Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα παιδιά των σταρς

Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε λιγότερο από στυλάτη.
Η όμορφη μαμά φροντίζει την εμφάνισή της, κι έτσι η μικρή είναι πάντα κομψή μέσα στις πολύχρωμες κοριτσίστικες δημιουργίες.
Φυσικά, ο Ρουβάς junior, ο γιος του ζευγαριού, ακολουθεί ....
το παράδειγμα της Αναστασίας και είναι πάντα καλοντυμένος μέσα στα γαλάζια ρουχαλάκια του.
Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα έχει πια μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο κορίτσι.
Όπως φαίνεται, η Φαίδρα-Θεοδώρα ακολουθεί τα βήματα της όμορφης μαμάς της, στυλιστικά και χρωματικά, ενώ προτιμά, όπως και εκείνη, τα άνετα και λεπτά υφάσματα.
Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, Θεοδώρα, μοιάζει στη μητέρα της τόσο φυσιογνωμικά όσο και σε ό,τι αφορά το απαράμιλλο στυλ της.
Η 14χρονη Θεοδώρα επιλέγει με προσοχή τα ρούχα της σε κάθε της εμφάνιση, δείχνοντας αδυναμία στις θηλυκές δημιουργίες, που συμβαδίζουν φυσικά με το νεαρό της ηλικίας της.
Η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, Λυδία, μεγαλώνει και γίνεται ολοένα και πιο όμορφη.
Η όμορφη Λυδία μαγνήτισε το φωτογραφικό φακό σε βόλτα με τη μαμά της, χάρη στο στυλάτο outfit  και την ψηλόλιγνη σιλουέτα της.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης έχει μεγάλη αδυναμία στις δυο του κόρες, Αγάπη και Σήλια, και όχι άδικα: οι μικρούλες δεν χάνουν ευκαιρία να τον καλοπιάνουν με τα νάζια τους και να τον εντυπωσιάζουν με την κομψότητα και τα κοριτσίστικα φουστανάκια τους, τα οποία επιλέγει με μεγάλη αγάπη η μαμά τους, Σοφία.
msn

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια