Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιδανικοί τρόποι χαλάρωσης για το κάθε ζώδιο

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις αρκετά πιεσμένος.
Οι γρήγοροι επαγγελματικοί ρυθμοί, το οικονομικό άγχος και όλες οι δυσκολίες της καθημερινότητάς σου, σε έχουν καταβάλλει σημαντικά και ψάχνεις να βρεις τρόπους χαλάρωσης.
Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πιο συγκεκριμένα, πώς το κάθε ζώδιο μπορεί να αποβάλλει το καθημερινό άγχος και να επαναφέρει στη ζωή του την ηρεμία και την ευεξία!......

Κριός (21/03-20/04)
Είσαι ένας άνθρωπος που ζεις με ένταση και πάθος κάθε στιγμή της ζωής σου, έχεις πολύ ενέργεια μέσα σου και ο ιδανικός τρόπος για να αποβάλλεις το στρες και την ένταση της καθημερινότητας είναι με το να εκτονώσεις την ένταση που υπάρχει μέσα σου! Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι το ατού σου, η ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό, το γυμναστήριο ή ένας περίπατος στη φύση θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Προγραμμάτισε μία απόδραση μακριά από την πόλη και αφιέρωσε χρόνο για δραστηριότητες όπως σκι, ορειβασία, κολύμπι και σίγουρα θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα αναζωογονηθείς
Ταύρος (21/04-20/05)
Η προσήλωσή σου στην απόκτηση υλικών αγαθών που θα σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά, ευθύνονται πολλές φορές για το καθημερινό άγχος που έχεις! Ανήκεις στα ζώδια που σου αρέσει να τεμπελιάζεις, να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και τις ανέσεις και δεν είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός!
Ιδανική πρόταση χαλάρωσης για εσένα είναι ένα μασάζ, μία επίσκεψη σε σπα, μία περιποίηση σώματος και φυσικά shopping therapy! Σαν Ταύρος που είσαι, λατρεύεις το καλό φαγητό και το σεξ,, επομένως μία βραδιά που θα συμπεριλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο και ένα ερωτικό φινάλε, είναι ότι καλύτερο για να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!
Δίδυμοι (21/05-21/06)
Σου αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι εναλλαγές, βαριέσαι την στασιμότητα και αναζητάς πάντα κάτι καινούριο, όμως πολλές φορές αυτός είναι και ο λόγος που συσσωρεύεις άγχος και αισθάνεσαι πιεσμένος!
Είσαι λάτρης της επικοινωνίας, των γνώσεων και της τεχνολογίας, γι αυτό τον λόγο στιγμές χαλάρωσης μπορεί να σου προσφέρει το σερφάρισμα στο ίντερνετ, όπου μπορείς να μιλήσεις με κόσμο από ξένες χώρες, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να διασκεδάσεις παίζοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι! Επειδή όμως είσαι και αρκετά κοινωνικός και ευχάριστος τύπος, χαλάρωση μπορεί να σου προσφέρει και η διασκέδαση σε club και κέντρα διασκέδασης, παρέα με φίλους και γνωρίζοντας και νέους ανθρώπους!
Καρκίνος (22/06-22/07)
Είναι γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και αρκετές φορές με ανασφάλειες και τα καθημερινά προβλήματα της ζωής σε πιέζουν και σε στρεσάρουν.Το σπίτι σου για σένα είναι η «φωλιά» σου, έτσι το ιδανικό μέρος για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου είναι να χαλαρώσεις στο χώρο σου, είτε με την ζεστή συντροφιά της οικογένειάς σου, είτε αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο στον εαυτό σου! Ένα δείπνο ή ένα πάρτι στο σπίτι με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα, είναι μία καλή λύση για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας. Για τις στιγμές που θέλεις να απομονωθείς, θα σε ηρεμήσει το διάβασμα ενός καλού βιβλίου που αναφέρεται στην ιστορία, που τόσο πολύ σου κινεί το ενδιαφέρον!
Λέων (23/07-23/08)
 Ζεις με ένταση, πάθος και υπερβολή την καθημερινότητά σου και αυτό πολλές φορές σε κουράζει και σε φορτίζει! Θέλεις να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το άγχος σου; Είναι πολύ απλό ….βγες ένα απόγευμα βόλτα στα μαγαζιά για αγορά ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε κάνουν να λάμπεις ακόμα περισσότερο, οργάνωσε μία νυχτερινή διασκέδαση παρέα με φίλους ή κάνε μία απόδραση από την πόλη και επέλεξε για διαμονή ένα χλιδάτο ξενοδοχείο! Λόγω της μεγάλης κοινωνικότητάς σου, όλες οι δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις παρέα με φίλους σου, σου δίνουν δύναμη, κουράγιο και σε βοηθούν να διώξεις μακριά το άγχος!
Παρθένος (24/08-22/09)
Ανήκεις στα ζώδια που το άγχος είναι μέρος του χαρακτήρα σου και έχεις μάθει να ζεις με αυτό! Η διάθεσή σου για τάξη, οργάνωση και η τελειομανία σου σε φορτίζουν και σε αγχώνουν. Οι περισσότεροι Παρθένοι εκτονώνουν το στρες με το να ασχολούνται με την καθαριότητα, όμως υπάρχουν και άλλοι πιο ευχάριστοι τρόποι….! Ένα κατοικίδιο μπορεί να σου χαρίσει στιγμές αγάπης και ηρεμίας, η ενασχόληση σου με την αγάπη και την φροντίδα του, μπορούν να σε ηρεμήσουν και να σε χαλαρώσουν! Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, η διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου και ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, θα σε τονώσουν και θα κάνουν το μυαλό σου να ξεφύγει από τα συνηθισμένα!
Ζυγός (23/09-22/10)
Είσαι κοινωνικός και ευχάριστος τύπος! Σου αρέσει να ασχολείσαι με την εμφάνισή σου, να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας. Όταν έχεις άγχος και περνούν δυσάρεστες σκέψεις από το μυαλό σου, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φορέσεις τα καλά σου και με το όμορφο χαμόγελό σου, να πάς να συναντήσεις την παρέα σου και να διασκεδάσεις μέχρι πρωίας! Οι περισσότεροι Ζυγοί είστε καλλιτεχνικοί τύποι, επομένως η ενασχόλησή σου με θέατρο, μουσική, ζωγραφική, μπορούν να είναι μία πολύ καλή εκτόνωση του άγχους της καθημερινότητας και να γεμίσουν της ώρες σου ευχάριστα και εποικοδομητικά !
Σκορπιός (23/10-22/11)
Είσαι άνθρωπος που επωμίζεσαι αρκετές ευθύνες, έστω και αν αυτό είναι επιλογή σου και τις περισσότερες φορές σου αρέσει, φτάνει η ώρα που το ποτήρι ξεχειλίζει και αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις άλλο! Αυτές τις στιγμές φρόντισε να απομονωθείς και να βυθιστείς στις σκέψεις σου, να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να διαβάσεις ένα βιβλίο με το αγαπημένο σου θέμα ή να ακούσεις την μουσική που σε εκφράζει! Σαν Σκορπιός που είσαι, οι ώρες αυτές θα είναι για σένα απολαυστικές! Ενα απόγευμα πίνοντας καφέ με τα φιλαράκια σου και κουβεντιάζοντας όλα τα τελευταία νέα της showbiz ή ανταλλάσοντας απόψεις για τις νέες τάσεις της μόδας, εκτός από ότι θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το ημερήσιο στρες.
Τοξότης (23/11-21/12)
Βλέπεις τη ζωή με αισιόδοξο τρόπο και δεν αφήνεις στον εαυτό σου περιθώρια για αρνητικές σκέψεις, που θα σε καταβάλλουν με άγχος! Παρόλα αυτά ο ανυπόμονος χαρακτήρας σου σε κάνει να πιέζεσαι και να θέλεις να υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή σου εδώ και τώρα! Χαλάρωσε…. Ένας περίπατος στη φύση και το αγαπημένο σου σπορ, μπορούν να σε βοηθήσουν να εκτονώσεις όλη την υπερένταση που σε έχει προκαλέσει η καθημερινότητα. Επειδή δεν μπορείς και την μοναξιά… τις στιγμές που νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά, σχεδόν πάντα καταφεύγεις στην συντροφιά της παρέας σου που συνήθως σε κάνει να περνάς καλά! Ο κατάλληλος τρόπος για να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου και να κάνεις ένα «δώρο» στον εαυτό σου, είναι να προγραμματίσεις ένα ταξίδι σε μέρος που δεν έχεις επισκεφτεί ξανά και είναι δεδομένο ότι έτσι θα ξεχάσεις ότι σε φορτίζει.
Αιγόκερως (22/12-19/01)
Είσαι εργατικός, φιλόδοξος και η επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη, είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή σου και επειδή θέλεις να πηγαίνουν όλα ρολόι, υπάρχουν στιγμές που πιέζεσαι πολύ! Προσπάθησε να εντάξεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου - εκτός από δουλειά - και κάποια δραστηριότητα που θα σε κάνει να εκτονωθείς από το στρες της καθημερινότητας, (πχ γυμναστήριο, χορός, κολύμπι). Οι Αιγόκεροι αρέσκονται πολλές φορές να εκφράζονται με τον γραπτό λόγο, επομένως άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και εξέφρασε τα συναισθήματά σου μέσα από το γραπτό σου λόγο! Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση! Επειδή όμως η δουλειά σου δύσκολα βγαίνει από το μυαλό σου, θα νιώσεις καλά διαβάζοντας ένα βιβλίο που αφορά τον τομέα εργασίας σου και που θα σου δώσει γνώσεις πολύτιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον!
Υδροχόος (20/01-19/02)
Ο καινοτόμος, προοδευτικός και επαναστατικός χαρακτήρας σου, σε ωθεί να παίρνεις μέρος σε συλλόγους, φιλανθρωπικές οργανώσεις και να αγωνίζεσαι για το καλό της ανθρωπότητας. Οι δραστηριότητες που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα σε γεμίζουν και σε χαλαρώνουν παράλληλα, γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθεις ότι προσφέρεις στο σύνολο. Επειδή απεχθάνεσαι τη στασιμότητα και σου αρέσει συνέχεια να «ακονίζεις» το μυαλό σου, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο διαβάζοντας βιβλία μορφωτικού χαρακτήρα ή αν θέλεις να περάσεις πιο ανάλαφρες ώρες, ο διάλογος με αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σε γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση.
Ιχθείς (20/02- 20/03)
Θέλεις τον χρόνο σου για ότι κάνεις και δεν αντέχεις τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, γιατί σε αποσυντονίζουν και σε φορτίζουν με στρες! Βαριέσαι την ρουτίνα της καθημερινότητας και είσαι αρκετά ονειροπόλος, έτσι τις περισσότερες φορές απομακρύνεσαι από όλους και από όλα και χάνεσαι στις σκέψεις σου και στα όνειρά σου! Για να αποβάλλεις αυτή την αρνητική ενέργεια καλό θα είναι να πας για κολύμπι ή περίπατο στη θάλασσα που τόσο αγαπάς, ή ένα ταξίδι παρέα με το σύντροφό σου ή αγαπημένο φίλο, που μπορεί να φτιάξει αμέσως την ψυχολογική σου διάθεση. Αρκετοί Ιχθείς έχετε «καλλιτεχνική φλέβα» και συγκεκριμένα τα πάτε καλά με την υποκριτική. Η ενασχόληση σε θεατρική ομάδα ή η επίσκεψή σου σε κάποια θεατρική παράσταση της επιλογής σου, θα σε κάνει να ξεχνιέσαι από τα καθημερινά προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια