Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σήμερα ο Δράκος της Δράμας Κυριάκος Παπαχρόνης

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης έμεινε στην ιστορία ως ο «Δράκος της Δράμας». Ο άνθρωπος εκείνος που συγκλόνισε με την δράση του το πανελλήνιο πριν τριάντα χρόνια  και πέρασε είκοσι τρία χρόνια στην φυλακή.
Από τον Δεκέμβριο του 2004 ζει απομονωμένος στην Λάρισα και προσπαθεί για την επανένταξή του στην κοινωνία.
Για όσους δεν θυμούνται ο Κυριάκος Παπαχρόνης όταν....
ήταν έφεδρος αξιωματικός στην Δράμα ξεκίνησε την δράση του σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη.Β ιασμοί,  ανατριχιαστικές δολοφονίες γυναικών, καθώς και βομβιστικές επιθέσεις σε αεροδρόμια θα του αποδώσουν το προσωνύμιο «Ο δράκος της Δράμας», με το σκοτάδι να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό του. Ο Παπαχρόνης συλλαμβάνεται τελικά τον Δεκέμβριο του 1982 από την Ασφάλεια Δράμας και  κατηγορείται για δύο βιασμούς, πέντε απόπειρες βιασμού, πέντε ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Καταδικάζεται δις εις θάνατον, η ποινή μετατρέπεται σε ισόβια και 23 χρόνια μετά είναι και πάλι ελεύθερος. Ο ίδιος ο δράστης είχε αποδώσει την εμμονή του με τη «θυματοποίηση» του γυναικείου φύλου όταν σε ηλικία 13 ετών επισκέφθηκε με τους φίλους του έναν οίκο ανοχής. Κατά τον ίδιο, η ιερόδουλη με την οποία ήρθε σε επαφή τού μίλησε ειρωνικά και προσέβαλε τον ανδρισμό του, με αποτέλεσμα να πληγεί σε τέτοιο σημείο ώστε να αποφασίσει να εκδικηθεί σκληρά το γυναικείο φύλο.
Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην φυλακή, ο «Δράκος της Δράμας» δεχόταν γράμματα από γυναίκες που του έδειχναν τον θαυμασμό του με διάφορους τρόπους. Μετά την αποφυλάκισή του αρραβωνιάστηκε με την Λίνα Τόλιου, με την οποία είναι ακόμα μαζί.
Ο Κυριάκος Παπαχρόνης στην προσπάθειά του να δημιουργήσει «φίλους» δημιούργησε δυο προφίλ στο facebook, όπου στο ένα φαίνεται να έχει και επώνυμους φίλους. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα αυτοί είναι η Ελένη Φουρέιρα, ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Μίμης Πλέσσας, η Αννα Δρούζα, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Λίτσα Πατέρα, η Αννα Βίσση, η Βούλα Πατουλίδου, ο Ζαφείρης Μελάς, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ελένη Φιλίνη και η Καίτη Φίνου. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της showbiz προκειμένου να αυξήσουν τους θαυμαστές τους δεν ελέγχουν ποιοι είναι αυτοί που τους κάνουν αιτήματα φιλίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια