχει να κάνει με το ότι ενώ δίνεται ολοκληρωτικά και αποκλειστικά στον ένα σύντροφό του, την ίδια στιγμή δεν ανέχεται να θεωρείται δεδομένος σε μία σχέση, καθώς είναι υπερήφανο ζώδιο με ανεπτυγμένη κατά πολύ την αίσθηση του αυτοσεβασμού.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Λέοντα, πρέπει να είναι προετοιμασμένος να εισέλθεις σε ένα μοναδικό και μαγευτικό παιχνίδι γοητείας και εξουσίας. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο υπερήφανο όσο ένα Λιοντάρι, που αγαπάει το αυθεντικό, το γνήσιο και την ουσία των πάντων. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του, όταν νιώσει τον αληθινό έρωτα, καθώς είναι διατεθειμένος να κατακτήσει τα πάντα, σε κόντρα όλων, απλά και μόνο για να τα χαρίσει στο σύντροφό του, προσφέροντας του την ευχαρίστηση. Ικανός ερωτικός παρτενέρ, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξωτερική εικόνα των άλλων, μιας και γοητεύεται από αυτήν. Αρέσκεται να ακούει εγκωμιαστικά λόγια για το πόσα πολλά έχει επιτύχει μέχρι τώρα και για τη σπουδαιότητα των πράξεων του. Ωστόσο, η προσοχή του μπορεί να διασπάται σε περισσότερες από μία υπάρξεις, καθώς βαθιά ανασφαλής, αναζητάει την επιβράβευση από πολλούς συντρόφους ταυτοχρόνως.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Παρθένο, πρέπει να συνδυάζει περιτέχνως ένα εύστροφο εσωτερικό κόσμο με μία άψογη εξωτερική εμφάνιση, καθώς επιδεικνύει την αντίστοιχη βαρύτητα και στους δύο αυτούς τομείς. Αγαπάει τις αληθινές σχέσεις, οι οποίες, όμως, διατηρούν το συντηρητικό στοιχείο, καθώς νιώθει άβολα στην πρωτοτυπία και στο ο,τιδήποτε νεωτερικό. Δεν βιάζεται να συμπράξει γρήγορα σχέση με τον ερωτικό του σύντροφο, αλλά όταν το πράξει είναι αποτέλεσμα βαθιάς εγκεφαλικής ανάλυσης και σκέψης. Συνήθως, δεν είναι εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα, χωρίς, ωστόσο, να εκλείπουν και οι περιπτώσεις ρίσκου. Συζητάει πάντοτε τα όποια προβλήματα δημιουργούνται εντός της σχέσης του, κάνοντας συχνά το λάθος να προσπαθεί να εφαρμόσει μία τετραγωνισμένη λογική για θέματα συναισθηματικής προσέγγισης, φύσει αδύνατον.

Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα Ζυγό, πρέπει με διακριτικό και ευγενικό τρόπο να τον προσεγγίσεις, πείθοντάς τον για τις αγαθές προθέσεις σου. Αγαπάει το θεσμό της οικογένειας και έχει προκαθορισμένες αξίες που δύσκολα τις τροποποιεί, καθώς είναι άκρως συντηρητικός. Έχει ανάγκη να βρίσκεται εντός μίας σχέσεως, αλλά διατηρώντας το πολυπόθητο αίσθημα της ελευθερίας των κινήσεών του. Φροντίζει το σύντροφό του σχεδόν με μητρικό τρόπο και δεν διστάζει να εκφράζει τα βαθιά συναισθήματά του προς αυτόν, αρκεί αυτός με τη σειρά του να δηλώνει έμπρακτα την αφοσίωσή του. Μισεί τις προστριβές και τις φιλονικίες, ενώ προτιμά με ήπιο και ήρεμο διάλογο, καθώς είναι ένα από τα πιο ομιλητικά ζώδια, να επιλύει τις όποιες διαφωνίες του με το ταίρι του. Αρέσκεται να κάνει καλό σεξ, αλλά όχι με πρόστυχο τρόπο, μιας και θεωρεί την ερωτική συνεύρεση ως την υπέρτατη απόδειξη μίας αληθινής αγάπης. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραληφθεί ότι, ενίοτε, διαθέτει και κάποιες ιδιαιτερότητες στο κρεβάτι, που εντυπωσιάζουν τον ερωτικό του σύντροφο, παρά τη συντηρητική του, εν γένει, νοοτροπία.

Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα Σκορπιό, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το ξεροκέφαλο τρόπο δράσης και συμπεριφορά του. Φαινομενικά ψυχρός, κρύβει μέσα του ένα μυστηριώδες πάθος, ελκύοντας αδιαλείπτως τους άλλους. Είναι πολύ καλός εραστής, εκρηκτικά γοητευτικός, γεμάτος φαντασία και πρωτοτυπία, αφού το σεξ για αυτόν είναι έκφραση της εσωτερικότητάς του. Ενίοτε γίνεται ανυπόφορος και ζηλιάρης ωθώντας τις σχέσεις του σε αδιέξοδο, εξαιτίας της υπέρμετρης εγωιστικής τάσης του και της διάθεσής του να ασκεί εξουσιαστική επιρροή στο σύντροφό του. Και ενώ φημίζεται για την επιπολαιότητα στις σχέσεις του, ωστόσο η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Ως ζώδιο σταθερό, προτιμά τη μόνιμη και γερά θεμελιωμένη σχέση, που στηρίζεται στα ειλικρινή αισθήματα και στην έμπρακτη αφοσίωση.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Τοξότη, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περιορίσεις την αίσθηση της ελευθερίας του, ούτε θα πρέπει να υποκριθείς αισθήματα που δεν νιώθεις. Άκρως ειλικρινής και τίμιος, εκδηλώνει τι νιώθει επακριβώς κάθε φορά χωρίς να προσποιείται. Αγαπάει τον έρωτα σαν ιδέα, γεγονός που του επιτρέπει να πράττει με ευκολία πολλές σχέσεις, χωρίς βαθιές συναισθηματικές δεσμεύσεις. Λατρεύει την εγρήγορση του πνεύματος, καθώς και τις εκδηλώσεις του πάθους που διακρίνονται για την εμπνευσμένη τους πρωτοτυπία. Μισεί την επανάληψη των ίδιων παραστάσεων, αναζητώντας την παρακίνηση του ενδιαφέροντός του από το σύντροφό του. Μάλιστα, δεν διστάζει να προσεγγίσει το άτομο που τον ενδιαφέρεται, καθώς αγαπάει να υποδύεται το ρόλο του κυνηγού, αρκεί αυτό να συνδυάζει αρμονικά την εξωτερική εμφάνιση με ένα προικισμένο μυαλό.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Αιγόκερω, πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τη σοβαρότητα της επιθυμίας σου και για το βάθος των αισθημάτων του. Βαθύτατα συνεπής και ειλικρινής ως προς τα λεγόμενά του έχει ανάγκη από ένα σύντροφο που θα τηρεί τις ίδιες με αυτόν αρχές σε θέματα καρδιάς και έρωτα. Αγαπάει τη λεπτομέρεια και δίνει υπερβολική σημασία στα απόκρυφα μηνύματα μίας συμπεριφοράς, στάση που ενίοτε καταντάει κουραστική και ενοχλητική για το ταίρι του. Δεν θέλει να αναλώνεται σε επαφές που δεν έχουν τίποτα να του δώσουν, ενώ μισεί και κατηγορεί την ταχύτητα των αισθημάτων που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη εποχή. Είναι ικανός να συνδυάσει μία απαλή αίσθηση τρυφερότητας με έναν ακράτητο ερωτισμό, συγκερασμός που ικανοποιεί κάθε γούστο.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Υδροχόο, οφείλεις με αποφασιστικό τρόπο να τον οδηγήσεις σε ένα παιχνίδι αισθήσεων και πάθους, προκαλώντας τον συνεχώς. Διατηρώντας κρυφές πτυχές του εαυτού σου προτιμά ο σύντροφός του να αποκαλύπτεται σιγά σιγά, αποφεύγοντας να φανερώσει την πληρότητα της προσωπικότητάς του εξ αρχής. Αγαπάει το μυστήριο, την περιπέτεια και το παιχνίδι, στοιχεία που κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον του. Επιθυμεί να διατηρεί την ανεξαρτησία των κινήσεών του κάτι που επιδιώκει και για το σύντροφό του. Διαθέτει ένα χαρακτήρα με μεγάλες δόσεις φαντασίας, δείχνοντας μία μεγάλη προτίμηση για κάθε τι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Η αδυναμία του έγκειται ότι αισθάνεται περισσότερο με το μυαλό του και λιγότερο με την καρδιά του, δίνοντας και μεγάλη σημασία στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου του.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Ιχθύ, πρέπει να τον προσεγγίσεις με ήρεμο, συναισθηματικό και τρυφερό τρόπο, καθώς αγαπάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ταυτίζεται εύκολα με τη διάθεση του κάθε συντρόφου του, αναζητώντας τις μεγάλες μακράς διάρκειας σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν αναλώνεται σε γρήγορες και εύκολες σχέσεις, συνδυάζοντας πολλές φορές και δύο ταυτοχρόνως. Βαθιά ανασφαλής επιζητάει συνεχώς την επιβεβαίωση από το σύντροφό του, προκειμένου να νιώσει την ασφάλεια εκείνη που απαιτείται για να προχωρήσει στην υλοποίηση των επιλογών του. Έχει τη διάθεση να προσφέρει εύκολα τα πάντα στον άνθρωπό του, απομειώνοντας τα δικά του οφέλη. Συμβουλεύει ήρεμα, αλλά μεστά, αφήνοντας, όμως, την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ταίρι του, μιας και δεν αναλαμβάνει εύκολα το βάρος των ευθυνών του.
astrolove

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια