Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σέξι εσώρουχα για όλα τα ζώδια

Sexy underwear for all zodiac signs
Κριός: Αν θέλετε πραγματικά να ανάψετε έναν άνδρα Κριό, μπορείτε να φορέσετε ένα συνδυασμό εσωρούχων πορτοκαλί και μαύρου χρώματος σε σατέν. Του αρέσουν τα baby doll, ειδικά αν στις άκρες τους είναι χνουδωτά. Είναι κλασικός οπαδός της μαύρης ζαρτιέρας και της κάλτσας με ραφή. Ζώνες με αλυσίδες, βραχιόλια στον αστράγαλο και ψηλοτάκουνα σε αποχρώσεις του χρυσού θα συμπληρώσουν την εικόνα σας, κάνοντας το βλέμμα του να βγάζει φλόγες. Τα τακούνια είναι φετίχ για τον Κριό, κι όσο ψηλότερα είναι αυτά που θα φορέσετε, τόσο το καλύτερο και για τους δύο!
Ταύρος: Ο Ταύρος αγαπά κατά βάθος ό,τι είναι πρόστυχο ή κοριτσίστικο, είτε το ομολογεί είτε όχι. Ροζ και μαύρο είναι ένας από τους αγαπημένους του συνδυασμούς. Του αρέσουν, επίσης, οι δερμάτινες 12ποντες γόβες, οι δικτυωτές κάλτσες, και τα εσώρουχα με…ανοίγματα στο κάτω μέρος τους. Λατρεύει να βλέπει στα μάτια σας το βλέμμα της … μαθήτριας. Το ζώδιο αυτό θέλει να κάνει σεξ για ώρες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας πολλά και διαφορετικά λιπαντικά για να τη βγάλετε καθαρή. Στους Ταύρους αρέσουν πολύ και οι γυναίκες με τατουάζ ή σκουλαρίκια στον αφαλό αλλά και οπουδήποτε αλλού. Μερικοί Ταύροι δε, αρέσκονται στο παιχνίδι σκλάβου-αφέντη, απαραίτητα αξεσουάρ του οποίου είναι οι χειροπέδες στον καρπό, τα περιλαίμια, και οι αλυσίδες στους αστραγάλους.
Δίδυμοι: Το ζώδιο των Διδύμων έχει συνήθως μια αρκετά βιτσιόζικη πλευρά που περιλαμβάνει την αγάπη του για ρούχα και σεξουαλικά εξαρτήματα που παραπέμπουν στη δουλεία. Αυτός ο «ηθοποιός» του ζωδιακού κύκλου απολαμβάνει να σας βλέπει ντυμένη με στολή νοσοκόμας, μαθήτριας ή γυναίκας αστυνομικού, οπότε σας είναι απαραίτητο ένα βεστιάριο για να του καλύψετε τα γούστα. Του αρέσουν επίσης τα γιαπωνέζικα κιμονό ή τα εφαρμοστά σύνολα από καουτσούκ, καθώς εκτιμά ιδιαίτερα κάθε είδους εξωτική πινελιά σε ένα «ερωτικό κοστούμι». Απαραίτητο συμπλήρωμα της εικόνας οι ψεύτικες βλεφαρίδες και τα ψεύτικα νύχια. Το θρόισμα ενός φορέματος από ταφτά θα τον «ανάψει» πραγματικά!
Καρκίνος: Ο Καρκίνος αγαπά πολύ τα μακριά, αέρινα, διάφανα νυχτικά που καλύπτονται με πούλιες ή αριστοτεχνικά κεντήματα. Το αγαπημένο του χρώμα στα εσώρουχα είναι το πράσινο και το κόκκινο, ενώ αγαπά την υφή του σατέν, γιατί λαμπυρίζει όπως το νερό. Του αρέσει, επίσης, το λευκό βινύλιο και οι λευκές κάλτσες, ενώ βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστικά τα μακριά, περλέ νύχια που μοιάζουν μαργαριταρένια. Αγαπά τον ήχο των ρούχων που κουμπώνουν, καθώς παραπέμπουν στο… εύκολο γδύσιμο…τσακ-τσακ!
Λέων: Ο άνδρας Λέων αγαπά τα λεοπάρ εσώρουχα και γενικότερα ό,τι παραπέμπει σε ζούγκλα. Είναι ένα αισθησιακό ον, που του αρέσει η φυσική γούνα στα εσώρουχα της καλής του, ενώ βρίσκει πολύ σέξι κάθε είδος ενδυμασίας που περιλαμβάνει έναν υπαινιγμό ουράς ή αυτιών (μνήσθητί μου Κύριε!). Το πώς αισθάνεται τα πράγματα είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός γι΄ αυτό το τόσο ερωτικό ζώδιο, που αγαπά πραγματικά το μετάξι, το σατέν και το βελούδο. Ο Λέων είναι όμως κι ένα ζώδιο που του αρέσει η διασκέδαση, έτσι δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο οι λεπτομέρειες στα εσώρουχα, όπως οι μικροί φιόγκοι, ή πάλι τα εκλεκτής ποιότητας σεμνότυφα εσώρουχα του ΄50 -΄60.
Παρθένος: Ο άνδρας Παρθένος δείχνει σεμνότυφος και προτιμά τα «φρόνιμα» εσώρουχα, όπως το μακρύ λευκό βαμβακερό νυχτικό ή τα γιαπωνέζικα κιμονό. Αυτά…φαινομενικά. Γιατί κατά βάθος θα ήθελε το ταίρι του ντυμένο με έξαλλους κορσέδες σφιχτοδεμένους γύρω από τη μέση. Απολαμβάνει επίσης τις κάλτσες με ραφή καθώς και τα εσώρουχα με πολλά γαντζάκια και κουμπιά. Του αρέσει το βρετανικό στυλ της… μαθήτριας ή τα λευκά ανδρικά πουκάμισα, καθώς επίσης και η ευκολία των εσωρούχων που ξεκουμπώνουν από τον καβάλο ή στερεώνονται με σκρατς.
Ζυγός: Ο άνδρας Ζυγός ανήκει στη θεά Αφροδίτη και του αρέσουν τα άγρια​​ και σέξι εσώρουχα. Ροζ, κίτρινο και μπλε είναι τα αγαπημένα χρώματα αυτού του αισθησιακού ζωδίου, που τρελαίνεται για δικτυωτές κάλτσες, καλτσοδέτες και ζαρτιέρες. Οι Ζυγοί θέλουν όπως και δήποτε να βλέπουν κάτω από τα εσώρουχα, γι΄αυτό προτιμούν τις διαφάνειες στα βρακάκια και σουτιέν που φορά η καλή τους. Οι δερμάτινοι κορσέδες σε άγρια ​​χρώματα ταυτίζονται απόλυτα με το γούστο του άνδρα Ζυγού.
Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι απόλυτα σέξι και αγαπά το δέρμα και το βινύλιο. Τα χρώματα που προτιμά είναι το μαύρο και το βυσσινί. Βρίσκει πολύ σέξι τα εσώρουχα με πολλά κουμπιά που συνδυάζονται με μακριά γάντια. Του αρέσει να εντάσσει στο ερωτικό παιχνίδι τα φετίχ του, όπως περιλαίμια σκύλων, δερμάτινα γιλέκα με κρίκους και γάντζους, καθώς και αλυσίδες. Λατρεύει τις υπερβολικά ψηλοτάκουνες μπότες, κι αν είναι μυτερές, τόσο το καλύτερο. Τους διεγείρει ο παρτενέρ τους να φορά περούκες ή έντονο κραγιόν.
Τοξότης: Στον Τοξότη αρέσει να παίζει ρόλους στο ερωτικό παιχνίδι, έτσι μπορεί να φτάσει να απαιτήσει μέχρι και κοστούμια βικτοριανού τύπου, άρα και εδώ ένα βεστιάριο κρίνεται απαραίτητο. Αγαπά τον αισθησιασμό των κορσέδων, τα γάντια, τις μπότες, και τα εσώρουχα με μεγάλες κόπιτσες. Λατρεύει τα βελούδινα υφάσματα, και του αρέσει η ιδέα να σας βλέπει «τυλιγμένη» σε αμέτρητες κορδέλες και φιόγκους. Ο Τοξότης εκτιμά, επίσης, στο κρεβάτι τα λεοπάρ εσώρουχα και τη γούνα. Μοβ, κόκκινο και πράσινο είναι τα αγαπημένα του χρώματα.
Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι το πιο λογικό ζώδιο και βρίσκει το βαμβάκι πολύ αισθησιακό. Ένα υψηλής ποιότητας νυχτικό με πολλά κεντήματα είναι σέξι γι΄αυτόν, ακόμη και αν έχει ψηλό λαιμό και είναι κουμπωμένο μέχρι το σαγόνι! Του αρέσουν οι ινδικές ή ασιατικές επιρροές, που περιλαμβάνουν πολλές πούλιες και κάνουν τα εσώρουχα γι΄αυτόν πολύ δελεαστικά. Μερικοί Αιγόκεροι είναι λάτρεις των τακουνιών πλατφόρμα, του λευκού δικτυωτού καλσόν, και των στρινγκ. Αγαπούν επίσης τα σατέν σουτιέν και βρακάκια στα αγαπημένα τους χρώματα του ροζ, μπλε ή κίτρινου.
Υδροχόος: Ο οραματιστής Υδροχόος αγαπά πολύ τα σφιχτά εσώρουχα σε φουτουριστικό στυλ και τα λαμπερά υφάσματα όπως το πλαστικό, το βινύλιο και η λύκρα. Βρίσκει πολύ σέξι το καουτσούκ και τα φερμουάρ. Το χρώμα του σάπιου μήλου και το βαθύ μοβ είναι αυτά που του αρέσουν περισσότερο. Δείχνει μεγάλη αγάπη σε φτερά, μάσκες, κορδέλες και μαντίλια. Οι δερμάτινες μπότες ανήκουν στο στυλ αυτού του ζωδίου, όπως επίσης και τα γάντια χωρίς δάχτυλα. Οι Υδροχόοι προτιμούν τις διάφανες κάλτσες με ραφή και αγαπούν την ευκολία των σκρατς.
Ιχθείς: Ο Ιχθείς δεν είναι άγριος ​​σεξουαλικά. Αντ΄αυτού αγαπά τα ωραία, βαμβακερά νυχτικά με ροζ ή μπλε κορδέλες ή τα φορέματα από λύκρα με λουλουδάτα –κατά προτίμηση- μοτίβα. Του αρέσουν, επίσης, τα ψηλά τακούνια, ειδικά αν είναι κοκκάλινα ή σατέν και έχουν διάφορες φουντίτσες επάνω τους. Ο Ιχθύς διεγείρεται, επίσης, όταν βλέπει τη γυναίκα να φορά ανδρικά εσώρουχα, t-shirt ή πουκάμισα…εννοείται τα δικά του. Αγαπάει, δε, το κοριτσίστικο στυλ της μαθήτριας ή τις kinky εμφανίσεις με καλτσοδέτες και μακριές κάλτσες.
Ζαΐρα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια