Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φυλαχτά Πλούτου

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
Ευημερία στα Οικονομικά, Αισθηματικά, στη Ζωή!

Αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο η επιτυχία σας περιελίσσετε με ανθρώπους που έχουν την ικανότητα και τις γνωριμίες να ανυψώσουν τη ζωή σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Στην αγάπη ή την εργασία αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σας φέρουν την ευτυχία που τόσο αξίζετε.

Δεν είστε νησί.
Για να είστε πετυχημένος δεν μπορείτε να το κάνετε στο κενό. Ο Κύκλος της Ευημερίας σας φέρνει σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους, τους καλύτερους ανθρώπους, και λειτουργεί σαν μαγνήτης ώστε να σας προσέξουν!

Τι μπορεί να κάνει για εσάς ο Κύκλος της Ευημερίας
· Σας αφυπνίζει με νέες ιδέες, νέους τρόπους να αποκτήσετε χρήματα
· Σας συνδέει ή σας επανασυνδέει με τους ανθρώπους που σας αγαπούν
· Επιτρέπει το μονοπάτι σας να διασταυρωθεί με ξεχωριστούς ανθρώπους
· Σας δίνει την ώθηση που θα παραμερίσει τις κακίες
· Απελευθερώνει τους δημιουργικούς σας χυμούς επιτρέποντάς στην φαντασία σας να λειτουργεί ξέφρενα
· Χαρίζει χαμόγελο στο πρόσωπό σας και σας δίνει ένα αέρα αυτοπεποίθησης
· Ανοίγει το μυαλό σας σε προοπτικές που πιστεύατε ότι ήταν πέραν των δυνατοτήτων σας.
Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ SAN MAYA
Κάθε χρόνο οι περιπετειώδεις ταξιδευτές αναζητούν τη χαμένη πόλη της San Maya, ψηλά στα βουνά των Άνδεων για να βιώσουν τις θαυματουργές δυνάμεις του ιερού της εδάφους. Καταφέρνουν να ξανακερδίσουν τις χαρές της νιότης ή ενός ονείρου που δεν είχε πραγματοποιηθεί. Έρχονται για να διορθώσουν έναν κατεστραμμένο γάμο ή να επουλώσουν μια πληγωμένη καρδιά. Και έρχονται για να πάρουν την ευλογία της αγάπης και της καλής τύχης.

Ο θρύλος της San Maya
Στο πέρασμα των χρόνων, συγκεκριμένα σημεία της υδρογείου επηρεάστηκαν από δυνάμεις που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Θαυματουργά περιστατικά έχουν συμβεί στις ιερές περιοχές της Ιερουσαλήμ, τη San Maya και τη Λούρδη. Έχουν αλλάξει ζωές. Έχουν γίνει θαύματα. Η φτώχεια μετατράπηκε σε ευημερία.
Το 1786 ο Πατέρας Ramon Monterro είπε: « Αυτοί που έρχονται στη San Maya νιώθουν το θαυματουργό άγγιγμα του Θεού». Ο Monterro βίωσε εξ ιδίοις θεαματικές αλλαγές σε ζωές ανθρώπων που άγγιξαν το ιερό χώμα της San Maya.
Σύμφωνα με το θρύλο, τόσο οι Ινδιάνοι, όσο αργότερα και οι Ισπανοί έχτισαν ναούς για να δοξάσουν τα θαύματα που είχαν γίνει εκεί.

Σήμερα οι άνθρωποι θεωρούν πολύτιμο το έδαφος της San Maya με την πεποίθηση ότι:
· Τους ευλογεί με χρήματα και καλό πεπρωμένο
· Τους φέρνει αγάπη και τύχη
· Τους φέρνει χαρά και ευτυχία
Αλλά τώρα δε χρειάζεται να ταξιδέψετε στη San Maya για να μοιραστειτε τα ευεργετήματα της ευλογημένης της γης. Ένας τεχνίτης του παλιού καιρού εμφύτευσε ένα μέρος ιερού χώματος της San Maya σε ένα μεγαλοπρεπή σταυρό. Έτσι πέτυχε να ενώσει δύο από τις ισχυρότερες δυνάμεις που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Τη δύναμη του σταυρού με το ευλογημένο χώμα της San Maya.
ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΟΥ GLASTONBURY
Χιλιάδες επισκέπτες ταξιδεύουν κάθε χρόνο στο Glastonbury, στην Αγγλία για να βιώσουν τις θαυματουργές δυνάμεις του ιερού εδάφους του. Έρχονται για να διορθώσουν ένα κατεστραμμένο γαμο ή να επουλώσουν μια πληγωμένη καρδιά. Έρχονται για να λύσουν τα προβλήματά τους, να επανακτήσουν τα χαρές της νιότης ή για κάποιο όνειρο που έμεινε ανεκπλήρωτο. Έρχονται να επιδιορθώσουν μια ετοιμόρροπη σχέση ‘η για να ζητήσουν αγάπη, χρήματα, ευτυχία.

Σύμφωνα με το θρύλο το 63 π.χ. ο Άγιος Ιωσήφ στάθηκε μπροστά από ένα πλήθος άπιστων στο Glastonbury προσευχόμενος για ένα θαύμα. Όταν χτύπησε το ραβδί του στο έδαφος η προσευχή του απαντήθηκε αμέσως – το ραβδί βλάστησε αμέσως και έβγαλε φύλλα και ανθούς.
Από εκείνη την εποχή έχουν γίνει θεαματικά θαύματα στο Glastonbury.

Σήμερα οι άνθρωποι παίρνουν ένα μικρό δείγμα εδάφους από το Glastonbury με την πεποίθηση ότι:
· Θα εμφυσήσει ανάκαμψη στη ζωή τους και καλό πεπρωμένο
· Θα τους ευλογήσει με καλή τύχη και καλό πεπρωμένο
· Θα τους αποφέρει οικονομικά κέρδη
ΤΟ ΑΒΥΣΣΙΝΙΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ
Απλά εσωκλείστε την προσευχή σας ή την επιθυμία σας στο Κουτί των Ευχών και περιμένετε για την έκπληξη της ζωής σας.
Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά!
Το Αβυσσίνιο Κουτί των Ευχών προέρχεται από τον αρχαιότερο πολιτισμό της Αφρικής.
Κανένας δε μπόρεσε ποτέ να εξηγήσει το γιατί ή το πώς λειτουργεί το Αβυσσίνιο Κουτί των Ευχών. Κάποιοι εικάζουν ότι έχει απόκρυφες δυνάμεις, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι μαντικές δυνάμεις του ίδιου του ανθρώπου ενεργοποιούνται ξαφνικά.
Όποιες και αν είναι οι κρυφές δυνάμεις, είναι καιρός να κάνετε ένα δραστικό βήμα για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να απλώσετε το χέρι σας για να φτάσετε αυτά που σας αξίζουν.

· Ζητήστε χρήματα – τα οικονομικά σας θα εκτοξευτούν στα ύψη
· Ζητήστε τύχη – καλά πράγματα θα αρχίσουν να σας συμβαίνουν
· Ζητήστε εξουσία – θα κερδίσετε τον έλεγχο στη ζωή σας
· Ζητήστε το απίθανο – το Αβυσσίνιο Κουτί των Ευχών σας μπορεί να το πραγματοποιήσει
Μπορεί να ζητήσετε τα πάντα με την προϋπόθεση ότι ζητάτε μόνο ένα πράγμα κάθε φορά! Γράψτε την επιθυμία σας καθαρά και με όσο λιγότερες λέξεις γίνεται.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ DOBELL
Προετοιμαστείτε για απροσδόκητη ευλογία
Ο Anthony Dobell ήταν απένταρος όταν ανακάλυψε τυχαία ένα θαμμένο φυλακτό. Ήταν παλιό και ραγισμένο, αλλά όταν ο Dobell το καθάρισε από το χώμα συνειδητοποίησε ότι είχε πάνω του χαραγμένο το σύμβολο του σταυρού περιστοιχισμένο από μυστηριώδη σημάδια.

Σχεδόν αμέσως η ζωή του Dobell άρχισε να αλλάζει και σύντομα ο Dobell βγήκε από την αφάνεια του φτωχού περιβάλλοντός του και έγινε ένας σεβαστός αριστοκράτης. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Dobell συγκέντρωσε πολύ πλούτο και έγινε σεβαστός για τη μυστηριώδη επαγγελματική οξυδέρκειά του και την ορθή του κρίση.
Παρόλο που η προέλευση αυτού του όμορφου κομματιού είναι άγνωστη, λέγεται ότι αυτός που έχει μαζί του το Σταυρό του Dobell θα έχει ευλογηθεί με μια γενναιόδωρη καρδιά και πλούτη πέρα από κάθε φαντασία.
Ο Dobell έζησε μέχρι την προχωρημένη ηλικία των ενενήντα επτά χρόνων, και πέθανε την ημέρα της επετείου που είχε ανακαλύψει το περίφημο φυλακτό.
Μπροστινή πλευρά
Εάν αναζητάτε δραματική αλλαγή στη ζωή σας, προς το καλύτερο, ο Σταυρός του Dobell δε θα σας φέρει μόνο μεγάλη ευχαρίστηση από την ομορφιά του αλλά και από την ξεχωριστή ευλογία που έδωσε στον ίδιο τον Dobell.

Αποκτήστε τον Σταυρό του Dobell και:
· Ανακαλύψτε το ουράνιο τόξο σας
· Θα σας αποκαλυφθούν ενδεχόμενα απρόσμενα κέρδη
· Επανακτήστε τις χαρές της νεότητας
· Επαναφέρετε στη ζωή σας την ισορροπία, την αρμονία και το γέλιο
Κολυμπήστε σε ανανεωμένα πλούτη και αγάπη
ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Εάν ανησυχείτε συνεχώς για τα χρήματα και ονειρεύεστε αγαθά που δεν έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε, υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό.
Με το Νόμισμα του Απόλλωνα θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα αισθάνεστε βέβαιοι ότι ο πλούτος που πάντα ονειρευόσασταν τώρα μπορεί να γίνει δικός σας. Από την στιγμή που θα αγγίξετε το Νόμισμα του Απόλλωνα η ζωή σας θα αρχίσει να αλλάζει:
Μπορεί να εισρεύσουν χρήματα προς τα εσάς και όχι μακριά από εσάς
Μπορεί να βρεθείτε στο δρόμο για την οικονομική σας εξασφάλιση
Μπορεί να αποκτήσετε το άγγιγμα του Μίδα
Μπορεί ακαριαία να είστε σε θέση να εντοπίζεται ευκαιρίες, καλές συμφωνίες, κερδοφόρες επενδύσεις.
Το Νόμισμα του Απόλλωνα είναι ένα από τα πιο όμορφα νομίσματα στον κόσμο. Επιχρυσωμένο με χρυσό 14 καρατίων, η απεικόνιση του έλληνα Απόλλωνα από τη μία πλευρά και ο αποκρυφιστικός Φτερωτός Θεός από την άλλη θα προσελκύουν την προσοχή όπου και να πηγαίνετε.

Σε αυτήν την περίοδο προσπάθειας η οικονομική σας κατάσταση θα μπορούσε να βελτιωθεί δραματικά.
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΗ
Ονειρευτήκατε ποτέ να έχετε ένα Δέντρο που κάνει Χρήματα; Ένα Δέντρο που κάνει Χρήματα και θα μπορούσε στην κυριολεξία να ρίχνει χρήματα στα πόδια σας; Που θα μπορούσε να σας φέρει τις πολυτέλειες και τα πλούτη που αξίζετε τόσο;
Εάν πιστεύετε ότι είναι απίθανο να πέφτουν χρήματα από ένα δέντρο σκεφτείτε ξανά. Ο Σύλλογος Αστρολογίας της Καλιφόρνια προσφέρει ένα αυθεντικό φυλαχτό Δέντρου που κάνει Χρήματα που μπορεί να σας φέρει τα οικονομικά κέρδη που περιμένατε.
Επομένως, εάν περιμένατε κάτι να σας φέρει τύχη και να ενεργοποιήσει τη δύναμή σας να κερδίζετε, μην περιμένετε άλλο. Το εντελώς δικό σας Δέντρο που κάνει Χρήματα περιμένει να καρποφορήσει και να ρίξει τα πλούτη του πάνω σας.

Μόλις αποκτήσετε το Δέντρο που κάνει Χρήματα μπορείτε:
Να αποκτήσετε πολύ περισσότερα χρήματα με λιγότερη ανησυχία, λιγότερη προσπάθεια
Να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, νέες ιδέες
Να δείτε θεαματική αύξηση στο λογαριασμό της τράπεζάς σας
Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ LI YUAN
Ο οίκος του χρήματος
Η απόδραση στην πηγή όλου του πλούτου
Θέλετε να ελκύετε χρήματα σαν μαγνήτης;
Θέλετε να βάλετε τέλος στις οικονομικές ανησυχίες για πάντα;
Με τον Ναό Li Yuan μπορείτε να αποκτήσετε οτιδήποτε θέλετε – πλούτη, ευημερία, αφθονία.
Λέγεται ότι αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν στην Κίνα, μια ομάδα μοναχών βρήκε τυχαία ένα τέχνημα σε μια κατοικία. Αυτοί οι μοναχοί σύντομα ανακάλυψαν ότι αυτό το τέχνημα άνοιγε τη δίοδο προς όλα τα πλούτη. Το τέχνημα έγινε γνωστό ως ο Ναός Li Yuan ( ο οίκος του χρήματος).
Στη διάρκεια των αιώνων διαδόθηκε η φήμη ότι όποιος είχε στην κατοχή του το Ναό Li Yuan θα αντλούσε τα οφέλη από τις απίστευτες δυνάμεις του.

Τι θέλετε;
Θέλετε ένα καινούριο αυτοκίνητο; Ένα καινούριο σπίτι; Μετρητά για να ξεπληρώσετε όλους τους λογαριασμούς και τα χρέη που συσσωρεύονται; Ορ’ιστε τι πρέπει να κάνετε μόνο:
Γράψτε την επιθυμία σας σε ένα μικρό κομμάτι χαρτιού και περάστε το μέσα από την πόρτα του Ναού Li Yuan. Αμέσως μπορεί να κινητοποιηθεί ενέργεια που μπορεί να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα.
Σκεφτείτε όλα όσα μπορείτε να κάνετε μόλις ο Ναό; Li Yuan σας ανοίξει τις πύλες του προς όλα τα πλούτη. Φανταστείτε ελευθερία! Φανταστείτε τον εαυτό σας να ζει μια ζωή αφθονίας, ικανό να αποκτήσετε τα καλύτερα από οτιδήποτε τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους αγαπημένους σας.
Μπορεί να άλλαξε την πορεία της ιστορίας στην αρχαία Κίνα και μπορεί να αλλάξει την πορεία της δικής σας ζωής.
Τρία κέρματα i ching δεμένα
Τα κέρματα αυτά μπορούν να σας φέρουν αμέτρητα χρήματα αν τα τοποθετήσετε στο κατάλληλο σημείο. Βάλτε τα στο πορτοφόλι σας για να μη το ξαναδείτε ποτέ άδειο. Τοποθετήστε τα κοντά στο τηλέφωνο σας και αυτό θα χτυπάει ασταμάτητα για καινούριες δουλειές. Ακουμπήστε τα στο καταθετικό σας βιβλιάριο και δείτε τις καταθέσεις σας να πολλαπλασιάζονται. Τα κέρματα αυτά είναι πανίσχυρα και έχουν βοηθήσει πολλούς.
Ο κήπος της ευημερίας
Αποκτήστε αυτό το φυλαχτό και φέρτε την ευημερία στο σπίτι σας. Ο κήπος της ευημερίας σας βοηθά να καλλιεργήσετε όλες σας τις δεξιότητες που μπορούν να σας αποφέρουν χρήματα. Σας δίνει ώθηση να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικά σας προβλήματα και να αντιμετωπίσετε με αισιόδοξο πνεύμα το μέλλον σας. Είναι ένα απαραίτητο φυλαχτό για όποιον επιχειρεί να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στα επαγγελματικά του καθώς σας βοηθά να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να αυξήσετε τα έσοδα σας.
Ήλιος
Ο Ήλιος φέρνει το θείο φως και τη χαρά στη ζωή μας. Στη μαγεία αντιπροσωπεύει ανέκαθεν τον πλούτο. Ακόμα και σήμερα οι τελετές που αφορούν τον πλούτο συνδέονται με τον Ήλιο, για παράδειγμα γίνονται την πλανητική μέρα του Ηλίου, την Κυριακή. Αυτό το φυλαχτό φοριέται για πλούτο και ευτυχία. Έχει σκοπό την επιτυχία στην αναζήτηση της εξουσίας, της δόξας και της διάκρισης. Υποβοηθά σημαντικά την κοινωνική άνοδο και την συγκέντρωση πλούτου.

Υ.Γ. το άρθρο είναι για ενημέρωση, δεν κάνουμε πωλήσεις