Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γλουτο – μαντεία: η νέα τέχνη του 21ου αιώνα

Και όμως δεν είναι πλάκα.
Υπάρχει στα αλήθεια μια μερίδα ανθρώπων στον πλανήτη που εξασκεί και πιστεύει την γλουτο-μαντεία, το “διάβασμα” δηλαδή των γλουτών, όπως για παράδειγμα των χεριών, με σκοπό να δει κανείς το μέλλον.
Μια από τους πρωτεργάτες της μεγάλης αυτής ιδέας είναι ένα γνωστό “φρικιό” στην αμερικανική κοινωνία, η μητέρα του Συλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι Σταλόνε, που κάποτε μπορεί να ήταν άνθρωπος, τώρα όμως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ένα ανθρωπομόρφωμα ηλικίας 90 ετών (δείτε φωτό), που ισχυρίζεται δημοσίως ότι μπορεί να διαβάσει τον γλουτό σας και να σας πει το μέλλον σας, μόνο έναντι 125 δολαρίων.
Αυτά συμβαίνουν στην τεράστια Αμερική, χωνευτήρι πολλών πραγμάτων καθώς φαίνεται, καλών και κακών. Στην ιστοσελίδα της η Τζάκι, ισχυρίζεται ότι η γλουτο-μαντεία εφαρμόζονταν και στην Αρχαία Ελλάδα & Ρώμη.

Διαβάστε λοιπόν τι λένε οι…”γλουτοί”:
Το αριστερό και δεξί μέρος των γλουτών αποκαλύπτουν το παρελθόν και το μέλλον αντιστοίχως. Σύμφωνα με τον Ulf Beck Γερμανό μέντιουμ που είναι τυφλός ωστόσο εξασκεί την “γλουτομαντεία” δια της αφής, (στη φωτό επί το έργον), μυώδεις, σχήματος μήλου, γλουτοί, μαρτυρούν άτομο χαρισματικό, δυναμικό, με αυτοπεποίθηση και δημιουργικό.

Γλουτοί σχήματος αχλαδίου, προδίδουν άτομο σταθερό, υπομονετικό και προσγειωμένο. Σύμφωνα με τον Βρετανό γλουτο-μάντη Sam Amos, οι στρογγυλοί γλουτοί συνήθως ανήκουν σε ανοιχτούς χαρακτήρες, ευτυχισμένους και αισιόδοξους για τη ζωή. Όμως άνθρωποι με “φλατ” γλουτούς είναι συνήθως ματαιόδοξοι, αρνητικοί και καταθλιπτικοί.
Ο Γερμανός Buck λέει ότι πέρασε πολλά χρονιά εξασκώντας τα δάχτυλά του να “διαβάζουν” γλουτούς, ξεκινώντας με ένα μικρό κύκλο πρόθυμων φίλων, ωστόσο τώρα αυτός ο κύκλος έχει μεγαλώσει και πολλοί διάσημοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, η καλύτερα τον γλουτό τους, η Jacqueline ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσει, αρκεί να της στείλετε μια κοντινή φωτό, τουλάχιστον 800 pixel, μαζί με μια διαταγή πληρωμής $125.
Εκείνη θα διαβάσει το αποτύπωμά σας, θα ερμηνεύσει τα ευρισκόμενα και θα σας στείλει πίσω το προσωπικό σας “rumpology report” (Γλουτο-μελέτη).
Περισσότερα στο http://www.jacquelinestallone.com/rumps.html

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια